:

Rakennustekniikka

Rakennustekniikka · rakennustekniikkaa

Hakuehdolla rakennustekniikka löytyi yhteensä 36 yritystä. Tulokset 1—20:

 

Kaitos Oy ESPOO

Rakennustekniikka

Kaitos Oy on monipuolisesti erikoistunut rakentamisen tekniikkaan ja alan tuotetoimituksiin. Tarjoamme laadukkaita ratkaisuja maa- ja vesirakentamiseen, ympäristörakentamiseen, talonrakentamiseen sekä silta- ja betonirakentamiseen.

Palvelu:Rakennustekniikka
 
 

Ab Skärgårdens Byggteknik - Saariston Rakennustekniikka Oy PARAINEN

Rakennusliike, rakennussaneerausta

Saariston Rakennustekniikka Oy (SRT) on yritys, joka tekee rakennustyöt, isot kuin pienet. Me keskitytään aina asiakkaan mielenrauhaan; yhdessä toteutamme Teidän projektinne! Toimialueemme on Turunmaa saaristoineen ja sen ympäristö. Jos Sinä olet rakentamassa uutta, remontoida vanhaa tai sekä että, ota meihin yhteyttä konsultointia ja hintaehdotuksia varten!

 
 

Pilven Piirto VUOKATTI

Rakennesuunnittelua, rakennuslupia

Pilven Piirto on kainuulainen rakennussuunnittelua ja teknisen piirtämisen palveluja tarjoava yritys. Yrityksen toimipiste sijaitsee Sotkamon Vuokatissa. Suunnittelutyön teen AutoCAD- ja Revit –suunnitteluohjelmistoilla, jolloin voit tarkastella rakennuksen virtuaalimallia jo suunnitteluvaiheessa. Yrityksen toimialue on pääasiassa Kainuu, teknisen piirtämisen palveluissa koko Suomi. Ota rohkeasti yhteyttä sähköpostitse tai soittamalla!

Yhteystiedot: Rakennustekniikan ins., Sini-Pilvi Komulainen
040 9316222

 
 

Suomen Purku- ja Rakennustekniikka Oy JÄMSÄ

Suoritamme kattavasti erilaiset remontit, saneeraukset ja purkutyöt, varmasti ja ammattitaidolla. Aikataulumme pitää ja joustamme asiakkaan toiveiden mukaan. Sähkö-, putki- ja ilmapuolella käytössämme on laaja ammattitaitoisten ja luotettavien yhteistyökumppanien verkosto. Toimintamme on keskittynyt Keski-Suomen ja Pirkanmaan alueelle, mutta kysy mahdollisuutta myös muualle Suomeen. Tutustu palveluihin nettivisuillamme ja ota yhteyttä!

 
 

Joensuun kaupunki - Kiinteistöpalvelukeskus JOENSUU

Kiinteistöhuoltopalveluita

Joensuun kaupungin omistamien ja hallinnoimien kiinteistöjen teknisestä huollosta ja kunnossapidosta vastaa tekniseen keskukseen kuuluva kiinteistöpalvelut-yksikkö. Sen muodostavat kiinteistönhoidon, talotekniikan, rakennustekniikan, maaseutualueen liikuntapaikkojen hoitajien, koulujen kalustohuoltajien ja huoltomiehien sekä sosiaalitoimen teknisen huollon henkilöstö. Hoitokohteita ovat koulut, päiväkodit, terveyden- ja vanhushuollon tilat, virastot, kirjastot ja nuorisotilat.

Hakusana:rakennustekniikka
 

Muuta hakua

Rakennustekniikka:

Tuotteet ja palvelut:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus