Remonttitöitä

Remonttityö · remonttityötä · remonttityöt · remonttitöitä

Hakuehdolla remonttitöitä löytyi yhteensä 99 yritystä. Tulokset 1—20:

Plus Rakentajat SÄÄKSJÄRVI

Rakennusalan yritys

Plus Rakentajat ovat kokeneita ammattilaisia ja suorittavat laadukkaasti alusta loppuun kaikkien rakennusten kattoremontit, ulkoremontit ja sisäremontit sekä kaikkien pintojen maalaustyöt tarpeidenne mukaisesti mittatarkasti viimeisteltynä. Tarjoamme kattavat ja laadukkaat palvelut asiakkaan näkökulmaa korostaen: hoidamme koko projektin alusta loppuun ilman välikäsiä ja lasku tulee vasta kun kaikki on valmista.

Palvelu:remonttityöt
 

Rakennusurakointi E Vuorinen Oy LEMPÄÄLÄ

Suomen Yrittäjien jäsen

Rakennusliike, talonrakennusta

Tarjoamme monipuoliset rakennusliikkeen palvelut vuosien ammattitaidolla. Olemme toimineet jo vuodesta 1970, eli yli 40 vuotta. Rakennamme uutta sekä korjaamme vanhaa. Toimialueena Lempäälän ympäryskunnat (Tampere, Kangasala, Pirkkala). Asiakaspalvelumme peruskivenä on kokonaisvaltainen rakentaminen luotettavien aliurakoitsijoiden avulla. Meiltä onnistuu talopakettien pystyttämisen eri vaiheet, tarvittaessa perustustöistä luovutukseen avaimet käteen -periaatteella. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Palvelu:remonttitöitä
 

Rakennusliike Eskola Oy OULU

Rakennusliike, saneerauskorjausta

Kiinteistöjen ja huoneistojen saneeraustöihin, muutostöihin sekä rakentamiseen erikoistunut yritys. Yrityksessä työskentelee pitkän kokemuksen omaavia korjausrakentamisen ammattilaisia. Palveluihin kuuluu: liiketilojen ja toimistotilojen muutostyöt sekä korjaustyöt, sisätilaremontit (yksityiset ja yritykset), kiinteistöjen ja asuntojen kylpyhuoneremontit, vesieristykset ja LVIS- työt. Toimialue: Oulu, Oulunsalo, Kempele, Liminka, Lumijoki, Tyrnävä, Muhos, Kiiminki, Haukipudas.

Palvelu:remonttityöt
 
 

Rakennusmaalaus Taisto Jokinen Oy TAMPERE

Suomen Yrittäjien jäsen

Rakennusliike, maalaustöitä, remonttipalveluita

Rakennusmaalaus Taisto Jokinen Oy - Palveluihimme kuuluvat erilaiset rakennusalan työt; uudisrakennustyöt, huoneistosaneeraukset, maalaustyöt, tapetoinnit, kylpyhuonesaneeraukset ja märkätilojen saneeraukset sekä laatoitukset Pirkanmaan alueella.

Palvelu:remonttityöt Tampere
 
 

Rakennusliike T. Rauman Oy SALO

Rakennusliike, toimitilojen vuokrausta, remonttipalveluita

Rakennusliike T. Rauman Oy - Paikallinen Rakennusliike Salossa. Toimialaamme kuuluu toimitilojen vuokraus sekä kaiken kattavat rakennus- ja remonttipalvelut Salon alueella. Vuokraamme toimitilat, teollisuushallit, toimistotilat ja myymälätilat. Kun tarvitset tekijän sisätilaremonttiin tai ulkotilojen saneeraamiseen, ota rohkeasti yhteyttä 02-7313017.

Hakusana:remonttityöt
 
 

Österbottens Farmartjänst, öppet bolag PETSMO

Puutarhan hoitoa, puistojen hoitoa

Pohjanmaan Farmaripalvelu on vuonna 1991 perustettu monitoimialan yritys. Teemme ammattitaidolla ja asiakasystävällisesti kiinteistönhuolto- ja remonttipalveluja Vaasan seudulla. Asiakkaitamme ovat omakotiasujat, mökkiläiset ja alueen yritykset. Vi betjänar er också på svenska!

Hakusana:remonttityö
 
 

Talo- ja piha-apu LOHJA

Suomen Yrittäjien jäsen

Rakennusala

Suoritamme pienet ja suuret remontti- ja saneeraustyöt Uudellamaalla. Toimitamme myös markiisit ja Lindab kattotuotteet. Suoritamme pienet ja suuret remontit ja korjaukset omakoti- ja rivitalossa, sekä mökillä, niin sisällä kuin ulkona. Kauttamme saat myös putkityöt, sekä lvi-tarvikkeet. Myymme ja asennamme myös markiisit ja sadevesijärjestelmät.

Palvelu:remonttityöt
 
 

Rakennusliike Henttinen Kimmo Tmi KISKO

Rakennusliike, saneerausta

Teemme remontteja pienistä korjauksista suurempiin töihin, kuten talonrakentamiseen. Kaikki tehdään asiakkaiden toiveiden mukaisesti ja ammattitaidolla Salon seudulla. Autamme asiakkaitamme kaikessa missä voimme. Voit jättää myös materiaalihankinnat meidän hoidettavaksemme.

Palvelu:remonttityöt
 
 

VP Remontti JYSKÄ

Saneeraustöitä

Ammattitaidolla sauna- ja pesuhuoneremontit, keittiöremontit, terassit ym. remonttipalvelut Keski-Suomen alueella. Kattavat remonttipalvelut yksityisille ja yrityksille myös toimistosaneeraukset.

Palvelu: remonttityöt
 
 

Rakennus Esko Jääskeläinen HUUVARI

Rakennuspalveluja

Rakennan uudistuotantoa ja peruskorjaan vanhaa. Tyytyväiset asiakkaat ja pitkät asiakassuhteet kertovat työni laadusta. Yritykseni on perustettu vuonna 2008, mutta kokemusta rakennusalalta minulla on jo vuodesta 1982. Minulla on Kiilto Oy:n märkätilakoulutus vuodelta 2011. Yritykselleni on tärkeää noudattaa asiakkaidemme kanssa tehtyjä sopimuksia ja aikatauluja, ja minut tunnetaankin luotettavana yhteistyökumppanina rakentamisen alalla. Ota yhteyttä!

Palvelu:remonttityöt
 
 

Rakennus ja Saneeraus Pet-Rake MIKKELI

Suomen Yrittäjien jäsen

Rakennusliike, saneerausta

PET-RAKE on monipuolinen rakennusliike jonka erikoisosaamista on uudisrakentaminen ja saneeraustyöt.Toimimme Etelä-Savon alueella. Palveluitamme tarjoamme omakotitalo ja pienkohteiden rakentajille. Toimintatapamme perustuu vankkaan ammattitaitoon, laatuun, tehokkuuteen ja luotettavuuteen. Lähtökohtana on toimiva yhteistyö ja asiakkaan tyytyväisyys. Arvostamme egologisuutta ja toimitusaikojen pitävyyttä. Ota rohkeasti yhteyttä ja pyydä tarjousta!

Palvelu:remonttityöt
 
 

Saneeraus Laakko Oy OULU

Suomen Yrittäjien jäsen

Remonttipalveluita

Saneeraus Laakko Oy on palvellut asiakkaitaan vuodesta 1969 lähtien. Olemme maalaustöihin, remontteihin ja vaativaan korjausrakentamiseen erikoistunut maalausliike. Taloyhtiöiden laajat linjasaneeraukset ovat meille arkipäivää. Asiakkaitamme ovat yritykset, taloyhtiöt, julkishallinto ja yksityiset. Olemme toisen polven perheyritys. Palvelemme asiakkaitamme Oulussa ja ympäristökunnissa. Kuulumme Oulun Maalarimestariyhdistykseen ja olemme Pintaurakoitsijat ry:n jäsenliike.

Palvelu:remonttityöt
 
 

Lakeuden Rakennuspalvelu P. Korpela Oy OULU

Suomen Yrittäjien jäsen

Rakennussuunnittelua, remonttitöitä

Energiatehokasta rakennusurakointia, rakennussuunnittelua, korjausrakentamista ja uudisrakentamista 30 vuoden kokemuksella. Rakennuspalvelu P. Korpela on perustettu vuonna 1993. Toimimme Oulun talousalueella ja lähikunnissa, mm. Kempele, Oulunsalo, Muhos, Kiiminki ja Yli-Ii. Teemme mm. kylpyhuoneremontteja, vesieristyksiä, sisätilaremontteja, laatoitustöitä sekä laadimme energiatodistuksia. Tavoitteemme on paras mahdollinen energiatehokkuus ja laadukas työn jälki.

 
 

Rakennuspalvelu K Mäki-Kerttula SASTAMALA

Talonrakennusta

Olemme erikoistuneet erilaisiin rakennusten saneeraustöihin. Teemme rakennussaneeraukset mm. kylpyhuonesaneeraukset, huoneistosaneeraukset, omakotitalojen ulkosaneeraukset ja peruskorjaukset, vedeneristystyöt, lattiaremontit, maalaustyöt, keittiöremontit, sisäsaneeraukset jne. Toimimme pääasiassa Sastamalassa, tarvittaessa Tampereen ja Pirkanmaan alueella. Ota yhteyttä ja kysy lisää erilaisista saneerauspalveluistamme! Yhteydenotot: Kimmo Mäki-Kerttula, puh. 050 527 5696.

Palvelu:remonttityöt
 
 

IV-MAALAUS LOHJA

Maalaustöitä, saneeraustöitä

Iv-maalaus tekee sisä- ja ulkomaalaukset, tapetoinnit, laatoitustyöt sekä muut saneeraustyöt yli 20 vuoden kokemuksella. Teemme työt huolellisesti ja ammattitaidolla. Soita ja kysy lisää - Ismo Virolainen 040 516 5590.

Hakusana:remonttityöt Lohja
 
 

Kemin Matto- ja Maalaustyöt V. Soini KEMI

Maalaustöitä, remonttitöitä

Tasoite- ja rakennusmaalaustyöt, mattotyöt ja laatoitukset ammattitaidolla. Toiminta pääsääntöisesti Oulun ja Lapin alueella. Asiakaskuntaamme kuuluvat suuret rakennusliikkeet, kunnat ja yksityiset henkilöt. Olemme Suomen Maalarimestariliiton jäsen.

 
 

Maalaus ja Saneeraus MATAVA HELSINKI

Maalaustöitä

Maalaustyöt ja remontit ammattitaidolla! Palvelen ammattitaidolla niin yksityisiä kotitalouksia kuin yrityksiä. Minulle on tärkeintä huomioida asiakkaan toiveet, pysyä aikataulussa sekä tehdä tarkkaa ja laadukasta työtä. Pyydä tarjous heti!

Palvelu:remonttityöt
 
 

AFox Yritys LOHJA

Rakennusliike, remonttiyritys, rakennusalan yritys, remontteja, remonttitöitä

Rakennusalan töitä laidasta laitaan vahvalla ja luotettavalla ammattitaidolla. Myös metallityöt sekä hitsaustyöt. Huone- ja kauppakalusteet.

 
 

Kiteen Saneerauspalvelu avoin yhtiö KITEE

Suomen Yrittäjien jäsen

Talonrakennusta

Kiteen Saneerauspalvelu tarjoaa keittiökalusteiden suunnittelua, myyntiä ja asennusta. Kokemuksella myös erilaisten erikoisratkaisujen toteuttaminen liikuntarajoitteisille asiakkaille. Erikoisratkaisujamme ovat esimerkiksi oviautomatiikat, kulkuluiskat, hissit, WC:n ja kylpyhuoneen tukikaiteet, invakynnykset ja invaluiskat.

Hakusana:remonttityöt
 

Muuta hakua

Remonttitöitä:

Liikkeet ja toimipaikat:

Tuotteet ja palvelut:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.