:

Pesukoneita

Pesukone · pesukoneet · pesukoneita

Hakuehdolla pesukoneita löytyi yhteensä 32 yritystä. Tulokset 1—20:

Rautia Äänekoski ÄÄNEKOSKI

Sisustuskauppa, rautakauppa, rakennustarvikkeita

Rautia tuntee rakentajan tarpeet, osaa neuvoa kiperissäkin pulmissa ja ottaa huomioon asiakkaiden paikalliset toiveet. Meillä on osaava ja ammattitaitoinen henkilökunta sekä reilu palvelu. Tervetuloa Äänekosken Rautiaan!

Tuote:pesukoneet
 

Piketa Oy TAMPERE

Suomen Yrittäjien jäsen

Kodinkoneliike, kodinkonekauppa, kodinkonehuoltoja

Piketa huoltaa ja myy on kodinkoneet, kylmäkoneet ja kiinteistöpesulalaitteet, sekä niihin tarvittavat varaosat ja tarvikkeet Pirkanmaalla. Verkkokaupan kodinkoneiden huolto-oppaasta yllättävän moneen pikkuvikaan löytyy kotikonsti! Asiakaskäyntejä teemme sopimuksen mukaan. Nettikauppamme palvelee asiakkaita ympäri Suomea, auki 24 h! Takuuhuolto mm. seuraaville merkeille: Rosenlew, Gram, Braun, AEG, Electrolux, Husqvarna, Siemens, Zanussi, Bosch ja Miele. Tervetuloa!

Tuote:pesukoneiden varaosat
 

Kylmäkomppania Oy HAUKIPUDAS

Kodinkonehuoltoja, kylmälaitehuoltoja

Kylmäkomppania Oy - Haukiputaan kylmälaite- ja kodinkonehuolto. Kylmälaitteiden, kodinkoneiden ja lämpöpumppujen huolto ja asennus Oulun talousalueella. Huollamme yritysten kylmälaitteet ja korjaamme kodinkoneet merkistä riippumatta. Pyydä tarjous ilma-, vesi- tai maalämpöpumpusta. Liikkeessämme myös valikoima käytettyjä kodinkoneita. Palvelemme arkisin 9 - 17.

Palvelu:pesukoneen korjaus
 

Expert Kauhava KAUHAVA

Kodintekniikkaliike

Expert-laadulla kaikki kodinkoneet ja -tarvikkeet.

Hakusana:pesukone
 
 

Tekniset Uusi-Erkkilä KYRÖSKOSKI

Kodintekniikkaliike, kodinkoneliike, valaisinliike

Kodintekniikan perässä on turha mennä merta edemmäs. Tuttu, paikallinen Tekniset-kauppiaasi tarjoaa laajan, suomalaiseen makuun valitun tuotevalikoiman aina kilpailukykyiseen hintaan. Ketjuostojemme ansiosta kykenemme takaamaan aina kilpailukykyiset hinnat tuotteillemme. Eli hinnankaan perässä sinun ei tarvitse juosta paikallista myymälää kauemmaksi. Voit kääntyä paikallisen Tekniset-luottohenkilösi puoleen asiassa kuin asiassa. Paikan päällä, puhelimitse tai netin välityksellä. euronics.fi

Tuote:pesukoneet, pyykinpesukoneet
 
 

Aquafix Oy HELSINKI

LVI-asennusta

Aquafix Oy on asiakasystävällinen ja ammattitaitoinen LVI-alan yritys. LVI-asennukset talotekniikan asiantuntijalta. Hyvä koulutus, laaja työkokemus ja hyvä yhteistyö takaa laadukkaan lopputuloksen.

Hakusana:pyykinpesukoneen kytkentä
 
 

Iisalmen Suurtaloustekniikka Ky IISALMI

Kodinkonehuolto

Iisalmen Suurtaloustekniikka Ky on suurtalouskoneiden, kylmälaitteiden sekä kodinkoneiden huoltoon erikoistunut yritys Iisalmessa. Palvelemme asiakkaitamme myös Iisalmen ympäristökunnissa (Vieremä, Kiuruvesi, Lapinlahti, Sonkajärvi, Pielavesi, Varpaisjärvi ja Siilinjärvi). Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin. Kun tarvitset ripeää kodinkonehuoltoa, niin ota yhteyttä ammattilaiseen! Asiakkaitamme ovat suurkeittiöt, ravintolat, taloyhtiöt, koulut sekä yksityiset kotitaloudet.

Hakusana:pesukoneet
 
 

Esteri Pesulakoneet Oy VANTAA

Kauppakamarin jäsen

Pesukoneita

Esteri Pesulakoneet - Kaikkea Kiinteistöpesulaan. Tuotevalikoimaamme kuuluvat pesukoneet, kuivausrummut, lingot, mankelit, kuivauskaapit, pesulakalusteet, ilmankuivaajat ja niiden varusteet. Edustajamme auttavat kaikissa kiinteistöpesulaa koskevissa asioissa. Tarkempia tietoja tuotteista ja edustajistamme löydät www.esteri.com Ota yhteyttä!

Hakusana:taloyhtiön pesukoneet, Esteri Pesukoneet
 
 

Vakka-Suomen Kodinkonehuolto Oy LAITILA

Kodinkonehuoltoja, ilmalämpöpumppuja

Vakka-Suomen Kodinkonehuolto on erikoistunut kylmälaitteiden, kodinkoneiden ja lämpöpumppujen asennukseen, huoltoon ja korjaukseen. Palvelemme asiakkaitamme Laitilan ja Uudenkaupungin ympäristössä yli 20 vuoden kokemuksella.

Hakusana:pesukone
 
 

Kodinkonehuolto V. ja Y. Toivanen Avoin yhtiö VANTAA

Kodinkonehuoltoja

Palvelen asiakkaitani Uudellamaalla, ja kun tarvitset luoksesi tunnetun ja luotettavan kodinkonekorjaajan, Soita! Olen turvatekniikankeskuksen (TUKES) hyväksymä ja valtuuttama huoltoliike. Varaosat löytyy melkein kaikkiin merkkeihin, ja mikäli päätät tuoda tuotteen korjattavaksi soita tiedän ottaa sinut vastaan.

Hakusana:pyykinpesukoneiden huolto, pesukoneen korjaaja
 

Muuta hakua

Pesukoneita:

Liikkeet ja toimipaikat:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus