:

Piispanristi

Piispanristi

Hakuehdolla piispanristi löytyi yhteensä 254 yritystä. Tulokset 1—20:

 

Majortek Oy PIISPANRISTI

Suomen Yrittäjien jäsen

Teollisuuden kunnossapitopalveluja

Olemme erikoistuneet veden erottamiseen öljystä purifikaattorilla. Purifikaattori on vedenerotin, joka poistaa öljyssä olevan veden ja kaasut. Laitteen patentoitu toimintaperiaate höyrystää öljyssä olevan veden alipaineen ja lämmön avulla. Vesihöyry ja kaasut poistetaan laitteesta alipainepumpun kautta. Ota yhteyttä!

 
 

Nostopalvelu Simola Oy PIISPANRISTI

Rakennuskonevuokrausta

Nostopalvelu Simola on erikoistunut nosturien ja henkilönostimien vuokraukseen. Käytössämme on nykyaikainen kalusto ja ammattitaitoinen henkilökunta.

 
 

Kaivinkoneyhtymä Hokkanen & H PIISPANRISTI

Maarakennusliike, kaivuutöitä, viemäröintiä, salaojitusta

Kaivinkoneyhtymä Hokkanen & H tarjoaa Sinulle parhaan asiantuntemuksen maankaivuun alalta. Maankaivuutöissä hoidamme myös maakuljetukset. Lisäksi meillä on Turun kaupungin katu-, vesi- ja viemärioikeudet. Kalustoomme kuuluu kaivinkoneita työpainoltaan yhdestä kahteenkymmeneenkolmeen tonniin. Traktorimme urakoivat maansiirtoa ja lavettikuljetusta. Kuorma-automme hoitavat maa- ja sorakuljetukset ja minikaivinkoneemme piikkauksen. Myös minikuormaaja. Soita ja kysy. Lisätietoa kotisivuiltamme.

 
 

Omnicon Oy PIISPANRISTI

Liikkeenjohdon konsultointia

Lääkekehityksen ja erityisesti kliinisen lääkekehityksen konsultointia, Medical Writing - palveluita (mm. tutkimussuunnitelmat, tutkimusraportit viranomaisia varten). Eritysosaamisalueita: Kliininen farmakologia, farmakokinetiikka, farmakokineettinen ja farmakokineettisdynaaminen mallinnus, anestesiologia ja positroniemissiotomografia.

 
 

Presso Piispanristi PIISPANRISTI

S-ryhmän jäsen

Kahvila

Presso, hyvän kahvin ystäville. Valikoimiin kuuluvat mm. suolaiset ja makeat leivonnaiset, päivittäin vaihtuvat lounaat sekä hyvä kahvivalikoima.

 
 

Gummi ja Gylmä Oy PIISPANRISTI

Rengasliike

Gummi ja Gylmä on uusi Kaarinassa palveleva ja joustava yksityinen rengasliike. Huollamme myös autojen ilmastoinnit. Kun kyse on renkaista ja vanteista, kyse ei ole pelkästään ulkonäöstä vaan kyse on myös turvallisuudesta. Kun kyse on turvallisuudesta, emme tingi työn laadusta. Soita 022424007 ja kysy lisää!

Palvelu:auton ilmastointilaitteiden huolto Piispanristi, auton ilmastoinnin huolto Piispanristi, auton ilmastointihuolto Piispanristi, renkaiden korjaus Piispanristi
Toimialue:Piispanristi
Tuote:kitkarenkaat Piispanristi, teräsvanteet Piispanristi, kesärenkaat Piispanristi, nastarenkaat Piispanristi, vanteet Piispanristi, renkaat Piispanristi, alumiinivanteet Piispanristi, talvirenkaat Piispanristi
 
 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus