:

Pori

Pori

Hakuehdolla pori löytyi yhteensä 4785 yritystä. Tulokset 121—140:

 

MB Pori Ky PORI

Moottoriajoneuvojen varaosaliike

Mersupori on vuonna 1986 perustettu yritys, joka on keskittynyt Mercedes Benz-autojen erikois- ja lisävarusteisiin. Mersuporissa me autamme sinua 30 vuoden kokemuksella löytämään auton varaosat Mercedes-Benzien kunnostukseen sekä tuunaukseen. Teemme myös asennusta ja autohuoltoa. Mersuostoksia voit tehdä myös verkkokaupassamme!

Sijaintikunta:Pori
 
 

Hokotek Oy PORI

Teollisuuden kunnossapitopalveluja, putkia

Teollisuudelle prosessiputkitukset ja niihin liittyvät teräsrakenteet ja laiteasennukset. Toimimme kautta Suomen ja naapurimaissa. SOITA ja tiedustele palveluistamme!!!

Sijaintikunta:Pori
 
 

Kirjansitomo Marita Lampioinen PORI

Kirjansitomo

Kirjansitomo Lampioinen Marita tarjoaa kirjansitomopalveluja vuosien kokemuksella ja ammattitaidolla! Ota yhteyttä!

Sijaintikunta:Pori
 
 

Be-Bag PORI

Laukkuliike

BeBag on yksityinen perheyritys ja se on perustettu vuonna 1989.BeBag laukkuliikkeen monipuolisesta tuotevalikoimasta löydät trendikkäät, yksilölliset ja laadukkaat käsi- ja olkalaukut, kassit, reput, matkalaukut, salkut, käsineet, lompakot, sateenvarjot ja matkailutarvikkeet.

Sijaintikunta:Pori
 
 

Satakunnan Trukki- ja Autohuolto Oy PORI

Trukkihuoltoa

Satakunnan Trukki- Ja Autohuolto Oy on Berner Oy:n valtuuttama huoltokorjaamo, ja erikoisosaamisemme ovat Mitsubishi- ja Combilift-trukkien huolto ja korjaus. Myös Hyster- ja Yale-trukkien huolloista meillä on vuosikymmenien kokemus.

Sijaintikunta:Pori
 
 

Öljysäiliöhuolto Veli-Matti Ojala NOORMARKKU

öljysäiliöiden huoltoa

Monipuolista öljysäiliöhuoltoa jo yli 30 vuoden ajan alan ammattiosaajalta. Öljysäiliöiden kunnossapito, tarkastukset, puhdistukset ja korjaukset teollisuudelle, liikekiinteistöille ja yksityisille. Palvelemme Satakunnan, Pohjanmaan sekä Länsi-Suomen alueella, ilman erillistä matkakorvausta. Ota yhteyttä ja sovi huoltoaika.

Toimialue:Pori
 
 

Hatanpää & Erkkilä Oy PORI

Rakennussaneerausta

Kun vahinko yllättää! Erikoisalaamme ovat palo- ja vesivahinkosaneeraukset, jälkivahinkojen torjunta ja erikoispuhdistukset. Tärkeimpiä kumppaneitamme ovat vakuutusyhtiöt, jotka ovat luottaneet täsmälliseen ja monipuoliseen osaamiseemme jo 20 vuoden ajan. Vahinkojen kartoitus, raivaustyöt, savuhajun poisto, nokijälkien poisto, korroosion poisto, erikoissiivoukset, maalaukset, laatoitukset ja kirvesmiehentyöt kuuluvat kaikki palvelutarjontamme. Kaikki saneeraustyöt. Myös yksityisille.

Sijaintikunta:Pori
 
 
 
 

Kivikaiverrus Aho Erja PORI

Kivituotteiden valmistaja, hautakivikaivertamo

Hautakivien myynti, kaiverrus sekä entisöinti

 
 
 
 

Porin YH-Asunnot Oy PORI

Kauppakamarin jäsen

Asumispalveluita, asuntojen vuokrausta

Asunnot jokaiseen tarpeeseen Porin YH-Asunnot Oy tarjoaa asumisasioissa monipuolisia ja laadukkaita asumisvaihtoehtoja erilaisiin elämäntilanteisiin. Jos etsit Porista vuokra-asuntoa, löydät sen helposti kauttamme. Opiskelija-asunnot Porin YH-Asunnot Oy tarjoaa opiskelijoille useita vaihtoehtoja edulliseen ja toimivaan asumiseen. Vuokrakohteita on Porissa useita, ja asuntokoot ovat joko soluasuntoja, yksiötä, kaksioita tai kolmioita. Tervetuloa asumaan ja opiskel

Sijaintikunta:Pori
 
 

Kuljetus Pohjankivi Oy ULVILA

Kuljetusliike, tieliikenteen tavarankuljetusta

Porilainen Kuljetus Pohjankivi Oy on erikoistunut tieliikenteen sopimusajoihin. Kuljetus Pohjankivi Oy on harjoittanut kuljetustoimintaa jo 30 vuoden ajan. Palveluihin kuuluvat mm. kappaletavarakuljetukset, sopimuskuljetukset ja elintarvikekuljetukset Suomessa.

Hakusana:Pori
 
 

Eumer murske Oy MERIKARVIA

Maansiirtotöitä, maansiirtoa

Tuotamme erilaiset kiviainekset maa- ja tierakentamiseen. Meiltä kiviaineikset lastattuna ja haluttuun kohteeseen toimitettuna: murskeet, sorat, hiekat, nurmikkomullat ja täytemaat. Toimimme Satakunnan alueella. Ota yhteyttä!

Toimialue:Pori
 
 

Porin OH-Rakennus Oy PORI

Talonrakennusta

Rakennusalan suunnittelupalvelut, rakennuttajapalvelut ja valvontatyöt

Sijaintikunta:Pori
 
 
 
 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus