:

Puunkorjuuta

Puunkorjuu · puunkorjuuta

Hakuehdolla puunkorjuuta löytyi yhteensä 96 yritystä. Tulokset 1—20:

Tyviset Oy VANTAA

Puiden korjuuta, puunkorjuuta

Teemme metsurityöt ammattitaidolla Uudenmaan alueella. Meiltä piha- ja ongelmapuiden kaadot sekä tonttihakkuut. Kuljetamme kaatojätteen pois ja jyrsimme kannot. Ostamme myös tyvikoivua, sekä teemme rakennuksille elementtisaumauksia ja muuta rakennusalan aliurakointia. Soita ja kysy palveluistamme lisää!

 
 

Veljekset Kellola Oy KOPSA

Maarakennusta, puunkorjuuta, konekorjaamo

Veljekset Kellola Oy - Maansiirto- ja maarakennuspalvelut ammattitaidolla Raahen seudulla, mutta tarvittaessa toimimme koko Suomessa. Teemme maarakennusta ojituksesta pohjatöihin. Kattaviin palveluihimme kuuluvat esimerkiksi maansiirrot, maa-ainestoimitukset, ojitukset sekä talon pohjatyöt. Teemme myös puunkorjuuta ja metsänparannustöitä laadukkailla ja nykyaikaisilla koneilla. Myös korjaamopalvelut työkoneille. Myymme alan tarvikkeita letkuista liittimiin nopella toimituksella.

Yhteystiedot: Metsäkoneurakointi - Puunkorjuu, Mikko Kellola
040 563 8494

 
 

Konehakkuut Sääskilahti avoin yhtiö RANUA

Puiden korjuuta

Konehakkuut Sääskilahti avoin yhtiö sijaitsee Raunalla. Yritys on erikoistunut metsäurakointiin ja tarjoaa ammattitaidolla myös muita metsätalouden palveluita Lapin alueella.

Hakusana:puunkorjuu, koneellinen puunkorjuu
 
 

Kone-Kivelä Oy MULTIA

Puiden korjuuta

Kone-Kivelä Oy tarjoaa metsäurakoinnin vahvaa ammattitaitoa vuosikymmenten kokemuksella yrityksille, metsänhoitoyhdistyksille ja teollisuusalan yrityksille. Toimipaikkamme sijaitsee Multialla Keski-Suomessa, ja palvelemme Multian ja lähikuntien alueella. Tarjoamme aina luotettavaa ja joustavaa palvelua asiakkaan tarpeiden mukaan. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Palvelu:puunkorjuu, koneellinen puunkorjuu
 
 

E & A Sissonen Ky MARJOVAARA

Puiden korjuuta, tieliikenteen tavarankuljetusta

Suoritamme koneellista puunkorjuuta niin päätehakkuilla kuin myös harvennuksilla. Kesäisin teemme tienvarsien raivausta raskaan sarjan vesakkomurskaimella.kunnostamme telakaivurilla myös tienvarsien ojat.Pyydä tien kunnostuksesta tarjous. Teemme myös koneiden ja traktoreiden kuljetuksia aina 17,5 tonniin saakka. Lisätietoa internet-linkistä. Ota yhteyttä!

Palvelu:koneellinen puunkorjuu
 
 

Rannikon Metsäurakointi Ky - Kustens Skogsentreprenad Kb

Metsäkoneurakointia, puiden korjuuta, puunkorjuuta

Rannikon Metsäurakointi on suomalainen yritys Närpiöstä Pohjanmaalla. Yritys suorittaa pääasiassa metsänkylvöä, maanmuokkausta ja metsäkoneurakointia. Maanmuokkaus on lähes aina perusteltua metsikön uudistamisen yhteydessä. Asiakaskuntaan kuuluu metsänhoitoyhdistykset, UPM, Metsäliitto ja yksityiset metsänomistajat kaikkialla Suomessa. Yrityksen toiminta keskittyy pääosin metsäkoneurakointiin Ruotsissa.

 
 

Kustens Skogsentreprenad Kb (på svenska)

Metsäkoneurakointia, puiden korjuuta, puunkorjuuta

Kustens skogsentreprenad är ett finländskt företag från Närpes i Österbotten. Företaget utför i huvudsak markberedning, harvning och sådd av förnyelse ytor. Till vår kundkrets hör bland annat skogsvårdsföreningar, UPM, Metsäliitto samt privatpersoner. Företaget grundades år 2005 av Lars Skrifvars, som har 30 års erfarenhet inom branchen. Erfarenheten har han skaffat via arbeten i flera olika länder. Företagets verksamhet koncenterar nuförtiden till skogsmaskin entreprerening i Sverige.

 
 

V. Sander Oy LOHJA

Kiinteistönhuoltoa, mökkitalonmies, remonttipalveluita

V.Sander - Ammattitaidolla ja luotettavasti pienimuotoiset rakennustyöt, mökkitalkkaripalvelut ja kiinteistöhuoltopalvelut Lohjalla ja sen ympäristökunnissa. Mökkitalkkari palvelee sinua mökin kunnostuksessa, remontoinnissa ja huoltotöissä. Palveluihin kuuluu; mökin korjaus ja saneeraus, pihatyöt, metsätyöt, puiden kaato ja pilkkominen, polttopuiden teko, puunkorjuu, lumityöt, haravointi, nurmikon ja pensasaidan leikkaus, metsän ja vesakon raivaus, viheristutus, katon ja räystäskourun puhdistus.

Palvelu:puunkorjuu
 
 

Koneurakointi Velj. Kurtti KÄYLÄ

Suomen Yrittäjien jäsen

Metsätöitä, maarakennusta

Maanrakennusta ja metsätöitä vuodesta 1995. Teemme puunkorjuuta ja metsänuudistuksia ammattitaidolla Kuusamon alueella. Kalustoomme kuuluu: hakkuukone, kuormatraktori, tela-alustainen kaivinkone, koneenkuljetusauto, dumpperi, pyöräkuormaaja, maansiirtoauto sekä pyörätraktori. Teemme myös raskaan kaluston ja henkilöautojen rengastyöt: renkaiden myynti, korjaus ja vannetyöt. Palveluihin kuuluu myös luvanvarainen tavaraliikenne: maa-aineskuljetus, lavettikuljetus sekä kiviainesten toimitus.

Palvelu:puunkorjuu
 
 

Lakkiniemi Ky SOTKAMO

Suomen Yrittäjien jäsen

Traktoriurakointia, puiden korjuuta

Teen koneellista puiden korjuuta kainuun alueella: Kajaani, Kuhmo ja Sotkamo. Työkoneisiin kuuluu moto- ja ajokoneet sekä maatalous traktori.

Palvelu:puunkorjuu
 
 

Puunkorjuu Hannu Jääskeläinen

Puiden korjuuta

Puunkorjuu Hannu Jääskeläisestä metsäkoneurakointia kahdella ketjulla harvennus- ja avohakkuihin Mikkelin, Anttolan ja Hirvensalmen alueella.Teemme myös pihapuiden kaatoja ja polttopuita kotitalouksille.

 
 

Metsäkuljetus RANGSBY

Puiden korjuuta

Hake/haketta ja puutavaraa kaikissa muodoissa! Valmistamme rouhetta, mursketta ja briketit. Korjaamme talteen kaiken tärkeän puista ja pensaista metsästä maatumasta: havut, latvat, oksat, risut. Yritys työskentelee mm Närpiön Metsänhoitoyhdistykselle. Ota mielellään yhteyttä niin kerromme mielellään lisää toiminnastamme.

Palvelu:puunkorjuu
 
 

Metsäkoneurakointi Kilpi Oy SAVITAIPALE

Puiden korjuuta

Metsäkoneurakointia ja kuljetuksia koko Suomen ja Venäjän alueella. Lähialueena Kaakkois-Suomi. Asiakkaina yritykset ja yksityiset. OTA YHTEYTTÄ JOUNI KILPI PUH. 0500-257 173

Palvelu:puunkorjuu
 
 
 

Muuta hakua

Puunkorjuuta:

Tuotteet ja palvelut:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus