:

Pohjatutkimusta

Pohjatutkimus · pohjatutkimusta · pohjatutkimukset · pohjatutkimuksia

Hakuehdolla pohjatutkimusta löytyi yhteensä 26 yritystä. Tulokset 1—20:

PT PohjanTeko Oy II

Suomen Yrittäjien jäsen

Maarakennusta, pohjatöitä

Pohjatyöt - maarakennus, kokonaisurakointi ja rakennusten pohjatyöt Oulun alueella, Suomessa ja Pohjois-Ruotsissa. Urakoimme pohjatyöt rivitalokohteisiin, kerrostalokohteisiin, päiväkodeille ja liikelaitoksille sekä omakotitaloille. Asiantuntijapalvelut hankkeen suunnittelusta viimeistelyyn.

Hakusana:pohjatutkimus
 
 

Insinööritoimisto Geo-Control Oy JYVÄSKYLÄ

Pohjatutkimusta, yhdyskuntatekniikka

Vuonna 1974 perustettu insinööritoimisto Geo-Control Oy tuottaa geo- ja yhdyskuntatekniikan alan konsulttipalveluja. Katso lisätiedot kotisivultamme tai ota yhteyttä ja kysy lisää.

Palvelu:pohjatutkimus
 
 

Suunnittelu Laukka Oy YLIVIESKA

Rakennesuunnittelua

Suunnittelu Laukka Oy on erikoistunut pohjatutkimuksiin ja rakennesuunnitteluun. Asiakkaitamme ovat esimerkiksi teollisuus, kunnat ja rakennusliikkeet. Voitte jättää huoleksemme koko hankkeen suunnittelun ja toteutuksen valvonnan tai pyytää tarjousta yksittäisestä osa-alueesta.

Palvelu:pohjatutkimukset
 
 

Road Consulting Oy ROVANIEMI

Maarakennusta

Road Consulting Oy on perustettu vuonna 2004 ja tuotamme erityisesti väyläverkon omistajille, rakentajille, ylläpitäjille sekä suunnittelijoille kehitettyjä mittaus- , suunnittelu- ja asiantuntija-palveluja. Toiminta-alueenamme on koko Suomi. Toimintamme perustuu ISO 9001:2000 standardin mukaiseen sertifioituun laatujärjestelmään. Palvelutarjontamme perustan muodostavat Bestway tuote- ja palvelukonseptit. Katso lisää kotisivuiltamme!

Hakusana:pohjatutkimukset, tonttien pohjatutkimuksia, pohjatutkimus, pohjatutkimusta
 
 

Insinööritoimisto Pohjatekniikka Oy HELSINKI

Rakennusteknisiä palveluita

Kun luodaan pohjaa onnistuneelle rakentamiselle, kaiken perustana on huolellinen pohjatutkimus. Pohjatekniikka Oy on erikoistunut maaperäolosuhteiden selvittämiseen sekä rakennusten perustamistavan ja pohjarakentamiseen liittyvien erityisongelmien ratkaisemiseen.

Hakusana:pohjatutkimukset
 
 

Seigeo Oy SEINÄJOKI

Pohjatutkimusta, maaperätutkimusta

Rakennusten pohjatutkimuksia yli 30 vuoden kokemuksella, yli 3000 rakennuskohteessa Suoritamme pohjatutkimuksia rakennuskohteisiin - kerrostalot, rivitalot, omakotitalot, huvilat - liikerakennukset, teollisuushallit - maatalouden tuotantorakennukset Laadimme myös pinnantasaus- ja kuivatussuunnitelmia - liike- ja teollisuusrakennusten piha-alueet - asuinrakennusten piha-aueet

Palvelu:pohjatutkimukset
 

Muuta hakua

Pohjatutkimusta:

Liikkeet ja toimipaikat:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus