:

Pitopalvelut

Pitopalvelu · pitopalvelua · pitopalvelut · pitopalveluita · pitopalveluja

Hakuehdolla pitopalvelut löytyi yhteensä 543 yritystä. Tulokset 21—40:

 

Hautauspalvelu Ari Lumme ky KERAVA

Hautaustoimisto, hautauspalveluja, hautausjärjestelyjä

Tiedämme, miten tärkeän tehtävän Teiltä saamme. Palvelemme luottamuksellisesti ja ammattitaidolla kaikissa hautaukseen liittyvissä asioissa. Huomioimme aina hienotunteisesti läheisen ja omaisten kannalta tärkeät asiat. Kauttamme saatte mm. hautajaiskukat, muistotilaisuudet, muistotilaisuuden järjestäminen, pitopalvelu, hautausjärjestelyt, hautakivet, hautakivikaiverrukset, uurnat, polttohautaus, tuhkaus ja muistomerkit. Surun kohdatessa autamme haluamissanne hautausjärjestelyissä.

Palvelu:kauttamme pitopalvelu muistotilaisuuteen
 
 

Lomapaikka Rönnynranta KUUSAMO

Matkailupalveluja

Rönnynranta on ihanteellinen lomanviettokohde erityisesti ryhmille ja lapsiperheille ja eränkävijöille, sillä yhteistiloissa on mukavaa väljyyttä. Rönnynrannassa on majoitustiloja jopa 55 hengelle. Rönnynranta tarjoaa ulkoilupäivän päätteeksi puitteet nautittavaan lepohetkeen emännän herkullisten ruokien ääressä ja kodikkaan saunan tunnelmissa. Tiedustelut ja varaukset: 0407337642. Tervetuloa!

Hakusana:pitopalvelu
 
 

Juhlapalvelu Mampselli Ky KYRÖSKOSKI

Suomen Yrittäjien jäsen

Pitopalvelu, juhlapalvelu

Olemme nuori ja energinen hämeenkyröläinen palveluyritys, jonka erikoisalaa ovat hyvät tarjottavat pikkupurtavista pitopöytään. Hoidamme tarjoilun oli kyseessä niin häät, ristiäiset, muistotilaisuus, yritystilaisuus, hirvipeijaiset kuin yrityskahvitus. Jos tarvitset ainoastaan tarjottavat tilaisuuteen, toimitamme ne sinulle sovittuna aikana sovittuun paikkaan. Palveluihimme kuulu lisäksi: liinojen & astioiden vuokraus. Toiminta-aluettamme: Tampere - Ylöjärvi - Hämeenkyrö - Ikaalinen - Sastamala.

 
 

Kastrulli Juhla-Lounaspalvelu SIUNTIO KK

Suomen Yrittäjien jäsen

Juhlapalveluja

Juhla- ja pitopalvelu yksityisille ja yrityksille mm. häät, perhejuhlat, muistotilaisuudet sekä kokouspalvelut.

Hakusana:pitopalvelu, pitopalvelua
 
 

Pitopaakarit Ansa ja Lempi Avoin yhtiö VANHA-ULVILA

Pitopalvelu, leipomotuotteita

Ammattitaitoista pitopalvelua elämän suuriin ja pieniin juhliin ! Tulemme luoksenne tai juhlatilaan ja järjestämme toiveiden mukaisen tarjoilun. Leivomme, paistamme, katamme juhlat puolestasi. Suunnitellaan yhdessä onnistuneet juhlat!

Palvelu:pitopalvelut
 
 

Hautaustoimisto Seunavaarat Ky KOUVOLA

Hautaustoimisto, hautauspalveluja

Voit jättää kaikki hautajaisia koskevat järjestelyt luottamuksella meidän hoidettavaksi.

Palvelu:pitopalvelu
 
 

Ämmän Leipä Oy - Lounaskahvila Konditoria Herkkusuu SUOMUSSALMI

Kahvila, leipomo, konditoria, lounasravintola

Ämmän Leipä Oy - Suomussalmelainen perheleipomo jo vuodesta 1977. Tuotevalikoimamme on vuosien kuluessa laajentunut, ja nyt meiltä saa myös luontaisesti gluteenittomia tuotteita sekä erikoisuutena pettujauhoista leivottua leipää. Perinteisen leipomotoiminnan lisäksi tarjoamme lounasravintola- ja konditoriapalveluita Lounaskahvila Herkkusuussa osoitteessa Jalonkaarre 1 - Jalonniemi-talo, Ämmänsaari. Tervetuloa!

Palvelu:pitopalvelu
 
 

Sea Catering Oy HELSINKI

Pitopalvelu, juhlapalveluja

Sea Catering on vuonna 1995 perustettu pitopalvelu joka järjestää tilaisuutesi ja tarjoilusi oli kyseessä pieni ryhmä tai suuremmatkin pidot. Hoidamme myös juhlatilojen vuokraukset sekä ohjelmapalvelut. Sea Catering on luotettava yhteistyökumppani kaikessa tilaisuuksien järjestelyissä. Halutessanne hoidamme kaiken alusta loppuun asti, aina kutsujen lähettämisestä ja juhlapaikan valinnasta alkaen loppusiivoukseen. Oli tilaisuutesi rento tai juhlava, hoidamme sen aina tyylikkäästi, Ota Yhteytt

 
 

Ateriax Catering Oy HELSINKI

Juhlapalveluja, cateringia

Ateriax on pääkaupunkiseudulla toimiva cateringyritys. Järjestämme juhlia pienistä perhejuhlista aina suurempiin yritysjuhliin. Meiltä voit vuokrata myös astioita ja henkilökuntaa juhliisi. Katso kotisivut ja ota yhteyttä!

Palvelu:pitopalvelu
 
 

Ravintola Frankly TAMPERE

MaRa ry:n jäsenSuomen Yrittäjien jäsen

Ravintola

TERVETULOA PALVELTAVAKSI Tasokas ruoka, iloinen palvelu ja välitön meininki - Kaikki onnistuneen tunnelman tekijät löydät Ravintola Franklysta. Tervetuloa vieraaksemme tunnelmalliseen ruoka- ja seurusteluravintolaan. Ystävällisesti Sinun Lasse ja Ravintola Franklyn henkilökunta.

Hakusana:pitopalveluita, pitopalvelut, lounasravintoloita pitopalvelu, pitopalvelua
 
 

Ravintola Sali & Keittiö MIKKELI

MaRa ry:n jäsenSuomen Yrittäjien jäsen

Pitopalvelu, ravintola

Tilausravintola, pitopalvelu ja cateringpalvelu Sali & Keittiö palvelee yli 100 v. vanhassa tunnelmallisessa talossa. Tähän perinteiseen miljööseen on rakennettu vanhan talon henkeä kunnioittaen ravintola, jossa on viihtyisät ja savuttomat juhlasalit 100 hengelle. Valmistamme ja toimitamme tasokkaita ruokia ja palveluja niin pieniin kuin suuriinkin tilaisuuksiin: illalliset, merkkipäivät, häät, valmistujaisjuhlat, kokoukset, pikkujoulut, yritysten edustustilaisuudet.

 
 

foodz corner VAASA

Juhlapalvelu, lounasbuffetit

Tarjoamme päivittäin maukasta ja monipuolista lounasta runsaasta buffetpöydästä. Valmistamme myös juhliinne maittavat ja näyttävät menukokonaisuudet toiveidenne mukaan. Ottakaa yhteyttä! Vi serverar smaklig och mångsidig lunch från rikligt buffébord varje dag. Vi tillreder även smakrika och tilltalande delikatesser till Er fest enligt Era önskemål. Tag kontakt!

Hakusana:pitopalvelu
 
 

Maalaiskartano Pihkala KESTILÄ

Suomen Yrittäjien jäsen

Majoituspalveluja, kokouspalveluita, ohjelmapalveluja

Monipuolista maaseutumatkailua lähellä Oulua. Pihkala vaalii perinteitä ja tarjoaa upeat puitteet erilaisille kokouksille, juhlille ja tilaisuuksille: virkistyspäivät, tyky-päivät, häät, syntymäpäivät, sukukokoukset, ristiäiset. Tarjoamme hotellitason kartanomajoitusta maalaismaisemissa. Valmistamme tilauksesta ryhmille maittavat menut kotimaisista raaka-aineista ammattitaidolla. Tekemistä läpi vuoden: ratsastusleirit, kalastus, jokiristeily, mönkijäajelu, vaijerilasku, seinäkiipeily yms.

Palvelu:pitopalvelu
 
 

Kangasalan Hautaustoimisto Ky KANGASALA

Hautauspalveluja

Kangasalan Hautaustoimisto palvelee Teitä ammattitaitoisesti ja toiveittenne mukaisesti kaikissa hautaukseen liittyvissä asioissa. Järjestämme muistotilaisuudesta lämpimän ja kauniin, toivomuksienne mukaan. Toimistostamme saatte myös kaikki hautamuistomerkkeihin liittyvät palvelut. Kuljetukset hoidamme kotimaassa asianmukaisella autokalustolla arvokkaasti ja luotettavasti.

Palvelu:pitopalvelu
 
 

Sihla Oy HYRYNSALMI

Suomen Yrittäjien jäsen

Pitopalvelu, juhlapalvelu

Sihla Oy - Helka Tolonen. Pitopalvelua pitkällä kokemuksella ja ammattitaidolla Hyrynsalmella. Tilauksesta ruoat, leivonnaiset, täytekakut, hääkakut, voileipäkakut ja tarjoilut kaikkiin kodin ja yritysten juhliin. Syksyisin teen myös ruokaa ja siivuosta metsästäjille sekä hirvipeijaisiin. Ruokapalvelu ja tarjoulut myös mökeille. Soita ja kysy lisää!

 
 

Safkamestarit ky JYVÄSKYLÄ

Pitopalvelu, pitopalveluyritys, catering-yritys

Olemme Catering -palveluja tarjoava perheyritys. Järjestämme hääjuhlia, ylioppilasjuhlia, rippijuhlia, ristiäisiä, muistotilaisuuksia sekä muita tilaisuuksia, mihin vain tarvitset herkullista ruokaa sekä ystävällistä palvelua. Meiltä voi tilata omatekoiset leivonnaiset jopa vuorokauden varoitusajalla. Tarjoamme myös maistuvaa lounasta arkisin klo: 10:30-13:30.

 
 

Lylyisten Kartano - Kultapalikat Oy LOHJA

Juhlapalvelu, tilausravintola

Lylyisten Kartanossa löytyy majoitustilat 60 henkilölle. Kartanossa on 12 huonetta ja lisäksi alueella on 5 vuokrattavaa mökkiä. Cateringpalvelua tarjoamme kartanolla sekä asiakkaan omissa tiloissa. Teemme menut yhteistyössä asiakkaan kanssa tilauksen mukaan. Aukioloajat: ma-la 9-17. Tavoitat meidän myös muina aikoina. Kysy tarjousta!

Palvelu:pitopalvelu
 
 

Pitopalvelu Päivärinne VESILAHTI

Suomen Yrittäjien jäsen

Pitopalvelu, pitopalveluyritys

Pitopalvelu Päivärinne tarjoaa asiakkailleen laadukasta juhlapalvelua oli kysessä sitten perhejuhlat, kokoustapahtumat, asiakaskahvitukset tai muistotilaisuudet haluamassasi paikassa. Kotitekoiset, laadukkaat tuotteemme ja yksilöllinen palvelumme takaavat onnistuneen tilaisuuden. Ota yhteyttä ja kysy lisää, tai jätä tarjouspyyntö kotisivullamme!

 
 

Pitopuu LOHJA

Pitopalvelu, kotihoitoa

Pitopuu - Taiju Savelainen tarjoaa makua ja tukea elämään: Pitopalvelua, juhlapalvelua sekä kotisairaanhoitoa Lohjan alueella. Koulutukseltani olen terveydenhoitaja ja ravintolakokki. Kotisivuihini tutustumalla saat tarkemmin lisätietoa.

Hakusana:pitopalvelu, pitopalveluyritys
 

Muuta hakua

Pitopalvelut:

Liikkeet ja toimipaikat:

Tuotteet ja palvelut:

Yritykset ja organisaatiot:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus