:

Personal trainerit

Personal trainer · personal trainerit · personal trainereita

Hakuehdolla personal trainerit löytyi yhteensä 109 yritystä. Tulokset 1—20:

Liikuntakeskus Fressi Ylöjärvi YLÖJÄRVI

Suomen Yrittäjien jäsen

Kuntosali, liikuntakeskus, liikuntapalveluja

Liikuntakeskus Fressissä pääset harjoittelemaan uusissa ja viihtyisissä tiloissa, uusilla välineillä sekä ammattilaisten opastuksella. Tarjoamme sinulle laadukkaan ryhmäliikuntatarjonnan sekä kuntosalipalvelut. Ateena sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Liikekulmat -kiinteistössä, Ylöjärven S-Marketin vieressä.

Työtapa:personal trainer
Palvelu:personal training
 

Citysali TAMPERE

Kuntosali, liikuntapalveluja

Keskustan edullisin kuntosali – laadusta tinkimättä Meiltä löydät uusimmat kuntosalilaitteet, hevisalin, sekä ohjatut pienryhmäharjoittelut. Treenin jälkeen voit nauttia sadesuihkusta, sekä erilaisista saunoista. Käyttöösi saat henkilökohtaisen kulkukortin, jolla voit käydä treenaamassa rajoituksetta melkein jokaiseen vuorokaudenaikaan. Tervetuloa meille nauttimaan liikunnasta!

Palvelu:personal trainer
 

Lumo Liikunta ja Hyvinvointikeskus-Turku TURKU

Kuntosali, kuntokeskus, solarium

Nautilus Wellness Club on nyt Luomo Hyvinvointikeskus Turussa. Kuntosalimme kattaa laajast kaikki saliliikunnan muodot.Kuntosalillemme pääset avainkortilla klo 6:00-22:00,meiltä kuntosaliohjelmat, ravinto-ohjelmat ja personal trainer palvelut.Yrityksille edulliset yritysssopimukset.Lasten hoito on järjestetty kuntosalimme perheenäideille.

Yhteystiedot: Hieroja, Personal Trainer, Lauri Kreula
(02) 232 5008

Hieroja, Personal Trainer, Mari Impilä
(02) 232 5008

 

Haipakka Oy OULU

Hyvinvointipalveluja, liikuntapalveluja

Haipakka - Hyvinvointi ja liikuntapalvelut nyt myös yksityisille henkilöille ja pienryhmille. Olemme tarjonneet Liikunta- ja työhyvinvointipalveluita työyhteisöille ja julkiselle sektorille. Laajensimme kuluttajasektorille. Haipakasta monipuoliset ja kokonaisvaltaiset hyvinvointipalvelut: liikunnanohjaus, Personal Training, liikuntakurssit, hieronta, fysioterapia, kivun lievitys ja pienryhmäohjaus. Olemme erikoistuneet selkäterveyteen, tukilihasharjoitteluun sekä kroonisiin kiputiloihin.

Hakusana:personal trainerit, personal trainer, personal training
Yhteystiedot: Haipakka, Personal Training


 

Kuntokeidas Vesipekka RAAHE

Urheiluhalli, uimahalli

KUNTOKEIDAS VESIPEKKA - Tervetuloa viihtymään, kuntoilemaan ja rentoutumaan. Löydät meiltä kaiken tarvitsemasi. Parhaillaan on menossa uimahallin peruskorjaus- ja laajennushanke. Laajennusosa otetaan käyttöön huhtikuussa 2016, jolloin ovat käytössä kuntouinti- ja kahluuallas sekä liukumäki 45m, palloiluhalli (sulkapallo, tennis, salibandy), kuntosali sekä uudet puku-pesu- ja saunatilat. Syyskuussa 2016 valmistuu peruskorjausosa. Kahvila Vedenneito sijaitsee Kuntokeidas Vesipekan tiloissa.

Palvelu:Personal Trainer Raahe
 

WAW Wellness Planet VAASA

Kuntosali

WAW Wellness Planetin tavoitteena on vaasalaisten ihmisten terveyden sekä elämänlaadun parantaminen tarjoamalla laadukkaita liikuntapalveluita eri-ikäisille ja kuntoisille naisille. Visionamme on tarjota alueen parasta palvelua juuri sinulle ja luoda liikuntakokemuksestasi ainutlaatuinen ja eritoten jatkuva

Palvelu:Personal Trainer
 

Bodyrock - Liikuntapalvelut Katarina Hemling

Personal trainer, hyvinvointipalveluja, liikuntapalveluja, kuntosaliohjaaja

Bodyrock tarjoaa monipuolisia liikuttavia palveluita. Palvelupalettiin kuuluvat liikuntakurssit, liikuntatunnit, liikuntakoulutukset, ryhmäliikunta, kuntosaliohjaus ja kattavat personal trainer -palvelut. Asiakkaalle laaditaan kunto-ohjelma, jota ohjataan ja seurataan, jotta asiakas saavuttaa tavoitteensa. Toimimme Naantalin, Turun ja Raision alueilla. Teen valmennusta myös netin välityksellä eli yhteyttä voi ottaa kauempaakin. Soita ja kysy lisää!

Palvelu:personal trainer
 
 

Powerhouse Gym TAMPERE

Kuntosali

Powerhouselta löydät kaikki tarvittavat välineet monipuoliseen harjoitteluun. Asiantunteva henkilökunta on paikalla arkipäivinä 8.30-20.30. Sali on auki voimassa olevalla magneettikortilla joka päivä ympäri vuorokauden. Voit ostaa niin pitkän kuntosalikortin kuin haluat ja harjoitella juuri silloin kuin haluat. Meillä ei ole pakollisia liittymis- tai jäsenmaksuja.

Palvelu:Personal Trainer
 
 

Hoitola EhoKeho TURKU

Hierontaa

Koulutettu Hieroja ja Personal Trainer Turku. Toimenkuvaani kuuluvat klassinen eli "perinteinen" hieronta, vauvahieronta, kinesioteippaus, personal training sekä Aloe Vera -tuotteiden myynti. Toimipisteeni sijaitsee Turun Nummessa osoitteessa Nummenpuistokatu 9, katutason liikehuoneisto. Lisätietoja löydät kotisivuiltani, sähköpostitse tai puhelimitse. Seuraa tarjouksia ja ajanvaraustietoja facebook-sivuiltani. Asiakkainani on myös yrityksiä Turun seudulla. Ota yhteyttä!

Palvelu:Personal Training
Yhteystiedot: Koulutettu hieroja / Personal Trainer, Elli Lammela
040 520 8658

 
 

TreeniX Oy LAPPEENRANTA

Kuntosali, kuntoklubi, liikuntakeskus, fysioterapiaa

Tuotamme terveyttä, työ- ja toimintakykyä sekä liikunnan iloa eteläkarjalaisille yksilö- ja yritysasiakkaille täydellä kympillä (X)! Toimintamme perustuu asiantuntemukseen ja hyvään asiakaspalveluun. Asiakas on ykkönen. Työskentelemme useiden ammattilaisten tiiminä ja asiakkaan yksilöllisyys huomioiden. Meiltä: - fysiatrian erikoislääkärit - työfysioterapeutit, fysioterapeutit - kuntosaliohjaajat ja liikunnanohjaajat - personal trainerit - hierojat

Palvelu:personal trainer
 
 

BODY STOP - Training & Welfare TAMPERE

Urheiluhieroja, personal trainer, hierontaa

BODY STOP - Training & Welfare tarjoaa personal trainer -palvelut. Asiakkaalle laaditaan kunto-ohjelma, jota ohjataan ja seurataan, jotta asiakas saavuttaa tavoitteensa. Asiakassuhde perustuu jatkuvaan yhteydenpitoon asiakkaan ja valmentajan välillä. Urheiluhieronta ja urheiluteippaukset kuuluvat myös olennaisena osana palveluvalikoimaamme. Soita ja kysy lisää!

Palvelu:personal trainer
 
 

Personal Trainer Joosua Visuri HELSINKI

Personal trainer, hyvinvointipalveluja

Jos haluat saada pysyviä tuloksia aikaan kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista tinkimättä, olet tullut oikeaan paikkaan. Olipa tavoitteesi tai haasteesi mikä vain, minun tehtäväni on auttaa sinua saavuttamaan tai selättämään ne. Kun sinä kehityt ja voit hyvin, olen onnistunut työssäni. Tarjoan laadukkaat Personal Trainer ja valmennuspalvelut rautaisella kokemuksella. Minun kauttani saat kaiken, mitä tarvitset suorituskykysi ja hyvinvointisi parantamiseksi.

Palvelu:personal trainer
 
 

Energy Puls Wellness Center Oy PORI

Kunto-ohjaaja, liikuntasali, kuntokeskus, personal trainer, liikuntakeskus, kuntoneuvontaa, liikuntapalveluja

Liikuntakeskus Puls on Porissa sijaitseva hyvinvointikeskus, joka tarjoaa viihtyisät tilat ja korkeatasoiset liikuntapalvelut. Liikutpa yksin tai ryhmässä, meidän tavoitteemme on, että viihdyt jokaisella kerralla ja odotat jo seuraavaa. Monipuoliset palvelumme on suunnattu kaikille omasta hyvinvoinnistaan huolta pitäville yksityis- ja yritysasiakkaille. Tervetuloa! Meiltä myös personal trainer -palveluita kysy lisää! Ainoana Satakunnassa meidän uutuutemme online-valmennus. Lisää: www.puls

 
 

Porin Kuntokeskus Oy PORI

Suomen Yrittäjien jäsen

Kuntosali

Tarjoamme mahdollisuuden rauhalliseen ja oikeanlaiseen kuntosaliharjoitteluun. Ruokavalio-opastusta sekä laadimme harjoitteluohjelman juuri Sinun tarpeittesi mukaan. Asiantunteva henkilökunta - Ei sidonnaisuutta - Oma sali naisille - Heavy-puoli - Spinning - Solarium - Bailatino - Tanssi - Burleski. Siistit pesu- ja pukeutumistilat - Edustussauna - Kesällä 1.6.-31.8. 14.00-21.00 Ma – Pe 12.00-21.00 La 10.00-14.00 Su suljettu Kulkuavaimella joka päivä klo 05.00

Yhteystiedot: Personal Trainer, Tapani Peurala
0400 599 209

 
 

Kuntosali Keskikeho Gym JÄMSÄ

Kuntosali, bodypump

Kuntosali Keskikeho Gym sijaitsee Jämsässä, laadukkaat ja laajat kuntosalipalvelut tarjolla kaikille. Normaalin kuntosalin lisäksi ohjattuja ryhmiämme ovat mm. Spinning ja Bodypump. Personal Trainerin palvelut myös saatavilla. Järjestämme myös ulkoliikuntatapahtumia, jotka ovat kaikille avoimia. Järjestämme tilauksesta tapahtumia kuntoilun merkeissä esimerkiksi Yrityksille. Kuntosali on avainkorttiasiakkaiden käytössä joka päivä klo 6.00-22.

Palvelu:Personal Trainer
 
 

Isosyke KIRKKONUMMI

Personal trainer

Isosyke tarjoaa personal trainer- ja valmennuspalveluja joukkueille ja yksityisille henkilöille. Räätälöimme treeniohjelmat juuri sinulle sopivaksi paketiksi. Personal trainer -palvelun lisäksi voit varata ajan ravintoterapeutille ja pistää ruokavaliosi kuntoon, sekä tilata liikuntaan ja ravintoon liittyviä luentoja. Palvelemme Kirkkonummen ja Espoon seudulla.

Palvelu:personal trainer
 
 

Eliel SATS HELSINKI

Kuntokeskus

 

Muuta hakua

Personal trainerit:

Ammattilaiset:

Tuotteet ja palvelut:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus