:

Pianohuoltoa

Pianohuolto · pianohuoltoa · pianohuollot · pianohuoltoja

Hakuehdolla pianohuoltoa löytyi yhteensä 11 yritystä.

 

Suomen pianotarvike PORVOO

Pianonvirittäjä

Olen ollut vuodesta 2005 Suomen Pianonvirittäjät ry:n jäsen sekä toiminut johtokunnan jäsenenä vuodesta 2005. -Musiikin Yamaha flyygeli- ja pianovaltuutettu. Opiskelutaustani: Olen valmistunut pianonvirittäjäksi Arlainstituutista 2003. Päätoimialueeni on Itä-Uusimaa sekä pääkaupunkiseutu. Tarvittaessa lähden myös kauemmaksi.

Palvelu:pianohuolto
 
 

RANTTILA MARTTI ENSIO

Pianonvirittäjä

Pianon ja flyygelin viritykset, huollot, säädöt ja korjaukset. Myös täysremontit. Kaikki alan palvelut luotettavasti ja nopeasti yli 20 vuoden kokemuksella. Päätoiminta-alueeni pääkaupunkiseutu. Asiakkaitani mm. koulut, opistot, päiväkodit, konserttisalit ja studiot sekä tietenkin yksityisasiakkaat.

Palvelu:pianohuolto
 
 

Villvox / Pianohuolto Usvaala VILLÄHDE

äänitysstudio, pianonviritystä

Willvox on monipuolinen ammattilainen ääneen liittyvissä kysymyksissä. Monen kymmenen vuoden kokemus livetyöskentelystä sekä studiotyöstä tuo asiakkaille peruskallion johon voi luottaa. Jokaiseen tilaisuuteen johon tarvitaan äänenkäsittelyä löytyy ratkaisu. Studiopuolella myös kultalevyt eri artisteilta kertovat homman toimivuudesta. Teemme myös kaikentyyppiset tilaisuudet joissa ääntä ja valoa tarvitaan. Meiltä myös siirrettävä esiintymislava kesän kaikkiin tilaisuuksiin!

Palvelu:pianohuolto, pianohuoltoa
 

Muuta hakua

Pianohuoltoa:

Liikkeet ja toimipaikat:

Tuotteet ja palvelut:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus