:

Pitopalvelut

Pitopalvelu · pitopalvelua · pitopalvelut · pitopalveluja · pitopalveluita

Hakuehdolla pitopalvelut löytyi yhteensä 543 yritystä. Tulokset 41—60:

 

Elämys Ellit KIIKALA

Pitopalvelu, juhlapalvelu

Kaipaatko rauhalliseen paikkaan pois kaupungin hälystä? Haluaisitko nauttia savusaunan rentouttavasta ja hoitavasta löylystä? Löylyn jälkeen olisi mukava pulahtaa viileään ja puhdasvetiseen metsälampeen. Saunan jälkeen nauttia auringon laskussa ulkoterassilla itse grillatusta ruoasta tai Elämysellien valmistamasta illallisesta hirsihuvilassa sisällä. Etsitkö erilaista kokouspaikkaa tai virkistävää tyky-ohjelmaa työtiimillesi tai henkilöstölle? Tervetuloa - Kiikalan Purtinsuo ja Elämysellit.

 
 

Jura Gourmet LEMPÄÄLÄ

Pitopalvelu

Jura Gourmet tuo mukanaan ammattitaitoiset kokit ja veden kielelle ensi minuuteista! Salaisuutemme piilee siinä, että kokkimme valmistavat ruoan paikanpäällä parhaista raaka-aineista ja järjestävät näyttävän lisänumeron juhliinne! Jura Gourmet tarjoaa näyttävän ja maittavan pitopalvelun juhlaan kuin juhlaan: kaikenkattavat pitopalvelu paketit yksityis, -yritys ja yleisötapahtumiin. Jura Gourmet palvelee pirkanmaalla ja lähiympäristössä. Hinnat alk 12€/hlö. Soittamalla selviää - varaa ajoissa.

 
 

Pitojen Helmi & Helmen Pirtti ALA-TEMMES

Pitopalvelu, juhlapalvelu

Tilausravintola, kokoustilat, juhlatilat, pitopalvelu, juhlapalvelu, catering, saunatilat, täytekakut ja voileipäkakut sekä ohjelmapalvelut. Tervetuloa aidosti maalle!

Palvelu:pitopalvelu
 
 

Pitopalvelu Siltakulma PORI

Pitopalvelu

Henkilökuntamme on ammattitaitoinen ja ystävällinen, meitä yhdistää joustavuus, lämminhenkisyys ja palvelunhalu. Yli 20 vuoden aikana olemme saaneet paljon tyytyväisiä asiakkaita. Ota yhteyttä, laadimme mielellämme juuri teidän tilaisuuteenne sopivan menyyn ja tarjouksen.

 
 

Näköalaravintola Taikalinna PALTAMO

Suomen Yrittäjien jäsen

Ravintola, tilausravintola, nähtävyys

Taikalinna on näköalakahvila ja Tilausravintola Kivesvaaran huipulla korkeimmalla paikalla. Kahvilassa ja tilausravintolassa 150 asiakaspaikkaa sekä kesäisin on käytössä linnaa kiertävä katettu terassi 50 hengelle. Taikalinnan-salissa on tilaa orkesterille ja tanssilattia.Valmistamme tilauksesta aamu- ja iltapalat majoittujille. Herkku- ja lahjamyymälästä voit hankkia tuliaisia kotiin vietäväksi.Valmistamme ruokailut tilauksesta ryhmille.

Palvelu:Pitopalvelu Paltamo
 
 

Catering- ja pitopalvelu TASO - Ravintola Pappilan Pehtoori - Hautaustoimisto Junes SIMONIEMI

Hautaustoimisto, pitopalvelu, tilausravintola, cateringia

Taso Catering tarjoaa catering- ja pitopalvelutuotteet niin yksityisasiakkaille kuin yrityksille. Ravintola Pappilan Pehtoorissa A-oikeudet sekä ruokaa A'la Carte -listalta. Tervetuloa. Hautaustoimisto Junes - kaikki hautaustoimiston palvelut, arkut, uurnat, kuljetuksetsekä kukat. Soita, sovitaan aika tapaamiselle. Toiminta-alueemme on Kemi ja Tornio sekä lähikunnat. Ota Yhteyttä sähköpostitse: raisa@tasocatering.com tai 0403218190.

Yhteystiedot: Catering- ja pitopalvelu Taso, Juhlapalvelut
040 321 8190

 
 

Hautaustoimisto P. Borg & Co Oy PORVOO

Hautaustoimisto, hautauspalveluja

Hautaustoimistomme on palvellut asiakkaitaan jo yli 30 vuoden ajan. Hautauspalvelumme palvelee omaisia luottamuksella ja henkilökohtaisesti. Kaikki hautausjärjestelyt suunnitellaan yksilöllisesti kuvastamaan vainajan arvomaailmaa. Ammattitaitoinen ja osaava henkilökuntamme on käytettävissänne kaikissa läheisen poismenoon ja hautajaisjärjestelyihin liittyvissä asioissa.

Palvelu:pitopalvelu
 
 

Serafiina Juhlapalvelut OULU

Pitopalvelu, hääsuunnittelija, juhlasuunnittelija

HÄÄ-JA JUHLASUUNNITTELU SERAFIINA - Suuunnittelee ja toteuttaa häät sekä muut juhlat toiveidesi mukaan. Ota rohkeasti yhteyttä, kun tarvitset juhlan tai tapahtuman järjestämiseen apua! PITOPALVELU hoitaa tarjoilut juhliin joko tuotteina tai tarjoiluineen. Pyydä tarjous haluamallesi menulle tai kysy vaihtoehtoja. KAKKUPUODISTA kauniit, yksilölliset ja maittavat kakut. Hääkakut myös telineeseen tai kerroksittain. Kyselyt ja tilaukset puhelimitse 040-6644146 tai serafiinapalvelut@outlook.com

Palvelu:pitopalvelu
Yhteystiedot: Serafiinan Kakkupuoti, Serafiina Juhlapalvelut
040-6644 146

 
 

Tornion Hautauspalvelu TORNIO

Suomen Yrittäjien jäsen

Hautaustoimisto, hautauspalveluja

Emme koskaan voi etukäteen tietää, miten reagoimme sinä päivänä kun menetämme läheisen ihmisen. Surun kohdatessa olemme apunasi kaikissa hautausalan palveluissa. Palvelemme: ma-pe 10-16 ja sopimuksen mukaan myös liikeajan ulkopuolella, iltaisin sekä viikonloppuisin. Konttorissamme teitä palvelee Tatu Marttinen 040 8433558.

Hakusana:pitopalvelu
 
 

Vaniljahelmi - Visavuoren museokahvila, Pitopalvelu TARTTILA

Kahvila, pitopalvelu, juhlatilat

Tila on varattavissa 15-40 henkilön yksityistilaisuuksiin. Tila soveltuu erinomaisesti esimerkiksi syntymäpäiväjuhlien, illanistujaisten, pikkujoulujen, ristiäisten, rippijuhlien, ylioppilasjuhlien, sukukokousten ja pienten häiden järjestämiseen. Yhdistämme juhliinne mielellämme myös museokierroksen. Kerro minkälaista tilaisuutta olet järjestämässä ja pyydä ilmaista tapaamista sekä tutustumista tiloihin sähköpostilla anu.maenpaa@vaniljahelmi.fi tai soittamalla 040 5440985!

Palvelu:pitopalvelu
 
 

Säkylän Hautaustoimisto Ky SÄKYLÄ

Hautauspalveluja

Perinteinen asikasystävällinen hautaustoimisto. Olemme hautaustoimistojen liiton jäsenliike. Ota yhteyttä ja kysy palveluistamme lisää niin kerromme mielellämme mitä meillä on teille tarjota.

Palvelu:pitopalvelu
 
 

Rovaniemen Monitoimikeskus-Säätiö ROVANIEMI

Kierrätyskeskus, siivouspalveluita, työpajatoimintaa

Rovaniemen Monitoimikeskus -säätiö on sosiaaliseen työllistämiseen erikoistunut, työn kautta valmennus-, koulutus- ja kuntoutuspalveluja tuottava Yritys.

Palvelu:pitopalvelu
 
 

Pitopalvelu E. Nevalainen TORNIO

Suomen Yrittäjien jäsen

Pitopalveluyritys

Järjestämme tilaisuuden kuin tilaisuuden kun kyseessä on päättäjäiset, syntymäpäivät, häät, muistotilaisuudet, perhetapaamiset, perhejuhlat, sukujuhlat ym. Toimimme Meri-Lapin alueella. Valmistamme tarjoilun aina tuoreista raaka-aineista alusta loppuun saakka. Tarjoamme erinomaista pitopalvelua juhliin. Kerro meille aika ja paikka, niin toteutamme tilaisuutesi toiveittesi mukaisesti! Valtakunnallisella tasolla tunnustettu pitopalvelu sertifikaatilla ja se takaa palvelun laadun.

Palvelu:pitopalvelu
 
 

Oulun seurakuntayhtymä - Oulun Ev.-lut. seurakunnat OULU

Seurakunta

Oulun seitsemän seurakuntaa muodostavat yhdessä Oulun ev.-lut. seurakuntayhtymän. Oulun seurakuntayhtymään kuuluvat Oulun tuomiokirkkoseurakunta, Haukiputaan seurakunta, Karjasillan seurakunta, Kiimingin seurakunta, Oulujoen seurakunta, Oulunsalon seurakunta ja Tuiran seurakunta.

Hakusana:pitopalvelu
 
 

Mökki- ja Ateriapalvelut Maarit Niva RUKATUNTURI

Pitopalvelu

Pitopalvelu, Catering ja ateriapalvelut Rukan ja Kuusamon alueella ammattitaidolla. Tarjoamme mökkeihin aamiaiset, lounaat, päivälliset ja illalliset katettuna tai tarjoiltuna. Teemme myös siivoupalvelut/mökkien siivoukset sopimuksen mukaan. Ota yhteyttä 0407325038.

 
 

APUAKKA PANTTILA

Kotipalvelu, kotisiivouksia

Toimimme mökki- tai kotivahtina kun itse olet esim. matkoilla ja samalla voimme laittaa pihasi kuntoon tai tehdä suursiivouksen. Talvella auraamme mökkitiesi. Ja lastenhoito ongelmissakin olemme käytettävissänne. Pitopalvelu järjestää häät, ylioppilasjuhlat ja muut perhejuhlat sekä yritystapahtumat jopa 200 hengelle. Kausisiivoukset kuten kevätsiivous - tai joulusiivous ammattitaidolla, samoin viikkosiivoukset. Alueena Etelä-Pohjanmaa. Yksityisten kannattaa hyödyntää 60 % kotitalousvähennys.

Palvelu:pitopalveluja, kotipalvelu ja pitopalvelu
 
 

Kotileipomo Anu Hyttinen RASIVAARA

Leipomo

Kotileipomo Anu Hyttinen valmistaa herkullisia kotileipomotuotteita käsityönä laidasta laitaan. Päätuotteita ovat karjalanpiirakat ja ruisleivät. Myös pienimuotoinen pitopalvelutoiminta on osa liiketoimintaa. Kotileipomon valikoimasta löytyvät niin kakut, pullat, pikkuleivät kuin muutkin leivonnaiset. Karjalanpiirakoita on saatavana eri täytteillä. Valittavina ovat riisi-, peruna-, ohratäytteet. Ota yhteyttä.

Palvelu:pitopalvelu
 
 

Tmi Viippola Inkeri VANTAA

Pitopalvelu, ateriapalveluita

Oletko järjestämässä isot tai pienet juhlat. Toteutan ne yli 10 vuoden kokemuksella asiakkaan toiveiden mukaan huomioiden myös erikoisruokavaliot. Valmistan erilaisia menuvaihtoehtoja niin syntymäpäiville, rippijuhliin, kastejuhliin, häihin, valmistujaisiin, muistotilaisuuksiin, kokouksiin ja kahvituksiin ym. Palvelen niin yrityksiä kuin yksityisiä pääkaupunkiseudulla. Teen myös yksittäisiä tilauksia, jotka voit noutaa paikan päältä. Järjestä sinä juhlat ja jätä ruokahuolet minulle.

 

Muuta hakua

Pitopalvelut:

Liikkeet ja toimipaikat:

Tuotteet ja palvelut:

Yritykset ja organisaatiot:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus