:

Puiden korjuuta

Puiden korjuu · puiden korjuuta · puiden korjuut

Hakuehdolla puiden korjuuta löytyi yhteensä 2537 yritystä. Tulokset 1—20:

Tyviset Oy VANTAA

Puiden korjuuta, puunkorjuuta

Teemme metsurityöt ammattitaidolla Uudenmaan alueella. Meiltä piha- ja ongelmapuiden kaadot sekä tonttihakkuut. Kuljetamme kaatojätteen pois ja jyrsimme kannot. Ostamme myös tyvikoivua, sekä teemme rakennuksille elementtisaumauksia ja muuta rakennusalan aliurakointia. Soita ja kysy palveluistamme lisää!

 
 

Konehakkuut Sääskilahti avoin yhtiö RANUA

Puiden korjuuta

Konehakkuut Sääskilahti avoin yhtiö sijaitsee Raunalla. Yritys on erikoistunut metsäurakointiin ja tarjoaa ammattitaidolla myös muita metsätalouden palveluita Lapin alueella.

 
 

Kone-Kivelä Oy MULTIA

Puiden korjuuta

Kone-Kivelä Oy tarjoaa metsäurakoinnin vahvaa ammattitaitoa vuosikymmenten kokemuksella yrityksille, metsänhoitoyhdistyksille ja teollisuusalan yrityksille. Toimipaikkamme sijaitsee Multialla Keski-Suomessa, ja palvelemme Multian ja lähikuntien alueella. Tarjoamme aina luotettavaa ja joustavaa palvelua asiakkaan tarpeiden mukaan. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

 
 

E & A Sissonen Ky MARJOVAARA

Puiden korjuuta, tieliikenteen tavarankuljetusta

Suoritamme koneellista puunkorjuuta niin päätehakkuilla kuin myös harvennuksilla. Kesäisin teemme tienvarsien raivausta raskaan sarjan vesakkomurskaimella.kunnostamme telakaivurilla myös tienvarsien ojat.Pyydä tien kunnostuksesta tarjous. Teemme myös koneiden ja traktoreiden kuljetuksia aina 17,5 tonniin saakka. Lisätietoa internet-linkistä. Ota yhteyttä!

 
 

M. Juusela KANGASALA

Puiden korjuuta

T:mi Matti Juusela tekee yli 30 vuoden kokemuksella kattavat kiinteistön - ja pihanhoitoon liittyvät työt. Toimialuettamme on Pirkanmaan alue, ja asiakaskuntaamme kuuluvat yhtä hyvin yksityiset kuin myös yritysasiakkaat. Palveluihimme kuuluvat mm. pihapuiden kaato (myös ongelmapuut), pensasaitojen leikkuu, pienet rakennusurakat, ulkomaalaukset ja kattopeltimaalaukset sekä lumenauraukset.

 
 

Rannikon Metsäurakointi Ky - Kustens Skogsentreprenad Kb

Metsäkoneurakointia, puiden korjuuta, puunkorjuuta

Rannikon Metsäurakointi on suomalainen yritys Närpiöstä Pohjanmaalla. Yritys suorittaa pääasiassa metsänkylvöä, maanmuokkausta ja metsäkoneurakointia. Maanmuokkaus on lähes aina perusteltua metsikön uudistamisen yhteydessä. Asiakaskuntaan kuuluu metsänhoitoyhdistykset, UPM, Metsäliitto ja yksityiset metsänomistajat kaikkialla Suomessa. Yrityksen toiminta keskittyy pääosin metsäkoneurakointiin Ruotsissa.

 
 

Kustens Skogsentreprenad Kb (på svenska)

Metsäkoneurakointia, puiden korjuuta, puunkorjuuta

Kustens skogsentreprenad är ett finländskt företag från Närpes i Österbotten. Företaget utför i huvudsak markberedning, harvning och sådd av förnyelse ytor. Till vår kundkrets hör bland annat skogsvårdsföreningar, UPM, Metsäliitto samt privatpersoner. Företaget grundades år 2005 av Lars Skrifvars, som har 30 års erfarenhet inom branchen. Erfarenheten har han skaffat via arbeten i flera olika länder. Företagets verksamhet koncenterar nuförtiden till skogsmaskin entreprerening i Sverige.

 
 

Haataja Forest Oy KIURUVESI

Puiden korjuuta

Haataja Forest Oy palvelee asiakkaitaan Pohjois-Savon alueella 40 vuoden kokemuksella maanrakennuksen ja metsänhoidon alalla. Palveluihimme kuuluvat muun muassa kaivinkoneurakointi ja maanrakennus sekä metsäkoneurakointi ja koneistutus. Asiakaskuntamme koostuu niin julkisen sektorin toimijoista, yrityksistä, yhtiöistä kuin yksityisistä kotitalouksistakin. Nykyaikainen kalustomme yhdessä ammattitaitoisen henkilöstömme kanssa takaavat onnistuneen lopputuloksen.

 
 

Helsingin puunkaatopalvelu HELSINKI

Puiden korjuuta, maisemanhoitopalveluita

Me tarjoamme puunkaatoa Helsingin alueella. Meiltä myös vaativat puunkaadot, joista on vaaraa ympäristölle. Palveluihimme kuuluvat myös tonttiraivuut, kantojyrsintä, hoitoleikkaukset sekä myrskyvaurioraivaukset sekä poiskuljetus. Runkojen pilkkominen polttopuuksi onnistuu toimestamme jos asiakas niin haluaa. Työntekijämme ovat ammattilaisia ja vakuutukset kunnossa!

 
 

Metsätyö Pa-Ko Avoin yhtiö YLIKIIMINKI

Suomen Yrittäjien jäsen

Moottorisahoja, puiden korjuuta

Metsätyö PA-KO suorittaa pensasaitojen leikkauksia, ongelmapuiden kaadot sekä mootorisahojen ja raivaussahojen jälleenmyynti. Metsänraivaustyöt kuuluvat myös toimen kuvamme. Toimialue Oulun talousalue.

 
 

Skogstransport RANGSBY

Puutavara, puiden korjuuta

Lös flis i alla former! Vi tillverkar kross; tillvaratar allt viktigt från träd o buskar från förmultning i skogen: ruskor, grenar, kvistar, toppar, ris och Ni njuter värme effekten! Vi sköter om skogsbärgning och skogsröjning. Företaget arbetar bl.a. åt Södra Skogsvårdsföreningen i Närpes. Kontakta oss gärna för vidare information om vår verksamhet!

 
 

Lakkiniemi Ky SOTKAMO

Suomen Yrittäjien jäsen

Traktoriurakointia, puiden korjuuta

Teen koneellista puiden korjuuta kainuun alueella: Kajaani, Kuhmo ja Sotkamo. Työkoneisiin kuuluu moto- ja ajokoneet sekä maatalous traktori.

Palvelu:puiden kaato
 
 

Puunkorjuu Hannu Jääskeläinen

Puiden korjuuta

Puunkorjuu Hannu Jääskeläisestä metsäkoneurakointia kahdella ketjulla harvennus- ja avohakkuihin Mikkelin, Anttolan ja Hirvensalmen alueella.Teemme myös pihapuiden kaatoja ja polttopuita kotitalouksille.

 
 

Metsäkuljetus RANGSBY

Puiden korjuuta

Hake/haketta ja puutavaraa kaikissa muodoissa! Valmistamme rouhetta, mursketta ja briketit. Korjaamme talteen kaiken tärkeän puista ja pensaista metsästä maatumasta: havut, latvat, oksat, risut. Yritys työskentelee mm Närpiön Metsänhoitoyhdistykselle. Ota mielellään yhteyttä niin kerromme mielellään lisää toiminnastamme.

 
 

Tmi Timon Metsätyö - Timo Vanhala PATTIJOKI

Metsätöitä, puiden korjuuta

Timon Metsätyö kaataa pihan ja puutarhan ongelmapuut nopeasti ja turvallisesti. Kuljetan tarvittaessa puut pois. Kauttani saat apua myös muihin puutarhatöihin ja metsätöihin; rakennustonttien raivaukseen sekä metsien istutukseen. Yhteistyökumppanin kautta onnistuu myös kantojyrsintä. Käytössäni on tietysti perinteiset metsurin työkalut, kaadon apuvälineet ja nostinpalvelu, jonka avulla isotkin puut saadaan poistettua turvallisesti. Unohda itse tehty puunkaato ja tilaa avuksesi ammattimies!

Palvelu:puiden karsinta, puiden harvennus, puiden istutus
 

Muuta hakua

Puiden korjuuta:

Tuotteet ja palvelut:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus