:

Rakennussuunnittelua

Rakennussuunnittelu · rakennussuunnittelua

Hakuehdolla rakennussuunnittelua löytyi yhteensä 318 yritystä. Tulokset 41—60:

 

Arkkitehtitoimisto Vapaavuori Oy TURKU

Arkkitehtisuunnittelua

Arkkitehtitoimisto Pekka Vapaavuori tuottaa monipuolisia ja taidokkaita arkkitehtipalveluja. Yritys perustettiin vuonna 1994 Vapaavuoren voitettua kansainvälinen arkkitehtikilpailu, jonka lopputuloksena syntyi Viron taidemuseo KUMU.

Palvelu:rakennussuunnittelu
 
 

Arkkitehdit Stenman Oy TURKU

Arkkitehtisuunnittelua

Arkkitehdit Stenman Oy on toiminut vuodesta 1998 alkaen. Yrityksen toimitilat sijaitsevat Turun keskustan tuntumassa.

Hakusana:rakennussuunnittelu
 
 

MR-Wood Constructions Oy Ltd LEPPÄVESI

Rakennusliike, rakennusteknistä suunnittelua, talonrakennusta, elementtiasennusta

MR-Wood on Leppävedellä sijaitseva rakennusalan yritys, joka tekee uudisrakentamista avaimet käteen -periaatteella Rakennamme vaihtoehtoisesti myös pelkät perustukset tai asennamme puiset ja betoniset elementit, rungot sekä kattorakenteet sopimuksen mukaan. Kohteitamme ovat lähinnä kerros- ja rivitalot, kaupat ja liikerakennukset, joten asiakkainamme on enimmäkseen yrityksiä, kuntia ja kaupunkeja. Toimimme pääasiassa Jyväskylän talousalueella.

Palvelu:Rakennussuunnittelu
 
 

Insinööritoimisto Kari Haataja JYVÄSKYLÄ

Rakennussuunnittelua, rakennesuunnittelua

Olen palvellut asiakkaitani yli 12 vuotta rakennus- ja rakennesuunnittelussa, vastaavana mestarina sekä rakennushankkeen projektinjohto tehtävissä. Toimialueeni on Keski-Suomi ja kun tarvitset osaavaa ja jämptiä otetta tekemiseen ja henkilöä jolla on kokonaisvaltainen näkemys projekteissa ota yhteyttä niin neuvotellaan juuri sinulle sopiva palvelukokonaisuus!

 
 

Suunnittelu ja Rakennus JP Immonen TOHMAJÄRVI

Rakennussuunnittelua, rakennusvalvontaa

Suunnittelu ja Rakennus JP Immonen tarjoaa asiakkailleen monipuolisesti rakennussuunnittelun palveluita. Toimipisteemme on Pohjois-Karjalassa, josta palvelemme asiakkaita lähelle ja kauas. Asiakkaitamme ovat olleet niin yksityis- ja yritysasiakkaita kuin julkinen sektori.

Palvelu:Rakennussuunnittelu
 
 

Arkkitehtitoimisto Ulla Hovi Oy KOTKA

Arkkitehtitoimisto

Rakennus-, yhdyskunta- ja sisustussuunnittelu. Töinämme on ollut useita julkisten ja asuinrakennusten peruskorjauksia ja uudisrakennuksia. Ota yhteyttä!

Hakusana:rakennussuunnittelu
 
 

Rakennusinsinööritoimisto Leena Ranne MUURLA

Rakennusteknisiä palveluita

Rakennusinsinööritoimisto Leena Ranne on Muurlassa sijaitseva kokenut ja ammattitaitoinen rakennesuunnittelua ja rakennussuunnittelua tekevä rakennussuunnittelutoimisto. Tarjoamme kaikille taloa rakennuttaville tai muita rakennuspalveluja tarvitseville rakennusteknisiä palveluja koko Suomen alueella.

Hakusana:rakennusinsinööritoimistoja Rakennussuunnittelupalvelut, Rakennussuunnittelua, Rakennussuunnittelut, Rakennussuunnittelu, Rakennussuunnittelutoimisto
 
 

Rakennuspalvelu Pekka Hedemäki HAUKIPUDAS

Suomen Yrittäjien jäsen

Arkkitehtisuunnittelua, rakennesuunnittelua

Rakennuspalvelu Pekka Hedemäki tuottaa suunnitelmia omakoti- ja loma- asuntojen rakentajille sekä pienrakennussektorilla toimiville rakennusliikkeille. Pääsääntöisesti yritys tekee puurakennesuunnittelua (kirvesmiestöitä varten) ja arkkitehtisuunnittelua (rakennusluvan hakua varten). Yritys toimii Oulun seudulla sekä Haukiputaan lähialueilla. Toimisto sijaitsee Haukiputaan keskustassa. Mikäli olet aikeissa ryhtyä rakentamaan, ota yhteyttä. Laitetaan hanke vireille!

Palvelu:rakennussuunnittelu
 
 

Esa Pitkänen Ky LIPERI

Suomen Yrittäjien jäsen

Rakennusteknisiä palveluita

Tarjoamme rakennuskonsultointia ja rakennusalan asiantuntijapalveluja Joensuun talousalueella. Teen rakennusten kuntotarkastuksia asuntokaupan yhteydessä, kosteusmittauksia, rakennussuunnittelua sekä hoidan uudisrakennusten vastaavan työnjohtajan tehtäviä eli kansan kielellä valvontaa. Autan asiakkaan suunnitteluvaiheen kautta rakennuslupaviidakon läpi rakennusvaiheeseen ja rakennusvaiheen kautta uuteen kotiin. Suunnitteluvaiheessa etsin tarvittaessa erikoissuunnittelijat.

Palvelu:rakennussuunnittelu
 
 

Arkkitehdit NRT Oy HELSINKI

Arkkitehtisuunnittelua

Arkkitehdit Nrt Oy toimii monipuolisesti arkkitehtuurin eri osa-alueilla. Suunnittelijamme ovat osaavia, kokeneita ja ennakkoluulottomia. Hallitsemme suurtenkin projektien suunnitteluvastuut pääsuunnittelusta detaljisuunnitteluun. Luovalla ajattelulla pyrimme ratkaisemaan ristiriitaisetkin tavoitteet kaikkien osapuolten eduksi.

Palvelu:rakennussuunnittelu
 
 

Suunnittelupalvelu Heikkilä Ky NERKOO

Rakennussuunnittelua, energiatodistuksia

Olen rakennusinsinööri ja tarjoan rakennussuunnittelua lähinnä OK-talojen rakentamiseen ja peruskorjaukseen. Toimialuettani ovat Iisalmi, Lapinlahti, Siilinjärvi, Varpaisjärvi ja Nilsiä. Myös kauempaa voi ottaa yhteyttä. Pientalojen suunnitelusta minulla on kokemusta vuodesta 1981 alkaen. Sitä ennen työskentelin teollisuusrakentamisen parissa. Myös hirsirakentaminen on tuttua. Ota rohkeasti yhteyttä ja pyydä tarjousta.

Hakusana:rakennussuunnittelutoimisto, rakennussuunnittelua, rakennussuunnitteleminen, rakennussuunnittelu
 
 

Suunnittelu ja Rakennus Villähde Oy VILLÄHDE

Rakennusteknisiä palveluita

Meiltä saat kaikki rakennus- ja rakennesuunnittelupalvelut sekä alan ammattilaiset yhdestä paikasta. Palveluihimme kuuluu myös arkkitehtipalvelut, vesieristystarkastukset, työmaavalvonta sekä vastaavan työnjohtajan tehtävien hoitaminen. Toimimme Lahden alueella, Päijät-Hämeessä sekä sopimuksen mukaan Kanta-Hämeessä. Ota yhteyttä!

Hakusana:Rakennussuunnittelu
 
 

Vahanen Environment Oy HELSINKI

Rakennussuunnittelua

Vahanen Environment Oy tarjoaa laajaa ja monipuolista ympäristöön liittyvää konsultointia ja selvitystyötä Suomessa ja ulkomailla. Palvelumme kattavat projektien kaikki vaiheet hankeselvityksistä toteutukseen ja jälkiseurantaan.

 
 

Uudenmaan Rakennemestarit Oy HYVINKÄÄ

Rakennusteknisiä palveluita

Rakennussuunnittelua rautaisella ammattitaidolla.

Hakusana:Rakennussuunnittelu
 
 

Ingenjörsbyrå Svante Källström Insinööritoimisto (på svenska) VAASA

Suomen Yrittäjien jäsen

Rakennussuunnittelua

Byggnadsplanering av trähus, småhus, parhus samt elementhus och mindre våningshus. Vi använder vid vår planering i huvudsak trä, det vackra förnybara naturmaterialet. Även grundkonstruktioner och källare i betong och murblock. Vår verksamhet omfattar bl.a. elementhus, nybyggen, nybyggnation, reparationsbyggande, sanering, trähus, specialkonstruktioner i trä, planering, byggnadslovsritningar. Arbetsområdet är Vasa, Jakobstad, Nykarleby, Pedersöre, Vörå, Malax, Korsnäs, Närpes med omnejder.

 
 

Sito Oy ESPOO

Yhdyskuntasuunnittelua

Sito on voimakkaasti kasvava infran, liikenteen, ympäristön, rakennuttamisen ja tietotekniikan moniosaaja. Tarjoamme suunnittelu- ja asiantuntijapalveluja seitsemällä paikkakunnalla 400 ammattilaisen voimin. Ulkopuoliset tutkimukset vahvistavat, että olemme sekä innovatiivisin ja yhteistyökykyisin suunnittelutoimisto että infra-alan paras työpaikka.

Hakusana: rakennussuunnittelu
 
 

PP House Oy KIIKOINEN

Rakennussuunnittelutoimisto, rakennussuunnittelua, rakennusvalvontaa

PP House Oy:n palveluihin kuuluu mm. rakennussuunnittelut sekä rakennusvalvonta. Edustamme myös Herrala talot -talopaketteja. Saatte meidän kauttamme myös Timber-hirsi hirsirakennukset sekä Takka-Center takat. Ota yhteyttä ja kysy lisää miten voimme palvella Teitä!

Palvelu:rakennussuunnittelu
 
 

Korjausrakennus Ko-Rak Oy NIITTYLAHTI

Rakennusliike, korjausrakentamista

Olemme korjausrakentamiseen ja suunnitteluun erikoistunut rakennusalan yritys. Toiminta-alueemme on Pohjois-Karjala. Yrityksemme tarjoaa teille rakennushankkeeseenne suunnittelun, rakennusluvan hakemisen, vastaavan työnjohtajan sekä rakennusteknisen toteutuksen. Pidämme huolta hankkeenne etenemisestä aikataulussa sekä sen valmistumisesta toiveidenne mukaisesti. Mahdollistamme teille unelmienne mukaisen rakennushankkeen aina suunnittelusta toteutukseen vankalla ammattitaidolla ja laadulla.

Palvelu:rakennussuunnittelu
 
 

Insinööritoimisto Passi Oy KAUHAVA

Rakennusteknisiä palveluita

Rakennussuunnittelu- ja valvontapalvelut ammattitaidolla Etelä-Pohjanmaan alueella. Tyyppillisiä kohteita ovat omakoti- ja paritalot, rivitalot, mökit, huvilat, hallit, konesuojat, autotallit ja -katokset. Teemme Lupakuvat tavanomaisina tasokuvapiirustuksina ja pystymme tarjoamaan asiakkaalle tarvittaessa myös 3D-mallinnusta. Ota yhteyttä, niin keskustellaan sinun alkavasta rakennusprojektistasi ja tehdään siitä yhdessä helpompaa!

Hakusana:rakennussuunnittelu
 

Muuta hakua

Rakennussuunnittelua:

Liikkeet ja toimipaikat:

Toimialat:

Tuotteet ja palvelut:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus