:

Porrassiivousta

Porrassiivous · porrassiivousta · porrassiivoukset · porrassiivouksia

Hakuehdolla porrassiivousta löytyi yhteensä 73 yritystä. Tulokset 21—40:

 

Siivous Hokkanen Oy HELSINKI

Siivouspalveluita

Siivousta laidasta laitaan: rakennusten loppusiivoukset, toimisto- ja liiketilasiivoukset, porras- ja rappusiivoukset, sopimussiivoukset ym. Myös kotisiivoukset mm. peruspesut, ikkunanpesu, lattianvahaus. Me palvelemme sekä yrityksiä, että yksityisiä. Teemme sopimus- ja kertasiivoukset asiakkaitten toiveiden mukaan. Pesemme myös matot ja patjat kuivapesulla. Toimimme alueella Helsinki - Espoo - Vantaa - pääkaupunkiseutu.

Palvelu:porrassiivous
 
 

Kiinteistöhuolto Toivonen Oy HELSINKI

Kiinteistönhuoltoa, kiinteistönhoitoa

Kiinteistöhuoltoa Helsingin Kallion ympäristössä. Asiakkaina ovat taloyhtiöt ym. Kanta-Helsingin alueelta.20 vuoden kokemuksella monipuolista ja korkealaatuista kiinteistöhuoltoa. Meiltä saat myös suursiivoukset tai tunnolliset porrassiivoojat viikkosiivoukseen koko pääkaupunkiseudulla. Kauttamme onnistuu myös talonmiestensijaisuudet, ullakontyhjennykset ja puutarhatyöt. Sopivan pienenä yrityksenä saat meiltä henkilökohtaista palvelua.

Palvelu:porrassiivous, porrassiivousta
 
 

Pusa Service Oy NUMMELA

Siivouspalveluita

Tarjoamme Helsingin ja Uudenmaan alueilla siivous- ja puhdistuspalveluita sekä kiinteistöhuoltoa. Työt teemme rivakasti, joustavasti, ammattitaitoisesti ja monipuolisella osaamisella.

Palvelu:porrassiivous
 
 

PUHDASPÄIVÄ - Porrassiivous Lahti LAHTI

Siivouspalveluita

Porrassiivous Lahti - Porrassiivoukset tehokkaasti Lahdessa jo vuodesta 2012. Palveluihimme kuuluu toimistojen siivoukst, porraskäytävien siivoukset, rakennuksenloppusiivoukset, vahaukset sekä peruspesut sekä kotitalouksien siivoukset. Ota yhteyttä kun tarvitset ammattitaitoista siivousta!

Palvelu:porrassiivous lahti, porrassiivous
 
 

Suomen Palvelutekniikka

Siivouspalveluita yrityksille, siivouspalveluita, siivousta, ikkunanpesuja, yrityssiivousta

Tarjoamme Varsinais-Suomen alueella laadukasta siivouspalvelua niin yksityiskoteihin kuin yrityksillekin. Kotisivuilta lisätietoa palveluista. Palvelemme joka päivä 6-22 tai sopimuksen mukaan. Ota yhteyttä alan ammattilaiseen ja kysy lisää.

Palvelu:Porrassiivoukset
 
 

Laitinen Seija Tmi HYVINKÄÄ

Siivouspalveluita

Teemme talo-, koti- ja myymäläsiivoukset sekä monet muut puhdistusalan työt vankalla ammattitaidolla. Toimin pääasiassa alueella Hyvinkää - Järvenpää. Ota yhteyttä ja sovitaan työstä. Muista kotitalousvähennys!!! Asiakkaan tyytyväisyys on tärkeintä: mikä kelpaa itselle, kelpaa myös asiakkaalle.

Palvelu:porrassiivous
 
 

Kiinteistöhuolto Arto Kivelä Oy KOTKA

Kiinteistöhuoltopalveluita

Monipuoliset kiinteistöhuoltopalvelut pitkän linjan kokemuksella Kotkan alueella! Palvelemme sekä yksityisiä että taloyhtiöitä.

Palvelu:porrassiivoukset
 
 

Siivousapu ArjaMari Oy FORSSA

Siivouspalveluita

Luotettavaa siivouspalvelua 15 vuoden kokemuksella ja ammattitaidolla! Hoidamme kaikki siivoukset huolellisesti, käyttäen vain laadukkaita ja ympäristöystävällisiä puhdistusaineita. Tarjoamme kotitalouksille suursiivoukset, ikkunoiden pesut, lattioiden pesut, ja vahaukset, saunan siivoukset, remonttisiivoukset, muuttosiivoukset. Yrityssiivoukset räätälöimme asiakkaan tarpeiden mukaan. Teemme myös taloyhtiöiden porrassiivoukset.

Palvelu:porrassiivous
 
 

Sodankylän Siivouspalvelu SATTANEN

Siivouspalveluita yrityksille, siivousta, siivouspalveluita kotitalouksille

Siivouspalveluita yli 20 vuoden kokemuksella.Teemme kolmen vakituisen henkilön voimalla siivouksia sekä yksityisille että yrityksille.Teemme perus- ja viikkosiivouksista kaikenlaisiin loppusiivouksiin. Toimimme Sodankylästä noin 100 km sektorilla. Asiakkaina niin kotitaloudet kuin pk-yritykset.Käytössämme myös huonekalupesuri tekstiilien pesuun kuten patjat, matot jne. Teemme töitä maanantaista lauantaihin, mutta sopimuksesta myös pyhinä.Kotitalouksien kannattaa hyödyntää 60% kotitalousvähennys

Palvelu:porrassiivous
 
 

Siivouspalvelu T. Oksman Ky LAHTI

Siivousta

Tarjoamme yrityssiivoukset, toimistosiivoukset, liiketilasiivoukset sekä talo-yhtiöiden eri siivouspalvelut Lahden alueella!

Palvelu:porrassiivous
 

Muuta hakua

Porrassiivousta:

Tuotteet ja palvelut:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus