:

Ponttoneja

Ponttoni · ponttonit · ponttoneita · ponttoneja

Hakuehdolla ponttoneja löytyi yhteensä 14 yritystä.

 

Lip-Lap Laituri Oy VANTAA

Laitureita

Laadukkaat laituriratkaisut rantaan kuin rantaan Lip-Lap Laiturilta saat säädettävät pylväslaiturit, kelluvat muoviponttoni-, betoniponttoni- ja massiivibetoniponttonilaiturit, jettilaiturit, laitureiden lisävarusteet ja laituritarvikkeet sekä suunnittelu-, asennus- ja huoltopalvelut. Kaikki tuotteemme ovat kotimaista Lip-Lap -laatua, joka on yli 40 vuoden tuotekehityksen tulos. Pitkä kokemuksemme takaa ammattitaitoisen palvelun.

Tuotemerkki:Ponttoonilaituri
 

VeProTech Lehtonen NOKIA

Suomen Yrittäjien jäsen

Venekorjaamo, veneen huoltoa, hitsaustöitä

VeProTech on erikoistunut veneiden, niiden potkureiden sekä moottoreiden korjauksiin ja huoltotöihin. Teemme veneisiin erilaiset hitsaustyöt esim. alumiinihitsaukset, muovihitsaukset, Suzuki-perämoottorikorjaukset sekä Suzuki-huolto että Honda-huolto ja teemme myös putken taivutusta mm. venekaiteet, targa-kaiteet, vapatelineet jne.. Turbo & Carservice, jo vuosikymmenien kokemus autojen parissa. Erikoisalaa turbot ja kaikki niihin liittyvät. Special-tietotaitona Volvot.

Palvelu:ponttoonit, asuntolauttojen ponttooni
 

Plastiset Oy YPÄJÄ

Lipputankoja

Plastiset Oy valmistaa lujitemuovisia lipputankoja, aurausmerkkejä, reunapaaluja, salaojaputkien liitoskappaleita, isännänviirejä, lippuja ja laituriponttooneita sekä muovituotteita asiakkaan erikoistarpeisiin. Tutustu tuotteisiimme kotisivuillamme ja ota yhteyttä.

Valmistaa:ponttoonit
 
 

Saaristorakennus Ketonen Oy KAARINA

Laitureita, ruoppausta

Saaristorakennus Ketonen Oy - Laiturit, ruoppaukset ja merikuljetukset ammattitaidolla Turun saariston alueella. Ota yhteyttä ja kysy tarjous 0400826070 tai jarkko@saaristorakennus.fi.

Hakusana:ponttoonilaiturit
 
 

FSP Floating Systems Production Oy TORNIO

Erikoisalarakennusta

FSP Floating Systems Production Oy - Kelluvien rakenteiden ammattilainen, kahdessa sukupolvessa. Valmistamme kokemuksella laiturit, ponttoonit ja saunalautat sekä mittatilauksesta räätälöidyt kelluvat rakenteet. Laiturirakentaminen sisäsatamiin sekä yksityisrantoihin yksilöllisesti ympäri Suomen. Valmistamme tuotteet Torniossa, toimitus ympäri Suomen.

Työtapa:lainmukaiset laiturit, ponttooni ja saunalauttaratkaisut
Aihepiiri:ponttoonien valmistaja
Valmistaa:ponttooni, ponttoonilaituri
 

Muuta hakua

Ponttoneja:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus