:

Raskaan kaluston korjaamot

Raskaan kaluston korjaamo · raskaan kaluston korjaamot · raskaan kaluston korjaamoja

Hakuehdolla raskaan kaluston korjaamot löytyi yhteensä 60 yritystä. Tulokset 1—20:

Lapin Kumi Oy - Korjaamo - Point-S Tornio TORNIO

Kauppakamarin jäsenSuomen Yrittäjien jäsen

Rengasliike, renkaita

Lapin Kumi on toiminut vuodesta 1947 saakka.Keminmaan toimipisteemme palvelee Kemin, Tornion, Keminmaan ja Tervolan alueita Henkilö- ja pakettiautoille tarjoamme maan uusinta tekniikkaa mm. renkaiden suuntauksessa. Valikoimissamme renkaita kaikilta rengasvalmistajilta ja alumiinivanteita laajasta valikoimasta. Rengaskauppasi saat myös rahoituksen meiltä.Meiltä saat kesärenkaat,talvirenkaat, pyörien suuntauksen,rengashuollon skootteriin, moottoripyörään, autoon, rekkaan ja järeisiin työkoneisiin.

Palvelu:Raskaan kaluston rengashuoltoa Kemi
 

Aution Auto Oy YLIVIESKA

Suomen Yrittäjien jäsen

Autokorjaamo, varaosia, koneistuksia

AUTION AUTO- Moottorikoneistamo, Autofit-korjaamo, Osaset - Fixus varaosamyyjä, Ylivieska. Olemme erikoistuneet moottoriajoneuvojen tarvikkeiden varaosamyyntiin, moottorikorjauksiin sekä raskaan kaluston koneistuksiin. Korjauspalvelut ja määräaikaishuollot kaikille merkeille, ammattitaidolla vuodesta 1955. Palvelemme 8 työntekijän voimin ja nykyaikaisella korjaamo- ja koneistuslaitteilla. Myös mopojen, moottoripyörien, kelkkojen ja muiden pienkoneiden moottorityöt ja korjaukset.

Palvelu:raskaan kaluston korjaamot
Yhteystiedot: Aution Auto - Autofit- huoltokorjaamo, koneistamo, pienkonekorjaamo, raskas kalusto, Työnvastaanotto Jorma Autio
0400580225

Koneistukset, raskaan kaluston huolto ja korjaus, Oulu, Iisalmi, Kajaani, Kiuruvesi, Kokkola, Ylivieska
0400580225

 
 

Lapin Kumi Oy - Korjaamo - Point-S Sodankylä, ST1 Sodankylä SODANKYLÄ

Kauppakamarin jäsenSuomen Yrittäjien jäsen

Rengasliike, renkaita

Lapin Kumi on toiminut vuodesta 1947 saakka. Sodankyl toimipisteemme palvelee Pohjois-Lapin alueella.Rengasmyyntimme sijaitsee ST1 huoltoaseman yhteydessä. Valikoimissamme renkaita kaikilta rengasvalmistajilta ja alumiinivanteita laajasta valikoimasta. Rengaskauppasi saat myös rahoituksen meiltä. Meiltä saat kesärenkaat, talvirenkaat, pyörien suuntauksen, rengashuollon skootteriin, moottoripyörään, autoon, rekkaan ja järeisiin työkoneisiin.

Palvelu:Raskaan kaluston rengashuoltoa
 

Raision Autolasi Oy RAISIO

Tuulilaseja

Autolasien erikoisliike, joka palvelee Turun talousaluella, Raisiossa. Pertti Ahteelan viitoittamalla tiellä jatkaa nyt Henri Ahteela laadukkaalla palvelulla ja turvallisen tutuilla toimintamalleilla. Laatutakuu korjauksille ja asennuksille, kilpailukykyisin hinnoin. Tavoitteena tyytyväinen asiakas, joka arvostaa Pilkington Team Partner asennusliikettä paikkakunnan parhaana autonlasiasentamona. Olemme vakuutusyhtiöiden hyväksymä autolasiliike. AVOINNA: ma-pe 8-17, la 10-15. Tervetuloa!

Palvelu:raskaan kaluston tuulilasien vaihto
Yhteystiedot: Korjaamo
024329390

 
 

Pekant Oy OULU

Suomen Yrittäjien jäsen

Raskaan kaluston korjaamo, raskaankaluston varaosia

Meiltä raskaan kaluston varaosat, korjaukset ja huollot kokonaispalveluna, ammattitaidolla - yli 20 vuoden kokemuksella. Palveluvalikoimaamme kuuluu mm. hydrauliikkaletkut ja -liittimet sekä niiden asennelmat, jarrukorjaukset, määräaikaishuollot, katsastuspalvelu, päästömittaukset, nopeudenrajoitintarkastukset, vianmääritykset sekä perävaunujen korjaukset. Laajasta varaosavalikoimastamme löytyy nopeasti ja luotettavasti varaosat ja tarvikkeet raskaaseen kalustoon.

Palvelu:raskaan kaluston varaosat, raskaan kaluston korjaukset, raskaan kaluston huollot
Tuote:Raskaan kaluston renkaat
 
 

Raskaspari Oy JOENSUU

Raskaan kaluston huoltoa

Raskaspari Oy toimii Iisalmen, Mikkelin ja Joensuun alueella Volvo kuorma-autojen valtuutettuna huolto- ja varaosapalveluyrityksenä. Huollot, pikahuollot, korjaukset, varaosat, perävaunuosat jne. Tutustu myös uuteen verkkokauppaamme, josta saat varaosien lisäksi mm. työkalut, työvaatteet jne.

Hakusana:raskaan kaluston varaosat, raskaan kaluston varaosia, raskaan kaluston korjaamo, raskaan kaluston huoltoa, raskaan kaluston huolto, raskaan kaluston huollot
 
 

Puurutuote Oy KUHMO

Raskaan kaluston korjaamo, sammutinhuoltoa

Teemme vankalla ammattitaidolla koneiden, laiteiden ja raskaankaluston huollot ja korjaukset. Toimialueena koko Suomi. Kauttamme myös sammutinhuollot. Meiltä saat tilaustyönä hirvenvetolevyn, joka on tarkoitettu suurriistan (hirven) siirtoon maastosta tienvarteen. Soita ja kysy lisää!

 
 

Pirkkiön Konehuolto TORNIO

Suomen Yrittäjien jäsen

Raskaan kaluston korjaamo

Pirkkiön Konehuolto Juha ja Pentti Angeria Ay tarjoaa raskaan kaluston korjauspalveluita Torniossa. Korjaamossamme huollamme niin kuorma-autot kuin kaivinkoneet. Ota yhteyttä ja kysy palveluistamme lisää!

Palvelu:raskaan kaluston huoltoliike, raskaan kaluston korjaus, raskaan kaluston huolto, raskaiden koneiden huoltamo
 
 

Auto-Ilomäki Oy RAUMA

Suomen Yrittäjien jäsen

Raskaan kaluston korjaamo, raskaan ajoneuvokaluston palveluja, raskaan kaluston huoltoa

Raskaan kaluston korjaukset ja huollot. Virallinen autonosturin tarkastaja. Nopeuden rajoittimen tarkastukset. Ajopiirturin tarkastukset ja sinetöinnit.

Hakusana:raskaankaluston korjaamo
 
 

Raskaspari Oy IISALMI

Raskaan kaluston huoltoa

Raskaspari Oy toimii Iisalmen, Mikkelin ja Joensuun alueella Volvo kuorma-autojen valtuutettuna huolto- ja varaosapalveluyrityksenä. Huollot, pikahuollot, korjaukset, varaosat, perävaunuosat jne. Tutustu myös uuteen verkkokauppaamme, josta saat varaosien lisäksi mm. työkalut, työvaatteet jne.

Yhteystiedot: Korjaamo
010 289 6942

 
 

Koneset Oy JÄÄLI

Raskaan kaluston korjaamo

Raskaankaluston huolto, korjaus ja varaosat. Varmaa osaamista merkistä riippumatta!

Hakusana:Traktori korjaamo, Kaivinkone korjaamo, Kuorma-auto korjaamo, Rekka-auto korjaamo
 

Muuta hakua

Raskaan kaluston korjaamot:

Liikkeet ja toimipaikat:

Tuotteet ja palvelut:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus