Polkupyöräliikkeet

Polkupyöräliike · polkupyöräliikkeet · polkupyöräliikkeitä

Hakuehdolla polkupyöräliikkeet löytyi yhteensä 34 yritystä. Tulokset 1—20:

Sportti Kukko LIMINKA

Urheiluvälineitä, polkupyöräliike, urheiluliike

SporttiKukko - uusi, nykyaikainen ja ilmeikäs urheiluliike, Liminka. Meiltä saat asiantuntevan, varman ja henkilökohtaisen palvelun sekä huipputuotteet urheiluun ja vapaa-aikaan. Myymme Vaughn, Warrior, Bauer, CCM ja Reebok lätkävarusteet myös veskarille! Naisille laaja Only Play tekstiilimallisto vapaa-aikaan ja urheiluun. Liikkeestä polkupyörät, luistimet ja sukset huoltoineen ja varusteineen. Urheiluvarusteet mm. lätkään, salibandyyn, juoksuun, hiihtoon, rullailuun ja frisbeegolfiin. Nähdään!

 
 

Mountain Bike Shop HELSINKI

Polkupyöräliike, urheilukauppa

Mountain Bike Shop tarjoaa halutuimmat pyöräuutuudet alan johtavilta valmistajilta. Tule paikan päälle kokemaan Trekin, Gary Fisherin ja Kleinin huippuominaisuudet, joilla sinäkin saat pyöräilystäsi irti enemmän. Kaipaako nykyinen pyöräsi huoltoa? Tuo pyöräsi meille huoltoon – saat laadukkaan huollon ja huolettomia kilometrejä pyörällesi. Aukioloajat: ma-pe: 10-18 la: 10-15

 
 

Lohjan Pyörä ja Urheilu LOHJA

Suomen Yrittäjien jäsen

Pienkonehuoltoa, polkupyöräliike

Polkupyörien, sahojen, ruohonleikkureiden, kuntoiluvälineiden myynti, korjaus ja huolto. Meiltä varaosat ja tarvikkeet polkupyöriin ja pienkoneisiin. Mittatilauksesta tehdyt Pennarola -kilpapyörät ja lasten pyörät. Kun polkupyöräsi, ruohonleikkuri tai saha kaipaa huoltoa tai korjausta huollamme ja korjaamme kaikki merkit. Edustamia merkkejämme ovat: Ecco, Shindaiva, MTD, Cub Cadet, Tunturi, Helkama, Madison, Felt, Merida ja Redline. Olemme avoinna ma-to 9-17.30 pe 9-18 sekä launtaisin 9-14.

 

Muuta hakua

Polkupyöräliikkeet:

Liikkeet ja toimipaikat:

Tuotteet ja palvelut:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.