:

Remonttipalvelu Joensuu

Remonttipalvelu Joensuu

Hakuehdolla remonttipalvelu Joensuu löytyi yhteensä 21 yritystä. Tulokset 1—20:

Karsikon Talohuolto Oy JOENSUU

Kiinteistönhuoltoa, kiinteistönhoitoa, rakennuspalveluja

Karsikon Talohuolto - Vuonna 1987 perustetun yrityksen johdossa toimivat Esa Huttunen ja Jarmo Pöllänen. Palveluihimme kuuluu: kiinteistöpalvelut, kiinteistönhoito, kiinteistönhuolto, kiinteistöjen siivoukset oheispalveluineen, pihatyöt, pihan hoito, pihan siivous, maarakennustyöt, kaivinkonetyöt, pyöräkoneurakointi, lumityöt, salaojitus, rakennuspalvelut sekä remontointi ja saneerauspalvelut. Ota yhteyttä ja kysy palveluistamme lisää!

Sijaintikunta:Joensuu
Hakusana:maarakennus Joensuu, remontointipalvelut Joensuu, pihan kunnostus Joensuu, laatoitus Joensuu, kiinteistön siivous Joensuu, kiinteistösaneeraus Joensuu, kiinteistösiivous Joensuu, kiinteistönhoito Joensuu, parkettiasennus Joensuu, kaivinkoneurakointi Joensuu, lumen auraus Joensuu, saneeraus Joensuu, kiinteistöhuoltopalvelut Joensuu, kylpyhuoneremontti Joensuu, pyöräkoneurakointi Joensuu, maalaus Joensuu, remontti Joensuu, kiinteistönhoitopalvelu Joensuu, huoneistosaneeraus Joensuu, huoltomies Joensuu, kiinteistöjen siivouspalvelut Joensuu, huoneistoremontti Joensuu, kaivinkonepalvelut Joensuu, remonttipalvelu Joensuu
 
 

Pohjois-Karjalan Napakka Osuuskunta JOENSUU

Kotipalveluita

Työosuuskuntamme tarjoaa ammattitaitoista työvoimaa vaivattomasti! Huolehdimme puolestasi kaikista työnantajille kuuluvista velvollisuuksista ja laskutamme vain tehdystä työstä. Tarjoamme palveluja kaikenikäisille perheen koosta riippumatta. Ota yhteyttä suoraan toimistolle. Olemme kuntien palvelutuottaja rekistereissä. Muista myös kotitalousvähennys!

Palvelu:Remonttipalvelut
Sijaintikunta:Joensuu
 
 

Remonttiapu Koti ja Keittiö JOENSUU

Suomen Yrittäjien jäsen

Remontteja

Olemme ammattitaitoinen ja luotettava remontointiin ja kalusteasennuksiin suuntautunut yritys. Lisäksi toimenkuvaamme kuuluu kaikenlaiset puusepäntyöt. Toimimme Pohjois-Karjalan alueella ja tarvittaessa myös kauempanakin.

Sijaintikunta:Joensuu
Hakusana:remontointi
 
 

Kattotyöt Holappa Jouni HAMMASLAHTI

Kattotöitä, remonttipalveluita

Suomalainen kattoalan ammattilainen 20 vuoden kokemuksella. Erikoisosaamistamme ovat omakotitalojen sekä kesämökkien huopakattojen asennus ja korjaus. Lisäksi suoritamme sisätilaremontit, tapetoinnit, maalaukset, laminaatin laitot yms. Toimimme Pohjois-Karjalan alueella. Soita ja kysy lisää!

Sijaintikunta:Joensuu
 
 
 
 

TH-Tupapalvelu ROMPPALA

Suomen Yrittäjien jäsen

Saneerausta, talonrakennusta

Osaavaa uudis- ja korjausrakentamista Pohjois-Karjalan seudulla. Toteutamme omakotitalot yksilöllisinä asiakkaan suunnitelmista. Kauttamme myös kaikki kodin remontit.

Palvelu:remonttipalveluita
Toimialue:Joensuu
 
 

Maalaus- ja saneerausliike Osmo Kuronen Oy ENO

Maalaustöitä

Palveluihimme kuuluvat sisä- ja ulkomaalaukset, tapetti-, matto- ja laatoitustyöt, sauna- ja muut remontit ja aliurakointi. Toimin pääsääntöisesti Pohjois-Karjalan alueella. Soita ja kysy lisää palveluista.

Palvelu:remontti
Toimialue:Joensuu
 
 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus