:

Psykoterapiapalveluita

Psykoterapiapalvelu · psykoterapiapalvelut · psykoterapiapalveluita

Hakuehdolla psykoterapiapalveluita löytyi yhteensä 107 yritystä. Tulokset 1—20:

 

Femeda - Erikoislääkäriasema naiselle HELSINKI

Lääkäriasema

Olemme Helsingin keskustassa toimiva,vuonna 1992 perustettu naistentautien erikoislääkäriasema Femeda. Korkeatasoisten gynekologipalvelujen lisäksi tarjoamme erikoisosaamista kuten kolposkopiatutkimukset (kohdunsuun tähystys) ja sähkösilmukkahoidot, lapsivesi- ja istukkatutkimukset, luuntiheysmittaukset, mammografiat ja ultraäänitutkimukset, myös 4D-ultraäänitutkimukset. Lääkäriasemallamme toimii myös fysioterapeutti, ravitsemusterapeutti, psykiatri sekä psykologi.

Palvelu:psykoterapia
 

Femeda - Erikoislääkäriasema naiselle HELSINKI

Lääkäriasema

Femeda on Helsingin keskustassa toimiva vuonna 1992 perustettu naistentautien erikoislääkäriasema. Korkeatasoisten gynekologipalvelujen lisäksi tarjoamme erikoisosaamista kuten: kolposkopiatutkimukset (kohdunsuun tähystys), lapsivesi- ja istukkatutkimukset, luuntiheysmittaukset, mammografiat ja ultraäänitutkimukset sekä 4D-ultraäänitutkimukset. Ammattitaitoinen henkilökuntamme ja uudenaikaiset tutkimusmenetelmät ja -laitteistot varmistavat asiantuntevan ja luotettavan palvelun. OTA YHTEYTTÄ!

Palvelu:psykoterapia
 

Neural Oy - Neuropsykologikeskus OULU

Suomen Yrittäjien jäsen

Psykoterapeutti, psykoterapiaa, neuropsykologipalveluita, neuropsykologista tutkimusta

Olemme Neural Oy:ssa erikoistuneet lasten, nuorten ja aikuisten neuropsykologisten ongelmien sekä erilaisten kielellisten, puheen ja kommunikaation häiriöiden tutkimiseen ja kuntouttamiseen. Tarjoamme neuropsykologisten ongelmien tutkimuspalveluita ja kuntoutuspalveluita lapsille, nuorille ja aikuisille sekä erikoispuheterapeutin palveluita: laaja-alaiset kielellisten taitojen, puheen ja/tai kommunikaation arviointi ja kuntoutus, lukemisen ja kirjoittamisen vaikeuksien tutkiminen ja kuntoutus.

Palvelu:psykoterapia Oulu, psykoterapiapalvelut Oulu
 
 

Sofianova Oy HELSINKI

Lääkärikeskus, yksityisiä lääkäripalveluita

Lääkäriasema Sofianovassa pyrimme yhdistämään perinteisen lääketieteen tietotaidot ja täydentävien hoitojen antamat mahdollisuudet, jotta potilaittemme paras voisi toteutua. Olemme toimineet Helsingin ydinkeskustassa vuodesta 1998 lähtien. Tervetuloa sivuillemme ja Lääkäriasemallemme!

Palvelu:psykoterapia
 
 

Psykoterapeutti Merja Nykänen LAHTI

Psykoterapeutti, psykoterapiaa

Olen psykiatrian erikoissairaanhoitaja sekä Kelan ja TEO:n hyväksymä psykoterapeutti. Annan yksilöpsykoterapiaa, pariterapiaa ja perheterapiaa, sekä työnohjausta, koulutusta ja konsultointia. Taustalla nyt jo 20 vuoden työkokemus psykiatrisesta hoitotyöstä, alueet lapsesta vanhukseen; tutkimus, hoito ja kuntoutus. Toimialueena Lahti sekä koko Päijät-Häme.

Palvelu:psykoterapiapalveluita
 
 

UnitCase TURKU

Psykoterapiapalveluita

Psykoterapiapalveluita nuorille, aikuisille, pariskunnille ja perheille. Psykoterapia on vuorovaikutuksellinen hoito- ja kuntoutusmuoto. Unitcase tarjoaa lisäksi myös työnohjaus- ja konsultaatiopalveluita yksilöille, ryhmille ja työyhteisöille tavoitteena laadullisesti parempi toiminta työssä. Työnohjaus soveltuu ihmisille, jotka ovat kiinnostuneita oman ammattipersoonansa ja oman työyhteisönsä kehittämisestä.

Hakusana:psykoterapiapalvelut nuorille, psykoterapiapalvelut aikuisille, Psykoterapia
 
 

Katriinan Kammari TURKU

Terapiapalveluita, työnohjausta

Terapiaa Turun seudulla - Tarjoan voimavarakeskeistä perheterapiaa yksilöille, pariskunnille ja perheille kaikissa erilaisissa elämään liittyvissä, pienissä ja suurissa pulmatilanteissa. Kammari tarjoaa myös voimavarakeskeistä yksilö-, ryhmä- ja työyhteisön työnohjausta. Vastaanottoni sijaitsee os. Jarrumiehenkatu 3 a, 20100 Turku. Teen tarvittaessa myös kotikäyntejä esimerkiksi ikäihmisille.

Palvelu:voimavarakeskeinen psykoterapia, psykoterapia
 
 

WonderfulLife Oy KÄLVIÄ

Terapiaa

WondefulLife on yritys, joka toimii Kokkolassa sekä Kalajoella. Yritys tarjoaa ostopalveluna kaupungeille ja kunnille (lastensuojelu, perheneuvola ja mielenterveystoimisto) psykoterapiapalveluita eri ikäisille.

Palvelu:psykoterapia, psykoterapiapalvelu
 
 

Inficon HELSINKI

Terapiaa

Tarjoan tietoa ja terapiaa. Pyrin edistykselliseen näkemykseen. Näin edustan paremmin post- ja neo-modernia ihmisten maailmaa. Tässä ollaan psykoterapiatasoisen, se on syvällisen, uudistumisen lähteillä! Ota rohkeasti yhteyttä!

Palvelu:psykoterapia
 
 

Psykoterapiakeskus Oivallus - RP Oy HELSINKI

Psykoterapeutti

Ammattitaitoinen psykoterapeutti Helsingissä. Etsimme yhdessä asiakkaan kanssa ratkaisuja, jotka vievät heitä kohti toivomaansa tulevaisuutta. Tarjoan asiakkailleni käyttöön osaamiseni, kokemukseni ja olen heidän tukenaan koko matkan ajan kohti heidän asettamiaan tavoitteita.

Palvelu:Psykoterapia
 
 

Tmi Terhi Immonen LOIMAA

Psykoterapiaa, terapiapalveluita

Palveluihini kuuluu ratkaisukeskeinen neuropsykiatrinen valmennus, tukihenkilötoiminta, yhteistyö eri ammattiryhmien kanssa sekä psykoterapialuonteinen potilastyö. Toimipisteeni sijaitsee Loimaalla mutta sopimuksen mukaan myös lähiympäristössä (esim. Forssa, Turku, Tampere).

 

Muuta hakua

Psykoterapiapalveluita:

Ammattilaiset:

Tuotteet ja palvelut:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus