:

Pori

Pori

Hakuehdolla pori löytyi yhteensä 4785 yritystä. Tulokset 141—160:

 

Dastia HELSINKI

Siivouspalveluita, yrityssiivousta

Dastia-Siivous Oy tuottaa ylläpito- ja perussiivouspalveluita yritysasiakkaidensa toimitilakiinteistöissä valtakunnallisesti yli 35 kaupungissa. Tavoitteenamme on luoda pitkäaikaisia ja mahdollisimman monipuolisesti asiakkaidemme tarpeita vastaavia palvelusopimuksia tuottamalla siivous- ja hygieniapalveluita kokonaisvaltaisesti asiakkaidemme toimitiloissa.

Toimialue:Pori
 
 

Puu Markku Oy PORI

Puutavara

Puu Markku Oy on toiminut 1995 lähtien puusisustamisen erikoisliikkeenä. Johtoajatuksena olemme kiteyttäneet tuotteissamme ja palvelussamme hyvän laadun. Olemme erikoistuneet saunapuutavaraan ja nyt voit tilata tuotteitamme myös suoraan verkkokaupastamme. Katso lisätietoja myös www.puumarkku.fi

Palvelu:valmislauteet pori
Sijaintikunta:Pori
 
 

Mixedo Oy HARJUNPÄÄ

Tieliikenteen tavarankuljetusta

Mixedo Oy:n toimialaan ovat kuuluneet jo v:sta 1993 lähtien monipuoliset kuljetukset täys- ja puoliperävaunuyhdistelmillä, vaihtolava-, erikois- ja konekuljetukset sekä maanrakennustyöt. Kalustoomme kuuluu myös avolava- ja kapelliautoja. Kuljetamme kappaletavaraa metalli- ja rakennusteollisuudelle, mm. teräsrakenteita ja konehalleja. Mixedo Oy:n kotipaikka on Pori ja toimitilamme Ulvilan Harjunpäässä. Toimimme koko Suomen alueella. Ota yhteyttä!

Toimialue:Pori
 
 

Rakentajainpalvelu Hartekat Oy PORI

Rakennussuunnittelua, rakennesuunnittelua

Rakentajainpalvelu Hartekat Oy - Rakennussuunnittelua 30 vuoden kokemuksella. Teemme rakenne- ja rakennussuunnittelua uudisrakentamisen ja saneerausrakentamisen tarpeisiin sekä julkisiin että yksityisiin kohteisiin vuodesta 1995. Toimisto avoinna ma-pe 8-16. Tervetuloa!

Sijaintikunta:Pori
 
 

USA-autokorjaamo Pasi Mahlamäki NOORMARKKU

Moottoriajoneuvojen korjausta, moottoriajoneuvojen huoltoa

Luotettavaa autohuoltoa Noormarkussa ja koko Satakunnan alueella tarjoaa Autokorjaamo Pasi Mahlamäki.Kaikki merkit huolletaan ja korjataan nopeasti ja ammattitaitoisesti. Erikoisosaamisena on jenkkiautot ja jenkkiautojen huollot.Palveluina mm. Katsastuskorjaukset; tuo auto ja hae korjattuna ja katsastettuna, ilmastointihuollot, vikadiagnoosit; vikakoodien luku ja korjaukset. Varaosamyyntiä suoraan hyllystä ja tilaamalla nopealla toimitusajalla.

 
 

Heinox-Hormit Oy ULVILA

Rakennuspalveluja, erikoisalarakennusta, hormeja

Terässisäpiippujen valmistus ja myynti. Olemme sisäpiipunasennukseen kehittäneet oman patentoidun menetelmän, millä sisäpiipun saa asennettua noin 1-2 tunnissa ja jopa ilman katkoja kiinteistön lämmityksessä.

Sijaintikunta:Pori
Toimialue:Pori
 
 
 
 

Autokorjaamo Mika Liimatainen SÖÖRMARKKU

Autokorjaamo, pienkonehuolto, moottoriajoneuvojen korjausta, moottoriajoneuvojen huoltoa, kolarikorjaamo

Ammattitaidolla kaikki autojen huollot ja remontit. Meiltä myös uusinta Auto-com -tekniikkaa! Kuulumme nyt Fixus ketjuun. Ole hyvä ja katso lisätietoa ylläolevan kotisivulinkin kautta. Meiltä saat sijaisauton veloituksetta käyttöösi. Olemme avoinna ma-pe 8-16.30

Sijaintikunta:Pori
Toimialue:Pori
 
 

Kiinteistöuudistus Huhtamäki Oy PORI

Talonrakennusta

Yrityksille•toimitilamuutokset •kokous- ja saunatilat •hotelli- ja ravintolamuutokset •kiinteistöhuoltopalvelut Taloyhtiöille•pohjaviemäreiden uusimiset •vesieristystyöt •talohuolto •julkisivutyöt •vesivahinkotyöt Yksityisille•wc-tilat •pesu- ja saunatilat •julkisivut ja katot •keittiöremontit •huoneistoremontit •vesivahinkotyöt

Sijaintikunta:Pori
 
 

Kiillotus V. Lahtinen PORI

Metallin pintakäsittelyä, teollisuuden alihankintaa

Kiillotus V. Lahtinen on timanttikiillotukseen ja ruiskuvalumuottien kiillottamiseen erikoistunut tunnettu ammattilainen Porissa. Koska arvokkaiden muottien kiillottamisessa tarvitsee alan laadukasta osaamista, ovat ammattiosaajan palvelut ja korkeatasoiset timanttikiillotuslaitteistot paikallaan. Kiillotus V. Lahtinen omaa 25 vuoden kokemuksen alalta. Yrityksen pitkät asiakassuhteet perustuvat luottamukseen ja korkeaan laatuun. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous kiillotusalan ammattilaiselta.

Sijaintikunta:Pori
 
 

Toimistotarviketukku Top Bee Oy PORI

Toimistokalusteita

Viralliselta nimeltään Toimistotarviketukku Topbee Oy on toimistojen liikelahja -ja tarviketukku. Yritys on perustettu Porissa vuonna 2001. Päämarkkina-alueemme on Satakunta sekä Uudenkaupungin ja Laitilan alue. Valikoimastamme löydät perinteisten toimistotarvikkeiden lisäksi lukuisan määrän muita toimiston tarpeita esim. liikelahjoja, ergonomiatuotteita, toimistokalusteita ja työtuoleja. Tehtävänämme on tehdä palveluillamme toimistosi työstä hieman helpompaa ja miksei

Sijaintikunta:Pori
 
 

Staart Oy PORI

Kauppakamarin jäsen

Mainostoimisto

Olemme vuonna 2001 perustettu mainostoimisto. Tehostamme asiakkaamme liiketoimintaa markkinointiviestinnällä, jonka kärkenä toimivat digitaalisen markkinoinnin ratkaisut. Vahvuutemme on idearikas ajattelutapa sekä moderni suunnittelujälki yhdistettynä tekniseen taituruuteen. Katso lisää kotisivuiltamme!

Sijaintikunta:Pori
 
 

ERK INTERIORS PORI

Remontteja

Saunaremontit, kylpyhuoneremontit, keittiöremontit sekä kaikki muut remontit. Vesieristykset, laatoitustyöt, maalaustyöt, tapetointityöt, paneloinnit, vesivahinkosaneeraukset, ikkuna-asennukset, oviasennukset, ulkovuorilaudoitukset. Toimimme kovalla kokemuksella ja vankalla ammattitaidolla Satakunnan alueella. Yritys tunnetaan korkealuokkaisesta yksilöllisestä asiakaspalvelusta ja hyvästä työjäljestä. Asiakkaitamme ovat yksityiset ja yritysasiakkaat, sekä taloyhtiöt. Katso lisää kotisivuiltam

Sijaintikunta:Pori
 
 

Wellfix Oy PORI

Laatoitusta

Sijaintikunta:Pori
 
 

Pitopaakarit Ansa ja Lempi Avoin yhtiö VANHA-ULVILA

Pitopalvelu, leipomotuotteita

Ammattitaitoista pitopalvelua elämän suuriin ja pieniin juhliin ! Tulemme luoksenne tai juhlatilaan ja järjestämme toiveiden mukaisen tarjoilun. Leivomme, paistamme, katamme juhlat puolestasi. Suunnitellaan yhdessä onnistuneet juhlat!

 
 

Auto-Kirmola Oy PORI

Autonkorien valmistaja

Auto-Kirmola on porilainen yritys, joka on erikoistunut haastaviin ohjaamomuutoksiin ja hyötyajoneuvojen varusteluihin. Auto-Kirmola tarjoaa myös matkailuautojen ja -vaunujen huollot sekä korjaukset.

Sijaintikunta:Pori
 
 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus