:

Rakennusteknistä suunnittelua

Rakennustekninen suunnittelu · rakennusteknistä suunnittelua

Hakuehdolla rakennusteknistä suunnittelua löytyi yhteensä 51 yritystä. Tulokset 1—20:

Suunnitteluryhmä Karrak Oy JOENSUU

Suomen Yrittäjien jäsen

Rakennussuunnittelutoimisto, insinööritoimisto, rakennusteknisiä palveluita, suunnittelutoimisto

Suunnitteluryhmä Karrak Oy on rakennusalan insinööritoimisto. Pääpalvelunamme on rakennesuunnittelu. Erikoisosaamistamme ovat puurakenteiden suunnittelu, teollisesti valmistettujen puukomponenttien suunnittelu, jälkiasennushissien suunnittelu sekä liike- ja teollisuuskohteiden kokonaisvaltainen palvelu, suunnittelusta rakennuttamiseen ja työmaavalvontaan. Teemme myös betoni-ja teräsrakenteiden rakenne- ja elementtisuunnittelua.

Palvelu:puukomponenttien suunnittelu
Hakusana:puurakenteiden suunnittelu, jälkiasennushissien suunnittelu
 
 

Rakennuttajapalvelu Arto Palo Oy SIPOO

Rakennusteknisiä palveluita

Tarjoamme rakennuttamispalveluja, kuten rakennusprojektien johtamista, kustannuslaskentaa ja paikallisvalvontaa Avaimet käteen -periaatteella. Asiakkaitamme ovat yritykset, julkinen sektori, yhteisöt ja yksityishenkilöt. Suunnitteluvaiheen rakennuttamistehtävät ja rakentamisvaiheen projektinjohtotehtävät.

Hakusana:suunnittelupalvelu
 
 

Arkkitehtitoimisto Alpo Halme Oy VANTAA

Rakennusteknisiä palveluita

Olemme akustiikan ja äänitekniikan suunnitteluun ja tutkimukseen erikoistunut konsulttitoimisto. Tervetuloa tutustumaan palveluihimme tarkemmin kotisivuillamme ylläolevan linkin kautta!

Palvelu:akustinen suunnittelu
 
 

Insinööritoimisto Pohjatekniikka Oy HELSINKI

Rakennusteknisiä palveluita

Kun luodaan pohjaa onnistuneelle rakentamiselle, kaiken perustana on huolellinen pohjatutkimus. Pohjatekniikka Oy on erikoistunut maaperäolosuhteiden selvittämiseen sekä rakennusten perustamistavan ja pohjarakentamiseen liittyvien erityisongelmien ratkaisemiseen.

Hakusana:ympäristötekninen suunnittelu
 
 

MR-Wood Constructions Oy Ltd LEPPÄVESI

Rakennusliike, rakennusteknistä suunnittelua, talonrakennusta, elementtiasennusta

MR-Wood on Leppävedellä sijaitseva rakennusalan yritys, joka tekee uudisrakentamista avaimet käteen -periaatteella Rakennamme vaihtoehtoisesti myös pelkät perustukset tai asennamme puiset ja betoniset elementit, rungot sekä kattorakenteet sopimuksen mukaan. Kohteitamme ovat lähinnä kerros- ja rivitalot, kaupat ja liikerakennukset, joten asiakkainamme on enimmäkseen yrityksiä, kuntia ja kaupunkeja. Toimimme pääasiassa Jyväskylän talousalueella.

 
 

Akukon Oy HELSINKI

Rakennusteknisiä palveluita

Yrityksellä on eri puolilla Suomea 5 toimipaikkaa; Helsingissä, Oulussa, Jyväskylässä Turussa ja Tampereella. Akukon Oy- yritys on asiantuntijasi kaikissa akustiikan, meluntorjunnan, av-suunnittelun ja teatteritekniikan asioissa. Olemme kansainvälisesti toimiva yritys, joka toimii myös koko Suomen alueella. Tyypillisiä asiakkaitamme ovat kunnat, teollisuuslaitokset tai rakennuttajat.

Hakusana: huone- ja rakennusakustisten ratkaisujen suunnittelu
 
 

RakConsult Oy PORI

Rakennusteknisiä palveluita

Olemme Porilainen rakennusalan asiantuntijapalveluita tarjoava yritys. Olemme käytettävissäsi, kun tarvitset apua rakennushankkeesi hallintaan, olipa kyse sitten uudis- tai korjausrakentamisesta. Päämääränämme on täyttää asiakkaan tarpeet ja toiveet sekä pyrkimys ohjata hyviin, kestäviin ja taloudellisiin ratkaisuihin.

Palvelu:suunnittelu
 
 

Suunnittelu ja Rakennus Villähde Oy VILLÄHDE

Rakennusteknisiä palveluita

Meiltä saat kaikki rakennus- ja rakennesuunnittelupalvelut sekä alan ammattilaiset yhdestä paikasta. Palveluihimme kuuluu myös arkkitehtipalvelut, vesieristystarkastukset, työmaavalvonta sekä vastaavan työnjohtajan tehtävien hoitaminen. Toimimme Lahden alueella, Päijät-Hämeessä sekä sopimuksen mukaan Kanta-Hämeessä. Ota yhteyttä!

 
 

Insinööritoimisto Passi Oy KAUHAVA

Rakennusteknisiä palveluita

Rakennussuunnittelu- ja valvontapalvelut ammattitaidolla Etelä-Pohjanmaan alueella. Tyyppillisiä kohteita ovat omakoti- ja paritalot, rivitalot, mökit, huvilat, hallit, konesuojat, autotallit ja -katokset. Teemme Lupakuvat tavanomaisina tasokuvapiirustuksina ja pystymme tarjoamaan asiakkaalle tarvittaessa myös 3D-mallinnusta. Ota yhteyttä, niin keskustellaan sinun alkavasta rakennusprojektistasi ja tehdään siitä yhdessä helpompaa!

Hakusana:3D suunnittelu
 
 

Rodas Projecting Ab Oy HELSINGBY

Rakennusteknisiä palveluita, suunnittelutoimisto, mittauspalveluita

Infra-alan mittaus ja suunnittelupalvelut. Tarjoan rakennusteknisiä asiantuntijapalveluita kunnallis- ja kiinteistötekniikkaan liittyen. Teen suunnitteluun ja rakentamiseen liittyvät kartoitukset, maanmittaukset ja suunnitelmat salaoja- ja sadevesijärjestelmiin sekä vesi- ja viemäriliittymiin. Suunnittelen kunnallisteknisiä johtoja ja linjapumppaamoja kokonaisuuksina piirustuksesta tarjouspyyntökirjeeseen. Suoritan meripohjan viistokaikuluotainta.

Palvelu:sadevesijärjestelmien suunnittelu
 
 

Insinööritoimisto KaKan LIETO

LVI-suunnittelua

Tarjoamme monipuolisia suunnittelu-, urakointi- ja konsultointipalveluja liittyen LVI- ja rakennusalaan. Erikoisalojamme ovat muun muassa jätevesijärjestelmät, rakennustekninen suunnittelu, kuntokartoitukset ja LVI-suunnittelu. Palvelemme luotettavasti ja vakaalla ammattitaidolla - ota yhteyttä!

Palvelu:rakennusteknistä valvontaa, LVI-tekninen suunnittelu, rakennusteknistä suunnittelua
 

Muuta hakua

Rakennusteknistä suunnittelua:

Liikkeet ja toimipaikat:

Toimialat:

Tuotteet ja palvelut:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus