:

Pori

Pori

Hakuehdolla pori löytyi yhteensä 4785 yritystä. Tulokset 181—200:

 

RakConsult Oy PORI

Rakennusteknisiä palveluita

Olemme Porilainen rakennusalan asiantuntijapalveluita tarjoava yritys. Olemme käytettävissäsi, kun tarvitset apua rakennushankkeesi hallintaan, olipa kyse sitten uudis- tai korjausrakentamisesta. Päämääränämme on täyttää asiakkaan tarpeet ja toiveet sekä pyrkimys ohjata hyviin, kestäviin ja taloudellisiin ratkaisuihin.

Sijaintikunta:Pori
 
 

Ratsastuskoulu Kyläkorpi AHLAINEN

Ratsastuskoulu, hevostalli

Ratsastuskoulu Kyläkorpi tarjoaa tasokasta opetusta ammattitaitoisesti koulutetuilla ratsuillamme, jotka kaikki kilpailevat menestyen harjoitus- ja aluetasolla. Tunteja meillä on alkeistasosta valmennuksiin niin koulu, este ja kenttäratsastuksessa. Myös talutus, polttari, synttäri ym. räätälöityjä ratsastustunteja.EU standardien mukainen, 19 paikkanen uusi kivitalli. 2-tason koulu- ja estevalmentaja, MASTER-rastastuksen opettaja; Anna Kyläkorpi puh. 040 584 2566

Sijaintikunta:Pori
 
 

Mööpeliwerstas Tmi Mika Vuorenmaa NOORMARKKU

Portaiden valmistaja, portaita, rakennuspuusepänasennusta

Mööpeliwerstas on laadukkaiden ja yksilöllisten mittatilausportaiden ammattitaitoinen tekijä. Valmistamme puuportaat tilan vaatimukset ja mahdollisuudet huomioiden. Koska teemme jokaiset portaat omana työnään, voimme toteuttaa ratkaisuja rakenteellisesti haastaviinkin paikkoihin.

Sijaintikunta:Pori
 
 

Satu's Place MERIKARVIA

Vaateliike, kenkiä, laukkuja, vähittäismyyntiä

Vaatteiden ja Asusteiden maahantuontia sekä jälleenmyyntiä. Tervetuloa soppailemaan Merikarvialle, Kankaanpäähän sekä Poriin.

Yhteystiedot: Pori, Satus`Place
044 777 62 25

 
 

PiSon Art Oy PORI

Kehysliike, kehystämö

PiSon Art on monipuolinen taidekehystämö. Yrityksessämme yhdistyvät ammattitaito ja nuorekkuus vanhoja arvoja kunnioittaen. Olemme Taidekehystäjät ry:n jäsenliike. Aukioloajat: arkisin 10-17 Ole hyvä ja katso lisätietoa ylläolevan kotisivulinkin kautta.

Sijaintikunta:Pori
 
 

TS-GRAFI EURAJOKI

Painopalveluita, graafisen alan palveluita

TS-Grafi on graafisen alan yritys, joka muuttaa ajatuksesi näkyviksi. Suunnittelemme ja toteutamme räätälöidysti tarpeesi: kalenterit, onnittelukortit, kutsukortit, juhlaohjelmat, käyntikortit, joulukortit, yritys-esitteet. Kaikki toiveittesi mukaan, myös digipalvelut. Tarvittaessa otamme haluamasi digikuvat. Eikä koolla ja muodolla ole väliä; yksipuoliset, kaksipuoliset, taitetut, kierresidotut, stiftatut, laminoidut, käyntikorttikoosta A3-kokoon.

Toimialue:Pori
 
 

Solo Trading Oy PORI

Kahvila

Solo Trading toimittaa alan johtavat laitteet niin kahviloihin kuin koteihinkin. Edustamamme merkit ovat kahvimaailman ykkösiä. Meiltä löydät kaikki tarvittavat oheislaitteet.

Sijaintikunta:Pori
 
 

Sunkirja PORI

Kustantaja

Sunkirja on Porilainen pienkustantamo ja kirjapuoti, jonka valikoimista löydät kirjat niin aikuisille, kuin lapsillekin. Sopimuksesta järjestän lukupiirejä tai muita kirjallisuuteen liittyviä tapahtumia ryhmille. Soita ja kysy palveluistamme lisää. SUNKIRJA - KIRJA SINULLE.

Sijaintikunta:Pori
 
 

K-supermarket Ruokacenter PORI

Päivittäistavarakauppa, elintarvikeliike, kaupat

Tavallista parempi ruokakauppa. Olemme myös K-ympäristökauppa. Plussaa ostoksistasi! Tarjoamme asiakkaillemme parhaat valikoimat ja palvelut edulliseen hintaan. Valikoimissamme on ympäri vuoden alueen parhaat liha-, kala-, hedelmä- ja vihannestuotteet. Meiltä saat myös Pirkka-tuotteet ja K-Ruoka Pirkka-lehden sekä muut ammattilaisten vinkit onnistuneeseen ruokahetkeen.

Sijaintikunta:Pori
 
 

Söörsähkö, Söörmek SÖÖRMARKKU

Teollisuuden kunnossapitopalveluja, sähkötöitä, teollisuuden sähköasennusta

Luotettavaa ja ammattitaitoista toimintaa vuodesta 2004. Söörmek Oy on teollisuuden kunnossapidon ammattitaitoinen kumppani, joka tarjoaa korkeatasoista ja joustavaa osaamista tuotantotilojen ja laitteiden kunnossapitoon. Söörsähkö tekee niin teollisuuden kuin rakennussektorin sähköasennukset. Soita, niin kerromme lisää!

Sijaintikunta:Pori
 
 

NOROLAHDEN METSURIPALVELU KULLAA

Puiden kaatoa

Norolahden Metsuripalvelu on Satakuntalainen yritys joka tekee puunkaadot sekä kantojyrsinnät sekä muut metsätalouden palvelut ammattitaitoisesti ja luotettavast

Toimialue:Pori
 
 

RUIS-LIIKENNE KY KULLAA

Tilausajoja

Meiltä tilausajot mukavilla busseilla. Luotettava palvelu on taannut tyytyväiset asiakassuhteet. Ruis-Liikenne on aito Satakuntalainen, luotettava liikennöitsijä ja matkanjärjestäjä. Laadukkaasta autovalikoimastamme voit valita ryhmällesi tai seurueellesi parhaiten sopivan pikkubussista aina täysimittaiseen bussiin saakka.

Sijaintikunta:Pori
 
 

AK Timanttiporaus ja Sahaus Oy PORI

Timanttiporausta

AK TIMANTTIPORAUS JA SAHAUS OY on erikoistunut Satakunnan alueella timanttiporauksiin ja timanttisahauksiin. Ammattitaitoinen ja luotettava palvelu on taannut tyytyväiset asiakassuhteet. Palveluumme kuuluu mm. oviaukkojen sahaukset, reikien poraukset raudoitettuun betoniin ja erilaisten betonirakenteiden purkutyöt.

Sijaintikunta:Pori
Toimialue:Pori
 
 

TACKORK - bär & grönsaker NAUVO

Suomen Yrittäjien jäsen

Vihanneksia, marjojen jatkojalostusta, marjanviljelyä, marjoja

I Tackork odlar vi bär och grönsaker för den lokala torghandeln. Torgförsäljning sommartid må - lö 9 - 14 i Nagu. Gårdsbutiken är alltid öppen. Förutom bär och specialbär odlar vi även grönsaker: Grön sparris, rabarber, lök, bönor, dill, persilja. Vi förädlar i liten skala våra bär enligt mathantverkskonceptet till bärsylt, saft, gelé, marmelad,julglögg. Dessa innehåller inga tillsatsämnen. Vi har specialiserat oss på goda specialbär av många olika slag.

Toimialue:Pori
 
 

Porin Akvaariokeskus Oy PORI

Eläinkauppa, akvaariokauppa

Meiltä löydät akvaariot, jalustat ja kaapistot, sekä tarvikkeet akvaarion hoitoon ja ylläpitoon. Kauttamme JuTa akvaariot. Valikoimiimme kuuluu myös akvaarioasukkeja, kuten kalat, ravut ja kotilot. Vedenelävien lisäksi meiltä löytyy myös jyrsijät ja matelijat. Tarjoamme myös erilaisia tarvikkeita ja ruokia kissoille ja koirille. Toimitukset ympäri Suomen!

Sijaintikunta:Pori
 
 

Porin Kotiportaat Oy PORI

Asunnonvälitystä

Kotiportaat palvelee kymmenien vuosien ja tuhansien onnistuneiden asuntokauppojen kokemuksella. Olipa kyseessä sitten osakkeiden tai kiinteistöjen välitys, arviolausunnot, kauppakirjojen laadinta, perunkirjoitukset, lainhuudot tai vuokraukset.

Sijaintikunta:Pori
 
 

Pope Oy KOLLA

Maarakennusta

Pope Oy on pientalojen pohjiin erikoistunut maanrakennusliike. Palveluumme kuuluvat mm. omakotitalojen perustukset, salaojitukset, sadevesiverkostot ja viemäröinnit.

Toimialue:Pori
 
 

Lakiasiaintoimisto Toimela Ky PORI

Lakiasiaintoimisto

Lakiasaintoimisto Toimela Ky:n toiminta lähtee asiakaslähtöisestä palvelusta. Toimisto pyrkii palvelemaan jokaista asiakastaan ystävällisesti, tehokkaasti ja yksilöllisesti parhaimmalla mahdollisella tavalla. Palvelu on täysin luottamuksellista. Lakimiehen puoleen kannattaa kääntyä hyvissä ajoin. Palveluihimme kuuluvat mm. testamentin laatiminen, perunkirjoitukset, omaisuudenjako, avioehdon laatiminen, kauppasopimusasiat.

Sijaintikunta:Pori
Toimialue:Pori
 
 

Konttorisna LUVIA

Suomen Yrittäjien jäsen

Isännöintitoimisto

Konttorisna tarjoaa tilitoimisto- ja isännöintipalvelua Luvian, Porin ja Rauman seudulle. Olemme isännöitsijäpalveluilla aloittanut yritys, joka on lähtenyt laajentamaan toimintaansa onnistuneesti tilitoimistopalvelujen puolelle. Tarjoamme kokonaisvaltaista ja yksilöllistä asiakaspalvelua. Ota yhteyttä!

Toimialue:Pori
 

« edellinen 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus