:

Rakennuslupia

Rakennuslupa · rakennusluvat · rakennuslupia

Hakuehdolla rakennuslupia löytyi yhteensä 27 yritystä. Tulokset 1—20:

Taivalkosken kunta - TAIVALKOSKI TAIVALKOSKI

Kunta

Taivalkosken kunta sijaitsee Koillismaalla, Iijoen yläjuoksulla, Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa valtateiden nro 20 ja 5 varrella. Taivalkoski on tuhansien tarinoiden pitäjä, jossa luonto antaa runsaat ja kauniit puitteet yrittämiseen, vapaa-ajan asumiseen, liikuntaan ja luontoharrastuksiin, kuten kalastukseen, metsästykseen ja retkeilyyn. Kunnan alueella on useita retkeilykohteita ja laskettelukeskus sekä nähtävyyksiä, kuten Kalle Päätalon kotipaikka Kallioniemi.

Palvelu:Rakennusluvat
 

Megatrend Arkkitehdit TAMPERE

Arkkitehtisuunnittelua

Haluamme että asiakkaamme pääsee vaikuttamaan mahdollisimman paljon suunniteltavaan kohteeseen, oli se asunto, liiketila, tuotantorakennus tai messusisustus. Tavoitteena on tyytyväinen loppukäyttäjä. Tehdään kerralla hyvä lopputulos. Suunnitellaan se kunnolla. Rakennuksen suunnitteluun ja toteuttamiseen osallistuu aina monta osapuolta. Tehokas tiimityö yhdistää nämä asiakkaan hyväksi. Toteutus vaatii aina voimakkaan ja luotettavan projektinvetäjän. Päätä sinä kuka projektisi toteuttaa!

Valmistaa:rakennuslupa, hakemus
 

Arppis Talosuunnittelu Oy RAISIO

Insinööritoimisto, rakennussuunnittelua, arkkitehtisuunnittelua

Monipuolista rakennussuunnittelua ja yksilöllisten omakotitalojen suunnittelua. Kauttamme rakennusluvat, rakennuspiirustukset ja rakennusmittaus sekä rakennuslupakuvat: laajennus, muutos, autotalli, varasto, kesämökki, huoneistot ja liiketilat. Oleme erikoistuneet vanhojen rakennusten inventointimittaukseen (mittaamme ja piirrämme vanhat rakennukset digitaaliseen muotoon). Digitoimme myös vanhoja rakennuspiirustuksia. Asiakkaitamme ovat yksityishenkilöt, kaupungit, kunnat, yritykset ja yhteisöt.

Aihepiiri:rakennuslupa
 
 

Ingenjörsbyrå Mathias Smeds Insinööritoimisto Oy Ab VAASA

Kauppakamarin jäsenSuomen Yrittäjien jäsen

Arkkitehtisuunnittelua

Toimimme Pohjanmaan alueella. Toimenkuvaamme kuuluu rakennussuunnittelu, lupa-asiat, uudis- ja saneerausrakentaminen, erityisesti saneeraus ja remontointi. Uudisrakentaminen, vanhojen rakennusten kunnostus, julkisivurappaus. Kaakeliuunien entisöinti tai restaurointi ja muuraus.

Palvelu:rakennusluvat
 
 

Kajasviita Arkkitehtuuri HELSINKI

Arkkitehtisuunnittelua

Tarjoan kokonaisvaltaista suunnittelupalvelua ideointivaiheesta huolellisesti viritettyihin yksityiskohtiin saakka. Palvelemme sekä yritys- että yksityisasiakkaita. Pientalojen, loma-asuntojen, ullakkoasuntojen, asuinympäristöjen ja julkisten rakennusten arkkitehtisuunnittelu. Uniikkikohteiden ja vaativien yksilöllisten rakennusten arkkitehtisuunnittelu. Teollisesti esivalmistettavien pientalojen arkkitehtuuri-innovaatiot. Pääsuunnittelu / Erikoissuunnittelun koordinointi ja ohjaus

Hakusana:rakennuslupa
 
 

Korjausrakennus Ko-Rak Oy NIITTYLAHTI

Rakennusliike, korjausrakentamista

Olemme korjausrakentamiseen ja suunnitteluun erikoistunut rakennusalan yritys. Toiminta-alueemme on Pohjois-Karjala. Yrityksemme tarjoaa teille rakennushankkeeseenne suunnittelun, rakennusluvan hakemisen, vastaavan työnjohtajan sekä rakennusteknisen toteutuksen. Pidämme huolta hankkeenne etenemisestä aikataulussa sekä sen valmistumisesta toiveidenne mukaisesti. Mahdollistamme teille unelmienne mukaisen rakennushankkeen aina suunnittelusta toteutukseen vankalla ammattitaidolla ja laadulla.

Palvelu:rakennuslupa
 
 

Pilven Piirto VUOKATTI

Rakennesuunnittelua, rakennuslupia

Pilven Piirto on kainuulainen rakennussuunnittelua ja teknisen piirtämisen palveluja tarjoava yritys. Yrityksen toimipiste sijaitsee Sotkamon Vuokatissa. Suunnittelutyön teen AutoCAD- ja Revit –suunnitteluohjelmistoilla, jolloin voit tarkastella rakennuksen virtuaalimallia jo suunnitteluvaiheessa. Yrityksen toimialue on pääasiassa Kainuu, teknisen piirtämisen palveluissa koko Suomi. Ota rohkeasti yhteyttä sähköpostitse tai soittamalla!

 
 

Palvelupiste Frenckell TAMPERE

Kauppakamarin jäsen

Julkisia palveluita, asiointia, neuvontaa

Palvelupiste Frenckell palvelee kuntalaisia yhdyskuntapalvelujen toimialaan liittyvissä kysymyksissä.

Hakusana:Rakennusluvat
 

Muuta hakua

Rakennuslupia:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus