:

Rakennusteknisiä palveluita

Rakennustekninen palvelu · rakennustekniset palvelut · rakennusteknisiä palveluja · rakennusteknisiä palveluita

Hakuehdolla rakennusteknisiä palveluita löytyi yhteensä 1613 yritystä. Tulokset 61—80:

 

EnergiaRakenne Suomi Oy ROVANIEMI

Rakennusteknisiä palveluita

Energiarakenne tarjoaa yksityisille, yrityksille sekä taloyhtiöille rakennusten lämpökuvauspalvelut sekä tiiviysmittaukset koko Pohjois-Suomen alueella, Oulusta Utsjoelle. Tiiviysmittauksella saadaan konkreettinen tieto rakennuksen energiatehokkuudesta sekä rakentamisen laadusta. Lämpökuvauksen avulla saat tietää rakennuksesi ongelmakohdat ja säästät tulevaisuudessa selvää rahaa lämmityskustannuksissa.

 
 

Insinööritoimisto Ari Viippola Ky ROVANIEMI

Rakennusteknisiä palveluita

Lapin Kosteusinssit on Rovaniemellä sijaitseva rakennusalan konsultointipalveluihin erikoistunut yritys. Palvelutarjontaamme kuuluvat mm. kosteusmittaukset, rakennusten lämpökuvaukset, tiiviysmittaukset, pientalojen vastaavan työnjohtajan ja pääsuunnittelijan tehtävät sekä muut rakennusalan konsultointityöt.

 
 

Asbesti- ja haitta-aine Konsultointi Oy Pori PORI

Rakennusteknisiä palveluita, asbestikartoitusta

Puolueeton urakoitsijoista riippumaton asbesti- ja haitta-aine kartoituksiin erikoistunut konsulttiyritys Porissa. Toimimme koko Suomen alueella. Lisää tietoa yrityksestämme kotisivujemme kautta.

 
 

Insinööritoimisto Jani Laine LAPPEENRANTA

Rakennusteknisiä palveluita

Olemme rakennusten ilmatiiviysmittauksiin erikoistunut asiantuntijayritys Lappeenrannan alueella. Rakennuksen vaipan ilmatiiveydellä on merkittävä vaikutus rakennuksen energiatehokkuuteen, hyvään asumisviihtyvyyteen ja terveelliseen sisäilmastoon. Siirryttäessä kohti matala- ja passiivirakenteiden entistä eristävimpiä eli paksumpia vaipparakenteita, on erittäin tärkeää, että rakennuksen höyrynsulku on ehdottoman tiivis, jotta vältytään kosteus- ja homevaurioriskeiltä. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

 
 

Pirkanmaan Energiakartoitus Oy SAHALAHTI

Rakennusteknisiä palveluita

Palveluihini kuuluu engiatodistukset. Kuntoarviot sekä selluvillan lisäeritystyöt. Teemme nyt myös pienpuhalluksia esim. rintamamiestalot. Sopimuksen mukaan myös alustavat työt kuten piipun palovilloitus. Energiakartoitus Oy on lisäeristysasiantuntija Termex-ketjussa. Termex tarjoaa maksuttoman yläpohjan kuntokartoituksen. ämpökamerakuvaukset sekä kirvesmietyöt

 
 

Insinööritoimisto Passi Oy KAUHAVA

Rakennusteknisiä palveluita

Rakennussuunnittelu- ja valvontapalvelut ammattitaidolla Etelä-Pohjanmaan alueella. Tyyppillisiä kohteita ovat omakoti- ja paritalot, rivitalot, mökit, huvilat, hallit, konesuojat, autotallit ja -katokset. Teemme Lupakuvat tavanomaisina tasokuvapiirustuksina ja pystymme tarjoamaan asiakkaalle tarvittaessa myös 3D-mallinnusta. Ota yhteyttä, niin keskustellaan sinun alkavasta rakennusprojektistasi ja tehdään siitä yhdessä helpompaa!

 
 

Lapin GPS-Mitta Oy OIKARAINEN

Rakennusteknisiä palveluita

Lapin GPS-Mitta Oy on erilaisiin maasto- ja paikkatietomittauksiin erikoistunut yritys. Myös kaapeli- ja johtokartoitukset, ja kaapelinäytöt.

 
 

Rakve KIRKKONUMMI

Rakennusteknisiä palveluita

Rakve on rakennuttajapalveluihin erikoistunut vahva osaaja! Olemme apunanne koko pientalorakennusprojektin ajan - aina suunnitteluvaiheesta talon lopputarkastukseen. Lisäksi toimintaamme kuuluvat monipuoliset rakennusvalvontatehtävät, korjausrakentamisen valvonta ja pienurakointi. Meillä on erikoisosaamista myös tallien ja maneesien rakennusprojekteista! Toimialueemme on pääsääntöisesti Uusimaa!

 
 

TMI ARTO MÖRÖNEN HELSINKI

Rakennusteknisiä palveluita

Teemme rakennusteknisiä palveluita vankalla ammattitaidolla.

Palvelu:rakennusteknisiä palveluita
 
 

Rodas Projecting Ab Oy HELSINGBY

Rakennusteknisiä palveluita, suunnittelutoimisto, mittauspalveluita

Infra-alan mittaus ja suunnittelupalvelut. Tarjoan rakennusteknisiä asiantuntijapalveluita kunnallis- ja kiinteistötekniikkaan liittyen. Teen suunnitteluun ja rakentamiseen liittyvät kartoitukset, maanmittaukset ja suunnitelmat salaoja- ja sadevesijärjestelmiin sekä vesi- ja viemäriliittymiin. Suunnittelen kunnallisteknisiä johtoja ja linjapumppaamoja kokonaisuuksina piirustuksesta tarjouspyyntökirjeeseen. Suoritan meripohjan viistokaikuluotainta.

 

Muuta hakua

Rakennusteknisiä palveluita:

Toimialat:

Tuotteet ja palvelut:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus