:

Perinteinen hieronta

Perinteinen hieronta

Hakuehdolla perinteinen hieronta löytyi yhteensä 14 yritystä.

Luontaistuntija Kemi & Hyvinvointiklinikka KEMI

Suomen Yrittäjien jäsen

Kauneushoitola, luontaishoitola, luontaistuotekauppa

Luontaistuntija Kemi & hyvinvointiklinikka - Kemin keskustassa sijaitseva asiantunteva luontaistuotekauppa.Kaupan yhteydessä toimii monipuolinen hoitola, jossa tarjolla mm. kasvohoitoa, jalkahoitoa sekä erilaisis hierontahoitoja. Liikkeen laajasta valikoimasta löytyy vitamiinit, ravintolisät, homeopaattiset tuotteet, luonnon kosmetiikkaa, urheiluvalmisteita, magneettitukituotteita, kipugeelejä ja magnesiumsuihkeita sekä suurehko valikoima ruoka­aineita ja superfoodeja. Tervetuloa!

Palvelu:hieroja, perinteinen hieronta
Yhteystiedot: Klassinen Hieronta, triggerpiste käsittely, Voice massage, hermoratahieronta , Annette Ranta (vastaantotto keskiviikkoisin)
040 577 6826

 
 

Raahen Jalkapiste PATTIJOKI

Hierontaa, jalkahoitoa

Raahen Jalkapiste - Jalkahoitola. Meiltä jalkahoidot, klassinen hieronta sekä vyöhyketerapeuttinen jalkahieronta. Tuotemyyntinä jalkahoitotuotteet mm. diabeetikon sukat. Diabeetikkojen jalkahoidot myös lähetteellä. Teemme tarvittaessa jalkahoitoja koti- ja laitoskäyntinä liikuntarajoitteisille sekä ikäihmisille Raahessa ja lähikunnissa.

Palvelu:hieroja, klassinen hieronta, perinteinen hieronta
 
 

Oulunseudun fysioterapia Ky OULU

Fysioterapiaa

Luotettavaa ja ihmisläheistä fysioterapiaa jo 25 vuoden ajan. Tarjoamme fysioterapiapalveluita neljässä toimipisteessä 12 fysioterapeutin voimin. Yhteistyössä toimii tällä hetkellä myös työpsykologi sekä psykoterapeutti. Toimipisteemme sijaitsevat Oulunsalossa, Heinäpäässä, Tuirassa ja Kiimingissä. Kaikki toimitilamme ovat esteettömiä ja sijaitsevat maksuttomien pysäköintipaikkojen välittömässä läheisyydessä.

Palvelu:hieronta, perinteinen hieronta
 
 

Hierontapalvelu Relax - Hieroja Päivi Tervaniemi TORNIO

Hierontaa, kalevalaista jäsenkorjausta

Klassista hierontaa sekä Kalevalaista jäsenkorjausta ammattitaisolla Torniossa. Kalevalainen jäsenkorjaus perustuu koko tukirakenteen kineettisen ketjun tasapainottamiseen mobilisaatiokäsittelyn avulla. Kalevalaisessa jäsenkorjaushoidossa tasapainotetaan mobilisaatiokäsittelyn avulla hoitoa tarvitsevan koko tukirakenteen kineettinen ketju aina jalkapohjista kallonrajaan saakka, jolloin hoidetaan kipukohdan lisäksi ongelman auheuttaja. Tervetuloa hierontaan! Soita 040 514 9290 ja varaa aika!

Palvelu:hieroja, perinteinen hieronta Tornio, klassinen hieronta Tornio, koulutettu hieroja Tornio
 
 

Kuntohoitaja Marja-Leena Pellikka KUUSAMO

Hierontaa

Kuntohoitaja Marja-Leena Pellikka - Hierontapalveluita Kuusamossa. Tarjontaan kuuluvat klassinen hieronta, aromahieronta, kuumakivihieronta, stressiniskahieronta sekä intialainen päähieronta. Tervetuloa!

Palvelu:klassinen hieronta Kuusamo, perinteinen hieroja Kuusamo
 
 

Hieroja Aki Luukkonen KAJAANI

Hieroja, urheiluhieroja

Hieroja Aki Luukkonen suorittaa perinteistä hierontaa ja urheiluhierontaa. Savihoidot ja lämpöhoidot tehostavat perinteistä hierontaa, poistavat kuona-aineita ja rentouttavat lihaksia.Hanki lahjaksi lahjakortti hierojalle.Voit varata akilta myös ilta-aikoja, jolloin työpäivän jälkeiset hierojakäynnit onnistuvat.

Palvelu:hieroja Kajaani, perinteinen hieronta Kajaani
 
 

Hieronta Pauli Tossavainen PIEKSÄMÄKI

Suomen Yrittäjien jäsen

Hierontaa

Toimenkuvaani kuuluvat klassinen hieronta, hermoratahieronta, vyöhyketerapia ja jäsenkorjaus. Klassista hierontaa suositellaan hoidoksi lihasjännityksistä ja lihaskivuista kärsiville. Hermoratahieronta on rentouttavaa ja rauhoittavaa. Toimipisteeni sijaitsee Pieksämäellä osoitteessa Häyrisentie 23-25. Teen myös yritys- ja kotikäyntejä. Soita ja kysy lisää!

Palvelu:niskahartiahieronta, hierojan yrityskäynti, hieroja, hieroja työpaikalle, puolivartalohieronta, hieroja kotiin, perushieronta, perinteinen hieronta
Yhteystiedot: Hieroja, Pauli Tossavainen
050 346 3120

 
 

Fysioterapia ja hierontapalvelut Antti Turunen T:mi YLÖJÄRVI

Suomen Yrittäjien jäsen

Fysioterapiapalveluja

Fysioterapia ja hierontapalvelut Antti Turunen on perustettu vuonna 2005. Tarjoamme fysioterapiaa, hierontaa ja liikunnanohjausta, myös koti- ja yrityskäyntinä. Fysioterapiapalvelut lääkärin lähetteellä tai ilman sekä vakuutusyhtiöiden korvaamat hoidot. Palveluihimme kuuluvat lihasperäisten selän vinoumien ja jalkojen pituuserohoidot ja rangan mobilisointi. Toimimme Ylöjärvellä Asuntilassa, Sauniokuja 4 A sekä Ikaalisissa Läykkälänlahdessa, Hankakatu 4.

Hakusana:hieroja, perinteinen hieronta
 
 

Vaasan Senioripalvelu Oy VAASA

Kotipalvelu, kotihoitoa

Yhteystiedot: Koulutettu Hieroja - Klassinen hieronta, Erkki Rintala
040 718 4472

 
 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus