:

Puhallusvillaa

Puhallusvilla · puhallusvillaa

Hakuehdolla puhallusvillaa löytyi yhteensä 25 yritystä. Tulokset 1—20:

Lapin Puhallusvilla Ky KEMI

Suomen Yrittäjien jäsen

Eristystä, puhallusvillaa

Lapin Puhallusvilla - Vuorenvarma eristäjä jo vuodesta 1978. Puhallusvilla-asennukset kaikkiin kohteisiin päivittäin Pohjois-Pohjanmaan ja Lapin alueella. Toimipaikkamme ovat Kemissä, Oulussa ja Rovaniemellä. Olemme valtuutettu PAROC, TERMEX ja KNAUF puhallusvillaa asentava yritys. Uudella sähköttömällä kalustolla eristykset uudis- kuin lisäeristyskohteisiin. Soita ja kysy lisää tai tilaa kustannusarvio! Puhallusvilla on vaivaton, luotettava, paloturvallinen ja kustannustehokas eristysratkaisu.

Palvelu:puhallusvilla asennus, puhallusvillan asennus
Aihepiiri:puhallusvillaa
Yhteystiedot: Lapin Puhallusvilla, Valtuutettu Paroc, Termex ja Knauf puhallusvilla asentaja
040 0391321

 

Oulunseudun Puhallusvilla Oy RANTSILA

Suomen Yrittäjien jäsen

Eristystä, puhallusvillaa

Oulunseudun Puhallusvilla Oy - ISOVER PUHALLUSVILLA JA SUURTEHOIMUROINTI. Puhallusvillan asennus uudis- ja saneerauskohteiden ylä- ja alapohjiin. ja lisälämmöneristys. Suurtehoimurointi on ehdottomasti paras menetelmä ala- ja yläpohjien vanhojen eristeiden poistoon sekä ryömintätilojen korjauksiin. Suurtehoimurointi on pölytön ja helppo tapa muissakin kohteissa, kuten turpeen tai soran poistossa. Asiakkaan ei tarvitse erikseen hankkia työmiehiä, roskalavoja tai kuljetuspalvelua.

Palvelu:puhallusvillan asennus
Tuote:Isover puhallusvilla, puhallusvillaa
Yhteystiedot: OULU, Pohjois-Pohjanmaa, Kainuu, Koillismaa, Pohjois-Savo, OSP - Oulun Seudun Puhallusvilla: Alpo Äijälä
0400 386 535
08 253945 (fax)

 
 

Oy Luonova Ab POHJANKURU

Eristystä

Selluvilla on luontoystävällinen rakennuslämmöneriste, jonka raaka-aineena on käytetty kierrätyspuukuitua. Valmistusvaiheessa käsittely luonnonmukaisilla boorimineraaleilla tekevät eristeestä paloa hidastavan sekä suojaavat eristettä sekä rakenteita home- ja lahovaurioilta.

Palvelu: puhallusvillaa
 
 

Eko-Expert KH Oy JÄRVENPÄÄ

Eristystä, puhallusvillaa

Eko-Expert tarjoaa ja tuottaa kokonaisvaltaisia palveluita niin rakennusliikkeille, taloyhtiöille kuin kuluttajille. Meiltä puhallusvillat, suurtehoimurointi ja eristeiden uusiokäyttö. Palvelemme niin yksityis- kuin yritysasiakkaitamme pääasiassa suur-Helsingin, Varsinais-Suomen, Pirkanmaan, Lahden, Kymenlaakson ja tarvittaessa koko Suomen alueella. Eko-Expertillä on korkein AAA luottoluokitus. Eko-Expert on saanut myös vuuonna 2006 YJY Ympäritöpalkinnon.

Palvelu:puhallusvilla
 
 

Uudenmaan Puhallusvilla Oy JÄRVENPÄÄ

Suomen Yrittäjien jäsen

Puhallusvillaa

Asennamme kierrätyspaperista valmistettua sellueristettä koko Uudenmaan alueella.Kotimainen sellueriste tuo luonnollista asumismukavuutta ja tuo säästöä energiakustannuksissa.Kun ilma ei enää vuoda yläpohjasta, vähenee vedon tunne huomattavasti. Hyvän eristävyyden takaa sellueristeen pieni ilmanläpäisevyys, saumattomuus, hengittävyys, puukuidun huokoinen rakenne ja hyvä kosteudensietokyky. Eristeen hyvä lämmöneristyskyky perustuu matalaan lämmönjohtavuuteen.Huomioi kotitalousvahennys!

Tuotemerkki:puhallusvilla
 
 

Eristeasentajat Ky HAAPAJÄRVI

Eristystä

 

Muuta hakua

Puhallusvillaa:

Tuotteet ja palvelut:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus