:

Polttopuita

Polttopuu · polttopuuta · polttopuut · polttopuita

Hakuehdolla polttopuita löytyi yhteensä 193 yritystä. Tulokset 1—20:

Vantaan Energia Oy VANTAA

S-ryhmän jäsen

Sähkölaitos, sähkön tuotantoa

Vantaan Energia tuottaa ja myy sähköä ja kaukolämpöä. Lisäksi se tarjoaa maakaasua teollisuuden tarpeisiin. Yhtiö vastaa kaukolämpöverkostojen rakentamisesta ja huollosta Vantaalla. Ajamme etujasi muuttuvilla energiamarkkinoilla. Ystävällinen ja osaava palvelumme varmistaa sinulle reilut asiakasedut, kilpailukykyiset hinnat sekä ympäristöystävällistä energiaa arjesta juhlaan. Vantaan Energiassa kaikki energian tuotanto ja siirto toteutetaan ympäristöä mahdollisimman vähän rasittaen.

Hakusana:polttopuu
 

Arboristi Tom Nylund TAMPERE

Puiden kaatoa

Arboristi Tom Nylund - turvallista puunkatoa Tampereen seudulla ympäri vuoden. Ammattitaidolla puunkaato, kiipeilykaadot, nosturikaadot ja kantojyrsintä. Ammattitaidolla kaadettu puu säilyttää ympäristöä ja vähentää mahdollisia omaisuusvaurioita. Teemme ilmaisen hinta-arvion työkuluista. Arboristiltä myös puiden hoito, istutus ja puiden kuntotukimukset sekä asiantuntevaa neuvontaa.

Palvelu:polttopuiden teko paikanpäällä
 
 

Vantaan Ekopalvelu VANTAA

Polttopuita

Tuotamme ja toimitamme laadukasta polttopuuta asiakkaillemme pääkaupunkiseudulla toiveiden mukaan. Voit myös itse noutaa polttopuut sopimuksen mukaan. Sauna-/takkapuuklapin pituus on noin 33 cm. Klapit ovat pakattuina 1,2 pinokuution kuormalavalle isoon verkkosäkkiin. Voit tehdä tilauksen kätevästi myös suoraan netistä!

Palvelu:takkapuita, polttopuita, klapeja, saunapuita
 
 

Ky G. Wikström Kb VANTAA

Viherrakennusta

Ky G. Wikström on perustettu vuonna 1992 ja sijaitsee Vantaalla. Yritys tekee vuosien kokemuksella ja alan ammattitaidolla pihatyöt, maansiirrot, metsäpalvelut, tonttien raivaukset, haketukset, piha- ja puutarharakentamista, lumitöitä yms. Sekä polttopuut meiltä. Toiminta on keskittynyt pääkaupunkiseudulle sekä ympäristökuntiin. Asiakkaina palvellaan yksityishenkilöitä, yrityksiä, yhteisöjä, kuntia ja kaupunkeja. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Hakusana:klapi, polttopuu
 
 

Espoon puu- ja pihahuolto Oy ESPOO

Puutavara

Meiltä saat laadukkaat polttopuut kotisi lämmitykseen. Halkojen toimitus kotiovellesi saakka. Puut voi myös noutaa suoraan meiltä. Lisäksi myymme yleistä rakennuspuutavaraa. Palvelua jo yli 30-vuotta!

Palvelu: polttopuuta, klapeja, polttopuita, polttopuiden myynti, halkoja
 
 

E & A Sissonen Ky MARJOVAARA

Puiden korjuuta, tieliikenteen tavarankuljetusta

Suoritamme koneellista puunkorjuuta niin päätehakkuilla kuin myös harvennuksilla. Kesäisin teemme tienvarsien raivausta raskaan sarjan vesakkomurskaimella.kunnostamme telakaivurilla myös tienvarsien ojat.Pyydä tien kunnostuksesta tarjous. Teemme myös koneiden ja traktoreiden kuljetuksia aina 17,5 tonniin saakka. Lisätietoa internet-linkistä. Ota yhteyttä!

Palvelu:polttopuuta kotiin tuotuna
 
 

Trans Kuljari Ky RAUTALAMPI

Tieliikenteen tavarankuljetusta

Hoidamme kuljetuksia yksityisistä muutoista kaupan ja teollisuuden raskaisiin kuljetuksiin. Tarjoamme nostopalvelua erilaisiin tarpeisiin. Lisäksi myymme lämmityspellettiä ja polttopuita. Hevos- ja karjatalouksille myymme putterin purua ja olkipellettejä. Ota yhteyttä!

Palvelu:polttopuiden myynti
 
 

Luonnonpuu POSIO

Mökkien huoltoa

Huolettomia lomapäiviä. Luonnonpuu tarjoaa monipuoliset mökkiläispalvelut Posion alueella. Palvelemme loma-asujat ja paikalliset polttopuuhuollosta pihatöihin ja mökkien kunnostukseen. Polttopuutoimitukset tilauksesta.

Hakusana:polttopuu toimitukset
 
 

Forestvert Oy ÄÄNEKOSKI

Metsäteollisuutta

Olemme vuodesta 2003 asti toiminut metsäkoneurakointiyritys, palvelu tarjontaamme kuuluu myös polttopuut purusta rankaan Keski-Suomen alueella. Ota yhteyttä ja kysy lisää.

Palvelu:Polttopuut
 
 

Hattulan Halko Oy HÄMEENLINNA

Polttopuita

Hattulan Halko Oy on vuonna 2009 perustettu polttopuun myyntiin keskittynyt yritys. Tarjoamme asiakkaillemme laadukkaat puutuotteet, kuten klapit ja halot. Asiakaskuntamme sijaitsee Helsingin ja Suodenniemen, Lahden ja Huittisten välillä. Painotamme toiminnassamme ekologisuutta. Klapimme kuivataan luonnonmukaisesti ja puhdistetaan koneellisesti. asiakkaille. Tuotanto tapahtuu omassa kaarihallissa ja puut kuivataan sekä varastoidaan isossa 1080m² hallissa. Lisätietoja kotisivuillamme!

Tuote:klapi, halko, polttopuun myynti, klapeja, polttopuut
 
 

Tmi Marko Lappeteläinen PALTAMO

Polttopuita, maarakennusta, koneurakointia

Kotimaiset polttopuut Meiltä saat polttopuut helposti ja nopeasti kotiin ja mökille. Myymme kuivaa puuta kaikkina vuodenaikoina säästä riippumatta. Polttopuut ovat laadukasta kotimaista puuta. Myymme puut 1 ja 1,5 kuution valmissäkeissä. Minimitoimitus on 4 kuutiota puuta Paltamon ja Ristijärven ja Puolangan alueella. Ota yhteyttä ja tilaa laadukkaat polttopuut meiltä! Puh. 0442678356 Marko

Hakusana:Halkoja, Klapeja, Polttopuut
 
 

AM-Helpapu Tmi SIVAKKAVAARA

Kiinteistönhoitoa, mökkitalonmies

Osaavaa ja luotettavaa palvelua Koillis-Savossa. Tuotan luotettavaa ja joustavaa palvelua maaseutuyrityksille, metsäomistajille keskeisiä työ- ja lomituspalveluja sekä yksityisille ja yrityksille mökki- ja kiinteistöpalvelua päivittäisiin ja kausiluontaisiin töihin. Tarvittaessa toimintaa kehitetään tarpeen ja kysynnän mukaan. Lisätietoa löydät vielä kotisivuilta.

Palvelu:polttopuut
 
 

Puunkaatopalvelu O & L Oy KERAVA

Metsäalan palveluja

Puunkaatopalvelu O & L Oy on kotimainen yritys, joka tarjoaa kaikenkattavia metsä- ja piha-alueen palveluja Uudenmaan alueella (Esim. Kerava, Espoo, vantaa sekä Helsinki). Yrityksellä on alalla vaadittavat kattavat vakuutukset ja töistämme saa kotitalousvähennystä. Puunkaatopalvelu O & L Oy:llä on käytössä laaja välineistö, joka mahdollistaa työskentelyn äärimmäisissä olosuhteissa, niin puun latvassa kuin puun juurellakin. Pyrimme toimimaan aina joustavasti ja asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Hakusana: polttopuu
 
 

MottiMikko KONTIOLAHTI

Polttopuita, metsätaloutta

Tmi MottiMikko valmistaa polttopuita Kontiolahden kirkonkylän tuntumassa aivan valtatie 6:n varrella. Täältä saat laadukasta polttopuuta ympärivuotisesti koneellisen kuivauksen ansiosta, myös tuoretta pilkettä ja koivupropsia on myytävänä. Täsmälliset ja nopeat toimitukset jopa samana päivänä, katso tarkemmat tiedot nettisivuilta. Mottimikko tekee myös kaivinkoneurakointia pyöräalustaisella 16 tn koneella sekä metallinsorvausta 2 m:n kärkivälillä olevalla sorvilla.

Palvelu:polttopuuta, klapit
 
 

TMI Antti Heino KÖYLIÖ

Remontteja, puutarhan hoitoa, mökkitalonmies

Tarjoan monipuolisesti erilaisia mökkitalkkari palveluita Pyhäjärven seudulla. Palveluihini kuuluu mm: Polttopuiden teko ja toimitus, saunojen ja mökkien lämmitys, puutarhan hoito, räystäiden ja kattojen puhdistus, sekä kaikki erilaiset mökin kunnostus- ja korjaustyöt. Muista kysyä kotitalousvähennyksistä!

Palvelu:polttopuut
 
 

Jokivarren Kylätalkkari TORNIO

Kiinteistönhoitoa, talonmiespalveluita

Jokivarren Kylätalkkari tarjoaa talonmiespalveluita kodin ja pihan kunnossapitoon Torniossa kaikille tarvitseville: Omakotiasujille, mökkiläisille, perheille, ikäihmisille jne. Palveluitani mm. mökkitalkkarointi, taimikonhoito, pihatyöt, pihapuiden kaato, kantojyrsintä. Asennus- ja korjaustyöt sisällä ja ulkona; kuten kalusteasennukset, listoitukset, maalaukset. Pienet rakennelmat ja purkutyöt; kuten huoltomaalaukset, piharakennusten kunnostus ja terassin huolto.

Palvelu:polttopuiden teko
 
 

Arin Pienkonekaivu Oy VANTAA

Suomen Yrittäjien jäsen

Kaivuutöitä, viherrakennusta, maarakennusta

Ammattitaidolla ja kokonaisvaltaisesti pihapiirin puunkaato, poiskuljetus ja haketus, pienkaivuu- ja salaojatyöt ym. Palvelemme Etelä-Suomen alueella yksityisiä, yrityksiä ja julkista sektoria. Käytössämme on 5 kaivinkonetta (1½ - 8 tonnin),bobcat kaivinkone 5 tonninen sekä bobcat ja traktori joilla pystymme hoitamaan isot kohteet! Palvelemme Uudellamaalla. Soita ja kysy tarjousta. Muista hyödyntää myös kotitalousvähennys!

Palvelu:polttopuun myynti
 
 

Markkina-Rakenne Oy NUMMELA

Halkoja, polttopuita, puutavaran kuljetusta

Toimitamme tilaamasi polttopuut kotiovellesi pääkaupunkiseudun alueella ja länsi uudellemaalle. Meiltä polttopuut kotiovelle toimitettuna. Meiltä voit tilata laadukasta polttopuuta kaikkiin tarpeisiisi. Varastostamme löytyy koivuhalkoa ja koivuklapia, kuusta sekä sekapuuta. Voit myös noutaa polttopuut suoraan varastolta.

Palvelu:Polttopuuta, Polttopuuta Uusimaa, Polttopuut kotiovelle
 
 

Tmi Matti Loukonen PERTTELI

Polttopuita

Toimitamme vain kuivaa ja laadukasta koivuklapia Salon, Turun ja Lohjan alueilla. Toimitamme puut kotiin, mökille tai minne haluat. Edullisesti ja nopeasti. Perusperiaatteitamme ovat hyvä palvelu, laadukkaat tuotteet ja nopeat toimitukset. Toimitamme polttopuut nopeasti ja myös sunnuntaisin ja pyhäpäivisin. Kannamme puut vaikka liiteriin asti pienestä lisäkorvauksesta. Meiltä myös kaivurin vuokrausta. Ota rohkeasti yhteyttä!

Palvelu:polttopuita, klapeja, polttopuu
 

Muuta hakua

Polttopuita:

Liikkeet ja toimipaikat:

Tuotteet ja palvelut:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus