:

Pitopalvelut

Pitopalvelu · pitopalvelua · pitopalvelut · pitopalveluita · pitopalveluja

Hakuehdolla pitopalvelut löytyi yhteensä 543 yritystä. Tulokset 61—80:

 

Oliivipuu Ruokahuone Ky TAMPERE

Suomen Yrittäjien jäsen

Ravintola

Oliivipuu Ruokahuone on viihtyisä lounasravintola Nekalassa. Marianne Nikula on ravintola-alan pitkänlinjan ammattilainen. Kauttamme monipuoliset juhla- ja catering-palvelut häistä hautajaisiin. Ravintolan tilat soveltuvat kätevästi tilaksi jopa 100 henkilölle. Ravintolan edessä on ilmaiset pysäköintitilat, joten meille on helppo poiketa ja parkkitilaa on runsaasti. Lounas ja monipuolinen lounassalaatti lista ovat tarjolla päivittäin. Valmistamme kaikki ateriat itse alust

Palvelu:pitopalvelu
 
 

Kivirannan Kartano Oy HUITTINEN

Majoituspalveluja, juhlatilojen vuokrausta

Kiviranta on yli 200 vuotta vanha historiallinen maatalo, joka nykyään toimii juhlatilana. Kuvassa näkyvässä päärakennuksessa ja Kivirannan muissa vanhoissa rakennuksissa on hyvin tilaa juhlia. Meillä voitte pitää hääjuhlat, järjestää konsertteja ja esityksiä, viettää pikkujoulua, syntymäpäiviä ja sukujuhlia... Soittakaa ja pyytäkää lisätietoja!

Palvelu:pitopalvelu
 
 

Alko Oy - Alkon tilauspalvelu Lounas- ja pitopalvelu KestiMestari MAANINKA

Kauppakamarin jäsen

Juomien vähittäismyyntiä

Alko on koko maan kattava, tehokas ja asiantunteva erikoisliikeketju. Alkolla on yli 340 myymälää ja noin 120 myymäläverkostoa täydentävää tilauspalvelupistettä. Alkolla on myös yritysten palvelutarpeita varten erityisiä yrityspalvelumyymälöitä. Lähimmän yrityspalvelumyymälän yhteystiedot saat osoitteesta www.alko.fi/palvelutyrityksille.

 
 

Juha Laukontaus HELSINKI

Catering-yritys

Pitopalvelu Laukontaus on pääkaupunkiseudulla toimiva catering-yritys. Laukontaus tarjoaa laadukkaat ja yksilölliset juhlapalvelut yksityisasiakkaiden tilaisuuksiin sekä yrityksille. Intohimonamme on tarjota asiakkaan yksilöllisiin tarpeisiin sovitetut catering-palvelut. Meiltä saat yksilölliset menut laadukkaista raaka-aineista sekä tarvittaessa myös astiastot, pöytäliinat ja somisteet sekä kalusteet. Kauttani hoituvat kaikki ruokatarjoiluun liittyvät järjestelyt.

Palvelu:pitopalvelu
 
 

Justiinan Hyvinvointipalvelut Oy VARKAUS

Vanhusten palveluja

Justiinan kotipalvelu tuottaa ja välittää erilaisia hyvinvointipalveluja luottamuksenne arvoisesti ammattitaidolla. Soita ja kysy lisää! Meillä käy maksuvälineenä myös palvelusetelit! PITOPALVELU Mitä tarjottavaa juhliin? Jätä huolesi meidän hoidettavaksemme. Valmistamme herkulliset tarjottavat juhliisi toiveidesi mukaan; niin suolaiset kuin makeat. Kysy myös vuokratiloistamme, jotka soveltuvat erityisesti muistotilaisuuksiin. Meiltä myös astiavuokrausta! - saattohoidot

Hakusana:pitopalvelut, pitopalvelu
 
 

Tornion kaupunki - Tornion Työvoimalasäätiö TORNIO

Työpaja, työelämään sijoittumisen edistämistä

Yhteystiedot: Mäkikalliontie 2, 95420 Tornio, Keittiö, ruoka- ja pitopalvelu
0400182095

 

Muuta hakua

Pitopalvelut:

Liikkeet ja toimipaikat:

Tuotteet ja palvelut:

Yritykset ja organisaatiot:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus