:

Purkupalveluita

Purkupalvelu · purkupalvelua · purkupalvelut · purkupalveluita · purkupalveluja

Hakuehdolla purkupalveluita löytyi yhteensä 26 yritystä. Tulokset 1—20:

 

Purkupiha Oy HELSINKI

Suomen Yrittäjien jäsen

Purkutöitä

Purkupiha Oy tekee ammattitaidolla metalli-, betoni- ja tiilirakenteiden purkutyöt koko Suomessa. Olemme erikoistuneet eritoten teollisuuslaitosten ja rakennusten kokonaispurkuihin, joissa pystymme parhaiten hyödyntämään monipuolista purkuosaamistamme.

Palvelu:purkupalvelu
 
 

ML Mikon Metallijalostus Oy MÄNTSÄLÄ

Kierrätystä

ML Mikon Metallijalostus Oy on Mäntsälässä toimiva yritys, jonka erikoisalaa on metallin kierrätys. Noudamme romumetallia ja romurautaa mistä päin Suomea tahansa. Tarjoamme myös purkupalvelut sekä roska- ja vaihtolavat niihin liittyvine palveluineen. Toimitamme keräysastiat tarpeen mukaan kippilaatikosta vaihtolavoihin. Astiavuokra sisältyy kilpailukykyisiin romumetallin ostohintoihin.

Hakusana:purkupalvelu
 
 

Kuusakoski Oy ESPOO

Kauppakamarin jäsen

Kierrätystä

Kuusakoski on asiakaslähtöinen kierrätysliiketoiminnan edelläkävijä, ympäristöstä huolehtiva kierrätyspalveluratkaisujen tuottaja - kansainvälinen osaaja.

Palvelu:purkupalveluita
 
 

Timanttityö Huttunen Oy KUOPIO

Suomen Yrittäjien jäsen

Timanttiporausta, timanttisahausta

Timanttityö Huttunen Oy on vuonna 2003 perustettu timanttiporaukseen, timanttisahaukseen, purkutöihin ja kaivuutöihin erikoistunut rakennusliike. Myös Bobcat-työt, piikkaukset ja vaijerisahaukset. Katso lisätietoa palveluistamme kotisivuiltamme ja ota yhteyttä!

Palvelu:Purkupalvelut
 
 

Konetyö Loukkumäki UURAINEN

Purkutöitä, maarakennusta, maarakennuskoneiden vuokrausta

Konetyö Loukkumäki - Teemme pääasiassa rakennusten purkutyöt, purkusiivoukset, purkujätteen kierrätyksen, maanrakennustyöt 1.8 tonnin kumitelakoneella sekä maarakennuskoneiden vuokrausta. Vuokraamme: maantiivistäjät, kaivinkoneet sekä kuormaajat. Palvelemme Jyväskylän pohjoispuolella. Toimialue:Jyväskylä - Uurainen - Äänekoski - Saarijärvi. Soita 0400 746 657 ja kysy lisää!

Hakusana:purkupalvelu
 
 

Imatran Timanttityöt IMATRA

Purkutöitä

Imatran Timanttitöiden päätoimialaa on timantti- ja purkutyöt. Palveluihimme kuuluvat rakennus- ja aliurakointipalvelut, purkutyöt, timanttileikkaukset ja -poraukset, hiontapalvelut, piikkaukset, jyrsinnät sekä apumiespalvelut. Asiakkaitamme ovat rakennusliikkeet ja yksityishenkilöt. Toimimme pääsääntöisesti Etelä-Karjalan alueella (Imatra - Lappeenranta), mutta sopimuksen mukaan myös koko Suomessa. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Palvelu:betonin purkupalvelut
 
 

KONEURAKOINTI S. ERKKONEN avoin yhtiö POJANLUOMA

Maarakennusta

Yrityksemme kantavana ajatuksena on tarjota kaikki maanrakennukseen, maansiirtoon ja purkupalveluihin liittyvät palvelut saman katon alta. Purkupalvelut meillä kattavat myös purkujätteen jatkokäsittelyn.

Palvelu:Purkupalvelut
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Muuta hakua

Purkupalveluita:

Liikkeet ja toimipaikat:

Tuotteet ja palvelut:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus