Rakentaminen

Rakentaminen

Hakuehdolla rakentaminen löytyi yhteensä 7807 yritystä. Tulokset 101—120:

Suunnitteluryhmä Karrak Oy JOENSUU

Suomen Yrittäjien jäsen

Rakennussuunnittelutoimisto, insinööritoimisto, rakennusteknisiä palveluita, suunnittelutoimisto

Suunnitteluryhmä Karrak Oy on insinööritoimisto, jonka päämarkkina-alue on Itä-Suomi. Suunniittelukohteitamme on lisäksi Etelä- ja Keski-Suomessa. Teemme rakennuskohteiden rakennesuunnittelua, elementtisuunnittelua, rakennuttamispalvelua, suunnitteluvaiheen kustannusohjausta, rakennustyön valvontaa sekä tehtäviin liittyviä asiantuntijapalveluita. Tavoitteemme on tehdä toteutusteknisesti selkeää ja kokonaistaloudellisesti edullista rakennesuunnittelua.

Palvelu:rakennustyön valvonta
Kohderyhmä:rakennusten laajennustyöt
 

Haukiputaan Sähköosuuskunta HAUKIPUDAS

Kauppakamarin jäsen

Sähkölaitos, energiayhtiö, sähkön jakeluja

Haukiputaan Sähköosuuskunta - Paikallinen, itsenäinen ja jäsentensä omistama osuuskunta. Palvelujamme ovat Haukiputaan ja Kellon kaupunginosien sähkönsiirto, tarvikemyynti ja asennuspalvelut. Kotisivuilta löydät mm. lisätietoa sähköisestä asioinnista, liittymistä, häiriökeskeytyksistä sekä energian käytön seurannasta.

Hakusana:sähköverkon rakentaminen
 

Tornion Energia Oy - Torneå Energi Ab TORNIO

Kauppakamarin jäsen

Sähkölaitos, sähkön jakeluja, sähköenergia

Tornion Energia Oy Tornion Energia Oy on Tornion kaupungin omistama osakeyhtiö. Yritys vastaa sähkönsiirrosta, sähkö- ja kaukolämpöverkon rakentamisesta ja ylläpidosta sekä kaukolämmön tuotannosta Tornion kaupungin alueella. Tarjoamme yksityis- ja yritysasiakkaillemme sähkönsiirtopalveluita, vaivattomia ja edullisia sähkösopimuksia. Tule asiakkaaksemme - tee sähkösopimus jo tänään! Tutustu tarkemmin nettisivuillamme!

Hakusana:sähköverkon rakentaminen, kaukolämpöverkon rakentaminen
Yhteystiedot: Kaukkolämmön liittymän rakentaminen, nousukulmat, lämpöenergian mittari, mittauskeskus, Huoltoasentajat
0400 694 895

 

Paimion kaupunki PAIMIO

Kaupunki

Paimio on vireä maaseutukaupunki, joka on kehittänyt palvelutasoaan ja pitänyt hyvää huolta asukkaittensa viihtyvyydestä turvallisena ja virikkeitä antavana kotiseutuna. Maisema on viljavaa, paljolti entistä merenpohjaa. Sen tasaisuutta rikkovat avokallioiset metsäalueet - nekin varsinaissuomalaista perusmaisemaa. Paimio on ylpeä myös jokilaaksostaan, joka on nimetty kansalliseksi kulttuurimaisemaksi. Paimio sijaitsee keskeisellä paikalla Valtatie 1:n varrella, Turun ja Salon puolivälissä.

Hakusana:rakentaminen
 

Uponor Suomi Oy - Uponor Tuusula TUUSULA

Muovituotteiden valmistaja

Uponor on yksi johtavista rakennus- ja ympäristötekniikan järjestelmien toimittajista maailmassa. Uponor tarjoaa rakentajille ja remontoijille kattavan valikoiman lämmitykseen, veden- ja energianjakeluun sekä ilmanvaihtoon ja jäteveden käsittelyyn tarkoitettuja järjestelmiä. Lisäksi valmistamme tuotteita kunnallisen infrastruktuurin rakentamiseen ja saneeraukseen.

Aihepiiri:rakentaminen
 

PKT Moilanen Oy KONTIO

Suomen Yrittäjien jäsen

Rakennuspeltitöitä, kattoremontteja

PKT MOILANEN - Kattotyöt alusta loppuun, pohjatöistä listoihin ja varusteisiin. Urakoimme yrityksille ja yksityisille laadukkaasti, toimitusvarmasti ja palvelemme asiakkaamme suunnittelusta viimeistelyyn saakka. Laadukkaat katteet ja saumarakenteet sekä ammattitaito takaavat katon joka kestää säätä, katsetta ja aikaa. Kattoremontit, muutostyöt ja peltikatteen asennus Oulu - Koillismaa alueella. Suunnitellaan taloosi parhaiten sopiva kateratkaisu.

Palvelu:rakennusten peltiosat mittatilaustyönä
 

Hirsiseppä Ky SUOMUSSALMI KK

Suomen Yrittäjien jäsen

Rakennusliike, maarakennusta, hirsirakennusta

Hirsiseppä Ky on hirsipalveluiden kokonaisvaltainen rakennusyritys. Valmistamme ja suunnittelemme hirrestä omakotitalot, mökit, huvilat, pihasaunat, aitat, majat, kesäkeittiöt, kelomökit sydänpuusta sekä lisärakennukset asiakkaan toiveiden mukaan. Toimitukset hirsikehikolla tai "avaimet käteen periaatteella". Teemme hirsirakennuksien laajennukset vanhoja rakennusperinteitä kunnioittaen. Piirrämme myös rakennuslupa kuvat ja avustamme lupien hakemisessa.

Palvelu:rakennuspalvelut, rakennusliike, hirsisaunan rakentaminen, hirsihuvilan rakentaminen Kainuu, rakennuksen perustukset
 

KK-Palokonsultti Oy ESPOO

Rakennusteknisiä palveluita, paloturvallisuussuunnittelua

KK-Palokonsultti Oy on valtakunnallisesti toimiva palokonsulttitoimisto. Paloturvallisuussuunnittelua ja konsultointia suuriin ja vaativiin kohteisiin, rakennusallalle sekä erityskohteisiin. Paloturvallisuussuunnitelmat ja rakennusvalvonta uudis- että saneerauskohteissa, kohteina myös tunnelit, maanalaiset luolat, laivat ja muut erilaiset kulkuneuvot. Tarjoamme myös paloturvallisuuteen liittyvää koulutusta ja tutkimuksia.

Hakusana:rakennusten turvallisuus
 

Ranta-Putki Oy LAPPEENRANTA

LVI-asennusta, kaukolämpöasennusta

Ranta-Putki Oy on perustettu vuonna 2006. Yritys tekee kaukolämpö- ja LVI-töitä sekä muovihitsausta. Yrityksellä on 10 kaukolämpöhitsaajaa ja 2 asentajaa sekä työnjohtaja. Yrityksen hitsaajilla ja asentajalla on keskimäärin 25 vuoden kokemus kaukolämmön rakentamisesta. Yrityksen kaikilla työntekijöillä on Energiateollisuuden kaukolämpöjohtojen jatkostyöoikeudet.

Palvelu:kaukolämpolinjan rakennus
 

Rakennuspalvelu Maperak Ky OULU

Saneerausta, remontteja, talonrakennusta

Rakennus­palvelu Maperak Ky on Oulun alueella toimiva rakennus­liike. Olemme toimineet vuodesta 2006 lähtien. Maperak on erikois­tunut varta vasten arkki­tehtien suunnit­telemiin yksilöl­lisiin pien­taloihin, jotka on toteutettu juuri sinun tarpeidesi mukaan. Suunnitelma voi olla joko arkkiteh­diltä tilaamasi tai sitten teemme rakennus­suunnitelman yhdessä huomioiden sinun toiveesi. Toimialaamme kuuluu myös remonttipalvelut, korjausrakentaminen sekä talojen laajennustyöt.

Palvelu:rakentaminen, omakotitalon rakentaminen
Aihepiiri:rakennusliike
 

Pihapalvelu Pihlainen Oy LOHJA

Suomen Yrittäjien jäsen

Pihatöitä, piharakentamista

Pihapalvelu Pihlainen - Piharakentamisen ammattilainen Lohjalla. Palveluihin kuuluu piha-alueiden kokonaisvaltainen kunnostaminen ja kunnossapito, pihasuunnittelu, pohjatyöt massanvaihtoineen sekä betonituotteiden ja luonnonkivituotteiden asennus. Kokonaisurakointiin kuuluu numikon teko, siirtonurmikot, viheralueiden istutukset ja pihakalusteiden asennus. Meiltä voit tilata myös pihakivituotteet sekä maisematuotteet: pihakivet, päätykivet, pihalaatat, porraslaatat ja vallikivet.

Palvelu:rakennusten pohjatyöt Lohja, aidan rakentaminen Lohja, terassin rakentaminen Lohja, pation rakentaminen Lohja, huvimajan rakentaminen Lohja, pihan rakentaminen Lohja, grillikatoksen rakentaminen
 

Maken Rakennus- ja Huoltopalvelu JAURAKKAJÄRVI

Suomen Yrittäjien jäsen

Rakennusliike, teollisuusrakennusta, saneerauskorjausta, mökkien huoltoa

Rakennusliike Maken Rakennus- ja Huoltopalvelu on toiminut vuodesta 2007. Meillä on vahva osaaminen jo yli 20 vuoden ajalta eri rakennuskohteista mm. mökit,omakotitalot ja nykyisin myös isommat rakennusprojektit kuten rivitalorakentaminen ja teollisuushallit. Teemme myös rakennuskorjausta ja saneerausta asiakkaan toiveitten mukaisesti eri kohteisiin.Palveluihimme kuuluu myös "mökkitalkkari" palvelu eli huollamme,remontoimme,lumityöt ja tarkistuskäynnit asiakkaan toiveitten mukaan.

Palvelu:Omakotitalo rakentaminen, Teollisuushallien rakentaminen, Mökki rakentaminen
 

WiSi - Rakennus Oy TURKU

Rakennusliike, rakennusalan erikoispalveluja

Tarjoamme kaikki rakennusalan palvelut omakotitalon rakentamisesta Turun Seudulla avaimet käteen palveluna! Perustuksista ja pohjatöistä lähtien kokonaisvaltainen rakentaminen meiltä! Teemme myös kaikki huoneistoremontit lattiasta kattoon laadukkaasti. On kyseessä vaikkapa koko huoneiston perusteellinen remontti tai muutaman huoneen uusittu ilme, me hoidamme työn laadukkaasti ja ajallaan. Huoneistoremontti on kokonaisuus jossa on hyvä ottaa jo hyvissä ajoissa yhteyttä urakoitsijaan. Kysy lisää!

Palvelu:autotallin rakentaminen, paritalon rakentaminen
 

Byggtjänst C. Wiik Rakennuspalvelu PERNAJA

Rakennusliike, talonrakennusta, uudisrakentamista

Meillä ei hanskat riipu naulassa! Toteutan monipuolisesti vuosien kokemuksella kaikki remonttipalvelut Loviisan lisäksi koko Itä-Uudenmaan alueella. Myös rakennus alihankinta. Yksi rautainen ammattilainen vastaa 10 vastavalmistunutta. Christian Wiik taitaa kaikki huoneistoremontin vaiheet: laatoituksen, lattiatyöt, maalauksen, kattotyöt, märkätilojen remontoinnin sekä ulkotilojen että sisätilojen korjausrakentamisen. Tehdään yhdessä unelmiesi talo. Pitkästä tavarasta uusi koti sinun perheellesi.

 

Masami Oy LAMPINSAARI

Talotekniikka

Yrityksen päätoimialat ovat Talotekniikka, Rakentaminen ja Lvi -työt. Meiltä saat myös ilmalämpöpumppuja, maalämpöpumppuja, lattialämmitysjärjestelmiä sekä remontti- ja saneeraustyöt kattavasti. Hoidamme hommat suunnittelusta asennukseen. Pääsääntöisesti toimimme Oulu - Raahe sektorilla, mutta sopimuksesta myös muualla. Ota yhteyttä!

Palvelu:rakentaminen
 

RATIKO OY LOHJA

Suomen Yrittäjien jäsen

Rakennusliike, saneerausta, talonrakennusta, huoneistoremontteja

Ratiko Oy - Saneeraus ja Rakennuspalvelut Lohja. Remontit ja uudisrakentaminen yrityksille, taloyhtiöille ja yksityisille Lohjalla ja ympäristökunnissa. Rakennamme omakotitalot, kesämökit, hallit ja vastaavat uudisrakennukset. Uudisrakentamisen ohella teemme saneerauskorjaukset, huoneistoremontit, märkätilakorjaukset, maalaus- ja tapetointityöt ja muut pintaremontit. Ota yhteyttä 0503080575, www.ratiko.fi

Palvelu:Talojen rakentaminen
Hakusana:Kesämökin rakentaminen, Rakennuspalvelut, Omakotitalon rakentaminen
 

RAKENNUSPALVELU A. SVENN ORIVESI AS

Saneerausta, talonrakennusta, uudisrakentamista

Rakennuspalvelu A. Svenn tekee timpurinhommia laidasta laitaan. Rakennamme uutta ja saneeraamme vanhaa. Rakennamme saunat, sokkelit, talojen rungot, perustukset, väliseinät ja katot. Nostamme rakennuselementit paikoilleen, kokoamme parketit ja asennamme kalusteet. Teemme myös ulkopanelointia, listoituksia ynnä muita kirvesmiehen töitä. Palvelujamme käyttävät niin omakotirakentajat, taloyhtiöt kuin rakennusliikkeetkin ympäri Pirkanmaata. Ota yhteyttä! Huomioi myös kotitalousvähennys!

 

Fixuremppa Oy KELLO

Suomen Yrittäjien jäsen

Kiinteistönhuoltoa

Fixuremppa Oy tarjoaa monipuolista ammattiapua. Kiinteistöpalvelualalle on keskeistä kiinteistöjen näkeminen kokonaisuuksina, joiden korjaukseen sekä kunnossa- ja ylläpitoon tarvitaan monenlaista osaamista. Yrityksemme on monialayritys. Palvelujamme ovat mm. uudisrakentaminen, remontointi, kiinteistöhuolto, koneurakointi sekä koti- ja siivouspalvelut. Ota yhteyttä suunnitellaan teille yhdessä sopiva palvelukokonaisuus. Toimimme Oulun talousalueella.

Hakusana:rakennuspalvelut
 

Rakennusliike Byggtjänst Leif Österholm LOHJA

Suomen Yrittäjien jäsen

Rakennusliike

Palvelemme asiakkaitamme kaikissa kodin remonteissa, laajennuksissa, saneerauksissa, asennuksissa ja uudisrakentamisessa. Olemme erikoistuneet saaristorakentamiseen. Mikään työ ei ole meille liian pieni tai suuri, ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää palveluistamme.

 

Muuta hakua

Ammattilaiset:

Liikkeet ja toimipaikat:

Toimialat:

Tuotteet ja palvelut:

Yritykset ja organisaatiot:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.