:

Rahoituspalveluita

Rahoituspalvelu · rahoituspalvelua · rahoituspalvelut · rahoituspalveluita · rahoituspalveluja

Hakuehdolla rahoituspalveluita löytyi yhteensä 180 yritystä. Tulokset 1—20:

K-rauta Lielahti - Pirkantuuli Oy TAMPERE

Kauppakamarin jäsenSuomen Yrittäjien jäsen

Sisustuskauppa, rakennustarvikeliike, rautakauppa

K-rauta Lielahdesta löydät kaiken tarvittavan kodin kunnostukseen, remontointiin ja rakentamiseen. Asiantuntevan ja iloisen henkilökuntamme avulla löydät Sinulle parhaiten sopivat tuotteet ja palvelut mahtavista valikoimistamme. Sisustajapalvelustamme saat kaikki tarvitsemasi sisustusmateriaalit ja -tarvikkeet. Maalit, liimat, laastit joka kohteeseen löydät helposti ja nopeasti. Kaikki maalaus-, laatoitus ja tapetointityövälineet saat vaivattomasti samasta paikasta. Tervetuloa!

Palvelu:rahoituspalvelu
 

Veritas Eläkevakuutus - Veritas Eläkevakuutuksen pääkonttori TURKU

Vakuutusyhtiö

Veritas Eläkevakuutus on palveleva työeläkekumppanisi. Tarjoamme henkilökohtaista, asiantuntevaa ja kokonaisvaltaista palvelua työeläkeasioissa. Tehtävämme on turvata asiakasyritystemme työntekijöiden ja yrittäjien eläkkeet lakisääteisen eläkevakuutuksen kautta.

Yhteystiedot: Rahoituspalvelut
010 55 050

 

Midas Equities Oy HELSINKI

Yritysneuvontaa, liikkeenhoidon konsultointia, yritysjärjestelyä, rahoituspalveluita

Tarjoamme yrityksen omistajien ja johdon neuvonantopalveluita laajalla skaalalla. Palveluihimme kuuluvat - yritysmyynnit - sulautumisjärjestelyt - yritysostot - arvonmääritykset - yritysjohdon strateginen neuvonanto Neuvomme asiakkaitamme investointi- ja projektirahoituksen järjestämisessä sekä kasvu- ja yrityskaupparahoitushankkeissa. Toimimme projektinjohtajana ja taloudellisena neuvonantajana listautumisjärjestelyissä johtaviin eurooppalaisiin kasvuyhtiöpörsseihin.

 

Tekes - teknologian ja innovaatioiden kehittämiskeskus HELSINKI

Yrityspalveluja

Tekes on yritysten, yliopistojen, korkeakoulujen ja tutkimuslaitosten haastavien tutkimus- ja kehitysprojektien ja innovaatiotoiminnan rahoittaja ja aktivoija. Autamme yrityksiä muuttamaan kehittämiskelpoisen idean liiketoiminnaksi tarjoamalla rahoitusta ja asiantuntijapalveluja. Toiminnallamme edistämme yritysten kansainvälistä kilpailukykyä, autamme kasvattamaan tuotantoa ja vientiä ja luomme perustaa työllisyydelle ja yhteiskunnan hyvinvoinnille.

Palvelu:rahoituspalvelu
 
 

OP-Pohjola-ryhmä, Kurun Osuuspankki KURU

Suomen Yrittäjien jäsen

Pankkitoimintoja

Kurun Osuuspankki, Ylöjärvi. Asiantunteva, ystävällinen ja lämminhenkinen paikallinen pankki palvelee arkisin 9.00 - 16.00. Kurun OP on jäsentensä omistama pankki. Kaikessa toiminnassamme korostuu voimakkaasti paikallisuus ja ihmisläheisyys. Tarjoamme asiakkaillemme monipuoliset ja kattavat pankki- ja vakuutuspalvelut sekä keskittämisedut, joista merkittävin on rahanarvoinen bonusjärjestelmä. Hoidamme ammattitaitoisesti rahoitus-, säästämis- ja sijoituspalvelut sekä lainopilliset asiat.

Palvelu:rahoituspalvelut
 
 

Suomenselän Osuuspankki PYHÄSALMI

Suomen Yrittäjien jäsen

Pankki, pankkitoimintoja

Yhteystiedot: Rahoituspalvelut
010 257 6503

 
 

Svea Rahoitus HELSINKI

Suomen Yrittäjien jäsen

Rahoituspalveluita, ostoluottoja

Tehosta ajankäyttöäsi! Svea on pohjoismaiden johtava saatavien hallinnointi- ja rahoitusyritys. Svea Rahoitus tarjoaa rahoituspalveluiden lisäksi mm. laskutus- ja reskontrapalveluita sekä perintäpalveluja.

Palvelu:rahoituspalvelut
 
 

Vauraus Suomi Oy HELSINKI

Rahoituspalveluita

Vauraus on kotimainen yhtiö, joka tarjoaa mahdollisuuden sijoittaa lupaaviin suomalaisiin kasvuyhtiöihin ja pk-yhtiöiden yrityslainoihin. Vauraus on perustettu vuonna 2011 ja ensimmäinen palvelu, Kansalaisrahoitus, on avattu yleisölle syksyllä 2012. Vauraus on kerännyt lupaaville suomalaisille kasvuyhtiöille 13MEUR (10/2013).

 
 
 
 

Freedom Rahoitus Oy ESPOO

Lainoja, rahoituspalveluita

Freedom Rahoitus on riippumaton lainanvälittäjä, jonka tehtävä on löytää juuri Sinun tarpeisiisi sopiva laina monien vaihtoehtojen joukosta. Edustamme useita luotonmyöntäjiä ja olemme koonneet heidän lainatuotteensa saman katon alle. Voit hakea lainaa hyvinkin erilaisiin tarpeisiin. Voit myös yhdistää nykyiset lainasi kauttamme ja näin säästää rahaa.

 
 

Bocap Finance Oy HELSINKI

Rahoituspalveluita

Tutustu innovatiiviseen lainainstrumenttiimme! Lanseeraamamme BF Yrityslaina I-rahasto on Suomen ensimmäinen laatuaan. 1-3-vuotinen lainarahoitus sopii käyttöpääomaksi, ennakkotilausten rahoittamiseen, yrityskauppoihin, sekä muihin rahoituksiin. Laina-asiakkaamme ovat pk-yrityksiä, joiden liikevaihto on 1-25 milj. euron välillä. Rahoitamme myös pienempiä yrityksiä lyhytaikaisesti. Räätälöimme lainaehdot tapauskohtaisesti. Kysy lisää lainavaihtoehdostamme!

 
 

Voitex Oy TAMPERE

Rahoituspalveluita

 
 

Pudasjärven Osuuspankki PUDASJÄRVI

Suomen Yrittäjien jäsen

Pankki, pankkitoimintoja

Yhteystiedot: Rahoituspalvelut
010 257 1902

 
 

Paytrail Oyj JYVÄSKYLÄ

Rahoituspalveluita

 
 

Partogo Oy TAMPERE

Suomen Yrittäjien jäsen

Rahoituspalveluita

 
 

Dunderhake Oy TAMPERE

Rahoituspalveluita

 

Muuta hakua

Rahoituspalveluita:

Liikkeet ja toimipaikat:

Toimialat:

Tuotteet ja palvelut:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus