:

Puutarha-ala

Puutarha-ala

Hakuehdolla puutarha-ala löytyi yhteensä 93 yritystä. Tulokset 1—20:

Viherviisikko Oy LASKUTUS

Suomen Yrittäjien jäsen

Vihersuunnittelija, vihersisustusta, puutarha-ala

Viherviisikko on suurimpia puutarha- ja vihersisustusalan palveluyrityksiä Helsingin seudulla. Toiminta-alueenamme on koko pääkaupunkiseutu, mutta toimitamme kasveja, silkkikasveja sekä tarvikkeita ympäri Suomen. Tavaramerkkinämme on osaaminen ja laadukas työ. Voit tilata meiltä viherhuollon, joka ottaa vastuulleen kasvien menestymisen ympäri vuoden. Myös ruukkuja on saatavana runsaasti eri kokoja ja eri värejä. Ota yhteyttä ja kysy palveluistamme lisää!

 

Helsingin Kukkatoimitus Oy HELSINKI

Suomen Yrittäjien jäsen

Tukkukauppa, kukkatukku, verkkokauppaa, puutarha-ala

Olemme koristekasvien ja kukkien tukkumyyntiin, maahantuontiin ja ulkomaan vientiin erikoistunut kukkatukkualan yritys. Kauttamme tuotteet viherkasveista puihin. Päätoimipisteemme sijaitsee keskeisellä paikalla Helsingin tukkutorilla Sörnäisissä. Ammattilaisille tarkoitettu verkkokauppa ensimmäisenä Suomessa! Koko Suomessa palvelee viisitoista kiertävää myyntiautoa ja kymmeneniä jakoautoja. Lisätietoja meistä ja muista toimipisteistä saat kotisiv

 
 

Tampereen Pienkoneliike Oy TAMPERE

Suomen Yrittäjien jäsen

Puutarha-alan koneita, metsuritarvikkeita

Tampereen Pienkoneliike Oy on alansa vanhin erikoisliike Tampereella (perustettu 1979). Meiltä löydät laatumerkit, ammattitaitoisen henkilökunnan sekä kilpailukykyiset hinnat.

 
 

Konetalo Vainikka HELSINKI

Konehuoltoa, puutarha-alan koneita

Kiinteistönhuoltokoneita, kiinteistönhuoltotarvikkeita, Konevuokrausta, laitevuokrausta, Moottorisahoja ja metsuritarvikkeita, Pienkonekorjaamoja, pienkonehuoltoa, Puutarha-alan tarvikkeita ja koneita

 
 

Bäcks Maskinaffär (på svenska) YTTERMARK

Suomen Yrittäjien jäsen

Puutarha-alan laitteita, puutarhakoneita

Allt inom småmaskiner. Vi säljer nya och gör service åt begagnade maskiner. Kom och bekanta dig med vårt rikliga sortiment och stora utbud av bl.a cyklar, mopeder, högtryckstvättar, jordfräsar, motorsågar, röjningssågar. Förutom maskinservice och småmaskinservice även mopedservice och cykelservice. Vi är verksamma i Närpes, Kristinestad, Kaskö, Vasa, Malax området. På våra hemsidor ser du närmare vad allt vi kan bjuda dig!

 
 

Ekenäs Trädgårdsservice TAMMISAARI

Suomen Yrittäjien jäsen

Viherrakennusta

Puutarhansuunnittelusta puutarhan täydelliseen perustamiseen ja puutarhanhoitoon! Kulttuurimaiseman ja maiseman hoito, maisemointi. Rakennamme myös muurit ja reunamuurit luonnonkivistä. Kompostoinnin ja jätteidenkäsittelyn neuvontaa. Hedelmäpuiden, marjapensaiden, pensaiden ja koristepuiden leikkuu. Puiden leikkuu ja istutukset. Puiden, pensaiden, monivuotisten kasvien, eli perennan istutukset.

Palvelu:puutarha-alan työt
 
 

Lohjanharjun Konepalvelu Oy LOHJA

Suomen Yrittäjien jäsen

Moottorisahoja, puutarha-alan koneita, mönkijöitä

Lohjanharjun Konepalvelu Oy (Konepalvelu) on metsä- ja puutarhakoneiden sekä kiinteistöjenhoitokoneiden myynti-, huolto- ja varaosakeskus. Palvelemme myös ammattilaisia, sekä yrityksiä että yksityisiä. Valikoimamme kattaa hyvät koneet pienistä isoihin. Meillä on mm. käsisahoja, puhaltimia, mönkijöitä, moottorikelkkoja ja pienkuormaajia. Kaikkiin saa myös varaosia, tarvikkeita ja varusteita

 
 

Oma Piha -lehti - Puistomedia Oy HELSINKI

Suomen Yrittäjien jäsen

Aikakauslehtien kustantaja

Oma Piha on puutarha-alan erikoislehti. OmaPiha-lehti on tarkoitettu pihan laittajille, kotipuutarhureille, vihersisustajille, parvekkeella viihtyville. Lehti juuri Sinulle. Kirjoittajina alan tunnetuimmat asiantuntijat ylipuutarhuri Aarno Kasvista alkaen. Tilaa osoitteesta www.omapiha.info tai nouda irtonumero lehtipisteestä. Puutarha-Sanomat ja Tukkutori -lehdet (www.puutarha-sanomat.net ja www.tukkutori.eu) samasta puhelinnumerosta.

Kohderyhmä:puutarha-ala
 
 

Ojansuun Puutarha FORSSA

Puutarha-ala

Ojansuun Puutarha on vuodesta 1993 toiminut puutarha-alan yritys. Päätoimialaamme on viherrakentaminen sekä viheralueiden hoito ja suunnittelu.

 
 

Vihermali Oy PERTTULA

Puutarha-ala

Haluatko piristää pihaasi uudella kivetyksellä, hetivalmiilla nurmikolla tai uusilla istutuksilla? Me tulemme ja teemme tämän kaiken avaimet käteen -periaatteella. Saat kauttamme myös viherhoitopalvelut. Tulemme esimerkiksi leikkaamaan nurmikon, lannoittamaan ja kastelemaan kasvit ja katsomaan, että puutarhasi voi hyvin.

 
 

Evega TMI IMATRA

Puutarha-ala

Evega tarjoaa puutarhuri- ja pihanhoitopalveluita Imatran, Ruokolahden, Parikkalan ja Salosaaren aluilla. Teemme myös konsultointipalveluita venäläisille yrityksille, jotka aloittavat toiminnan Suomessa.

 
 

SHT-Interior PUNKALAIDUN

Verkkokauppa, tukkukauppa, sisustustarvikkeiden maahantuoja

SHT-Interior on SHT-Tukku Oy:n alainen tukkukauppa, joka palvelee kukka- ja puutarha-alan yrityksiä, erikoisliikkeitä, PT-kauppaa sekä HoReCa-alan yrityksiä. Tuotevalikoima koostuu sisustus- ja somistustuotteista, pakkaustarvikkeista sekä kukkakauppa- ja puutarha-alan tarvikkeista.

Hakusana:puutarha-alan tukku
 
 
 

Muuta hakua

Puutarha-ala:

Ammattilaiset:

Liikkeet ja toimipaikat:

Toimialat:

Tuotteet ja palvelut:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus