Remonttitöitä

Remonttityö · remonttityötä · remonttityöt · remonttitöitä

Hakuehdolla remonttitöitä löytyi yhteensä 99 yritystä. Tulokset 1—20:

Plus Rakentajat SÄÄKSJÄRVI

Rakennusalan yritys

Plus Rakentajat ovat kokeneita ammattilaisia ja suorittavat laadukkaasti alusta loppuun kaikkien rakennusten kattoremontit, ulkoremontit ja sisäremontit sekä kaikkien pintojen maalaustyöt tarpeidenne mukaisesti mittatarkasti viimeisteltynä. Tarjoamme kattavat ja laadukkaat palvelut asiakkaan näkökulmaa korostaen: hoidamme koko projektin alusta loppuun ilman välikäsiä ja lasku tulee vasta kun kaikki on valmista. Haluamme vastata yksilöllisesti jokaisen asiakkaan tarpei

Palvelu:remonttityöt
 

Rakennusurakointi E Vuorinen Oy LEMPÄÄLÄ

Suomen Yrittäjien jäsen

Talonrakennusta, rakennusliike

Tarjoamme monipuoliset rakennusliikkeen palvelut vuosien ammattitaidolla. Olemme toimineet jo vuodesta 1970, eli yli 40 vuotta. Rakennamme uutta sekä korjaamme vanhaa. Toimialueena Lempäälän ympäryskunnat (Tampere, Kangasala, Pirkkala). Asiakaspalvelumme peruskivenä on kokonaisvaltainen rakentaminen luotettavien aliurakoitsijoiden avulla. Meiltä onnistuu talopakettien pystyttämisen eri vaiheet, tarvittaessa perustustöistä luovutukseen avaimet käteen -periaatteella. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Palvelu:remonttitöitä
 

Osuuskunta Kainuun Kanerva KAJAANI

Suomen Yrittäjien jäsen

Rakennuspalveluja, siivouspalveluita, hoiva-alan palveluita

Hoiva, Siivous ja Remontit Kajaanin ja Sotkamon alueella. Osuuskunta Kainuun Kanerva koostuu monen alan ammattilaisista. Hoivatiimimme avustaa kaikissa arjen askareissa. Laadukas kotisiivoustiimi pitää kodin puhtaana. Rakennus- ja toimitilasiivous tiimimme on erikoistunut vaativiinkin kohteisiin. Kokenut rakennus- ja remonttitiimimme kohentaa käden käänteessä kodin sisäisen ja ulkoisen ilmeen – lattiasta kattoon ja tarvittaessa pihalle asti. Osuuskunnassamme on myös kääntäjä.

Palvelu:Remonttityöt
 

AA-Pintarakennus Oy TURKU

Rakennusliike, ilmastointihuoltoa

Olemme täyden palvelun rakennusliike Turun ja lähikuntien alueella sekä myös Turun saaristossa. Teemme ammattitaidolla ja 15 vuoden vankalla kokemuksella kaikki saneeraukset, korjaus- ja muutosrakentamiset. Ilmanvaihdon puhdistukset, mittaukset ja säädöt. Ilmanvaihtokoneiden huollot, ilmanvaihtotyöt. Lähtökohtana meillä on aina tyytyväinen asiakas, johon pyrimme toteuttamalla asiakkaiden toiveita, pysymällä sovitussa aikataulussa ja työn laadulla.

Palvelu:remonttityöt
 

Rakennusliike Eskola Oy OULU

Saneerauskorjausta, rakennusliike

Kiinteistöjen ja huoneistojen saneeraustöihin, muutostöihin sekä rakentamiseen erikoistunut yritys. Yrityksessä työskentelee pitkän kokemuksen omaavia korjausrakentamisen ammattilaisia. Palveluihin kuuluu: liiketilojen ja toimistotilojen muutostyöt sekä korjaustyöt, sisätilaremontit (yksityiset ja yritykset), kiinteistöjen ja asuntojen kylpyhuoneremontit, vesieristykset ja LVIS- työt. Toimialue: Oulu, Oulunsalo, Kempele, Liminka, Lumijoki, Tyrnävä, Muhos, Kiiminki, Haukipudas.

Palvelu:remonttityöt
 
 

IP-Heikkilä Oy KEMI

Korjausrakennusta

Korjaus- ja uudisrakentamista, kiinteistökehitystä sekä lumi ja jäärakentamista Kemi-Tornion ja Oulun talousalueilla.

Hakusana:remonttitöitä
 
 

Rakennusmaalaus Taisto Jokinen Oy TAMPERE

Suomen Yrittäjien jäsen

Remonttipalveluita, maalaustöitä, rakennusliike

Rakennusmaalaus Taisto Jokinen Oy - Palveluihimme kuuluvat erilaiset rakennusalan työt; uudisrakennustyöt, huoneistosaneeraukset, maalaustyöt, tapetoinnit, kylpyhuonesaneeraukset ja märkätilojen saneeraukset sekä laatoitukset Pirkanmaan alueella.

Hakusana:remonttityöt Tampere
 
 

Rakennusliike T. Rauman Oy SALO

Rakennusliike, toimitilojen vuokrausta, remonttipalveluita

Rakennusliike T. Rauman Oy - Paikallinen Rakennusliike Salossa. Toimialaamme kuuluu toimitilojen vuokraus sekä kaiken kattavat rakennus- ja remonttipalvelut Salon alueella. Vuokraamme toimitilat, teollisuushallit, toimistotilat ja myymälätilat. Kun tarvitset tekijän sisätilaremonttiin tai ulkotilojen saneeraamiseen, ota rohkeasti yhteyttä 02-7313017.

Hakusana:remonttityöt
 
 

Österbottens Farmartjänst, öppet bolag PETSMO

Puutarhan hoitoa, puistojen hoitoa

Pohjanmaan Farmaripalvelu on vuonna 1991 perustettu monitoimialan yritys. Teemme ammattitaidolla ja asiakasystävällisesti kiinteistönhuolto- ja remonttipalveluja Vaasan seudulla. Asiakkaitamme ovat omakotiasujat, mökkiläiset ja alueen yritykset. Vi betjänar er också på svenska!

Hakusana:remonttityö
 
 

Talo- ja piha-apu LOHJA

Suomen Yrittäjien jäsen

Rakennusala

Suoritamme pienet ja suuret remontti- ja saneeraustyöt Uudellamaalla. Toimitamme myös markiisit ja Lindab kattotuotteet.Suoritamme pienet ja suuret remontit ja korjaukset omakoti- ja rivitalossa, sekä mökillä, niin sisällä kuin ulkona. Kauttamme saat myös putkityöt, sekä lvi-tarvikkeet. Myymme ja asennamme myös markiisit ja sadevesijärjestelmät.

Palvelu:remonttityöt
 
 

Aateli Remontit Oy KAJAANI

Huoneistoremontteja

Aateli Remontit Oy - Toteutamme kodin sisäremontit avaimet-käteen periaatteella. Palveluvalikoimaamme kuuluuvat: saunaremontit, keittiöremontit, wc- ja kylpyhuoneremontit, kodin kiintokalusteet, kattoremontit, ulkoverhoukset, ikkunat ja ovet sekä lisälämmöneristykset. Toimimme Kainuun, Pohjois- ja Etelä-Savon talousalueilla. Soita ja kysy lisää!

Palvelu:remonttityöt
 
 

Rakennusliike Henttinen Kimmo Tmi KISKO

Rakennusliike, saneerausta

Teemme remontteja pienistä korjauksista suurempiin töihin, kuten talonrakentamiseen. Kaikki tehdään asiakkaiden toiveiden mukaisesti ja ammattitaidolla Salon seudulla. Autamme asiakkaitamme kaikessa missä voimme. Voit jättää myös materiaalihankinnat meidän hoidettavaksemme.

Palvelu:remonttityöt
 
 

Rakennus Kantonen Oy KAARINA

Saneerausta, talonrakennusta

Rakennus Kantonen Oy on monipuolinen rakennusalan yritys Varsinais-Suomen alueella. Uudisrakentaminen ja saneeraustyöt ammattitaidolla ja kokemuksella. Kauttamme myös LVI-työt. Ota yhteyttä ja kysy lisää rakennusalan palveluistamme!

Palvelu:remonttityöt
 
 

Saura Ky KEMI

Suomen Yrittäjien jäsen

Remontteja, maalaustöitä, rakennusliike

Meiltä saat kaikki huoneistojen remontit ja pintaremontit kokonaisvaltaisesti: keittiöremontit, keittiöasennukset, listatyöt, laatoitukset, seinien maalaus, tapetointi, pohjatyöt, panelointi ja kaakelointi. Laminaatit, parketit, rakennuspuutyöt, huoneistoremontit, kylpyhuoneremontit, saunaremontit ja vesieristys. Toimialue: Lappi, rovaniemi, Kemi, Tornio, Keminmaa, Ii.

Palvelu:remonttityöt
 
 

VP Remontti JYSKÄ

Saneeraustöitä

Ammattitaidolla sauna- ja pesuhuoneremontit, keittiöremontit, terassit ym. remonttipalvelut Keski-Suomen alueella. Kattavat remonttipalvelut yksityisille ja yrityksille myös toimistosaneeraukset.

Palvelu: remonttityöt
 
 

Rakennus Esko Jääskeläinen HUUVARI

Rakennuspalveluja

Rakennan uudistuotantoa ja peruskorjaan vanhaa. Tyytyväiset asiakkaat, pitkät asiakassuhteet kertovat työni laadusta. Yritykseni on perustettu vuonna 2008, mutta kokemusta rakennusalalta minulla on jo vuodesta 1982. Minulla on Kiilto Oy:n märkätilakoulutus vuodelta 2011. Yritykselläni on tärkeää noudattaa asiakkaittemme kanssa tehtyjä sopimuksia ja aikatauluja ja minut tunnetaankin luotettavana yhteistyökumppanina rakentamisen alalla. Voit jättää tarjouspyynnön tai soittaa ja kysyä lis

Palvelu:remonttityöt
 
 

Rakennus ja Saneeraus Pet-Rake MIKKELI

Suomen Yrittäjien jäsen

Saneerausta, rakennusliike

PET-RAKE on monipuolinen rakennusliike jonka erikoisosaamista on uudisrakentaminen ja saneeraustyöt.Toimimme Etelä-Savon alueella. Palveluitamme tarjoamme omakotitalo ja pienkohteiden rakentajille. Toimintatapamme perustuu vankkaan ammattitaitoon, laatuun, tehokkuuteen ja luotettavuuteen. Lähtökohtana on toimiva yhteistyö ja asiakkaan tyytyväisyys. Arvostamme egologisuutta ja toimitusaikojen pitävyyttä. Ota rohkeasti yhteyttä ja pyydä tarjousta!

Palvelu:remonttityöt
 
 

Mökki ja Rakennuspalvelu HokVel Oy HELSINKI

Uudisrakentamista, remonttipalveluita

Palveluihimme kuuluvat mm. tavallisten ja puutarhamökkien uudisrakentaminen sekä ulko- ja sisäremontit. Teemme myös pieniä huoneistoremontteja. Toimialueemme on Pääkaupunkiseutu.

Hakusana:remonttityöt
 
 

Lakeuden Rakennuspalvelu P. Korpela Oy OULU

Suomen Yrittäjien jäsen

Remonttitöitä, rakennussuunnittelua

Energiatehokasta rakennusurakointia, rakennussuunnittelua, korjausrakentamista ja uudisrakentamista 30 vuoden kokemuksella. Rakennuspalvelu P. Korpela on perustettu vuonna 1993. Toimimme Oulun talousalueella ja lähikunnissa, mm. Kempele, Oulunsalo, Muhos, Kiiminki ja Yli-Ii. Teemme mm. kylpyhuoneremontteja, vesieristyksiä, sisätilaremontteja, laatoitustöitä sekä laadimme energiatodistuksia. Tavoitteemme on paras mahdollinen energiatehokkuus ja laadukas työn jälki.

 
 

IV-MAALAUS LOHJA

Saneeraustöitä, maalaustöitä

Iv-maalaus tekee sisä- ja ulkomaalaukset, tapetoinnit, laatoitustyöt sekä muut saneeraustyöt yli 20 vuoden kokemuksella. Teemme työt huolellisesti ja ammattitaidolla. Soita ja kysy lisää - Ismo Virolainen 040 516 5590.

Hakusana:remonttityöt Lohja
 

Muuta hakua

Remonttitöitä:

Liikkeet ja toimipaikat:

Tuotteet ja palvelut:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.