:

Reseptit

Reseptit

Hakuehdolla reseptit löytyi yhteensä 98 yritystä. Tulokset 1—20:

Kontio Apteekki KOTKA

Apteekki

Tervetuloa Kontio Apteekkiin, kaikki apteekkipalvelut ja tuotteet löydät meiltä, teemme myös Laiva-apteekkitarkastuksia.

Palvelu:reseptit
 

Tullintorin Apteekki - Kauppakeskus Tullintori TAMPERE

Kauppakamarin jäsenSuomen Yrittäjien jäsen

Apteekki, kauneudenhoitotuotteita, luontaistuotteita

Apteekkimme sijaitsee Tullintorin kauppakeskuksessa. Tampereen kaupungin Tullin alue on voimakkaasti kehittyvää keskustan aluetta. Alueella on runsaasti parkkitilaa. Meillä hoidat sujuvasti kaikki apteekkiasiasi. Meiltä kaikenkattavasti apteekkituotteet reseptilääkkeistä kosmetiikkatuotteisiin. Myös terveydentilan seurantaan tarkoitettuja mittareita ja laitteita. Uutuutena edulliset YesNo-kotitestit. Tervetuloa palvelevaan Tullintorin Apteekkiin: palvelemme Ma-pe 8-18, La 10-14!

Palvelu:reseptien uusiminen, reseptit
 

Kuusamon Keskusapteekki KUUSAMO

Apteekki

Kuusamon Keskusapteekki -Kuusamon keskusta, Ouluntaival 1. Apteekkipalvelut ma-pe8-20 ja la9-17, parillisten viikkojen su 11-16. Palvelemme kaikissa lääkkeisiin liittyvissä kysymyksissä. Meiltä saat tietoa eri lääkkeiden yhteisvaikutuksesta. Apteekistamme reseptilääkkeet, lääkkeiden jako, kosmetiikkatuotteet, eläinlääkkeet, vitamiinivalmisteet, ihonhoitotuotteet. Piilolasien käyttäjille piilolinssien hoitotuotteet. Lemmikkien reseptilääkkeet, vitamiinit, matolääkkeet ja punkkipannat. Tervetuloa!

Palvelu:reseptien uusiminen
 

Arwina Oy OLLILA

Kauppakamarin jäsen

Liuottimia

Arwina Oy on käytettyjen liuottimien käsittelyyn erikoistunut yritys, jolla on kolmenkymmenen vuoden kokemus orgaanisten liuottimien kierrätyksestä. Käyttämällä palveluitamme asiakkaat voivat säästää liuottimien hankinta- ja hävittämiskustannuksista ja toimia samalla luontoa säästäen, kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti. Käytettyjen liuottimien tislaus ja käsittely tapahtuvat Arwina Oy:ssä ISO 9001 -laatujärjestelmän ja ISO 14001 -ympäristöjärjestelmän mukaan. Tutustu palveluihimme!

Valmistaa:seosten valmistus reseptien mukaan
 

Härkätorin Apteekki RAAHE

Suomen Yrittäjien jäsen

Apteekki

Raahen Härkätorin apteekki on osa Hyvän Mielen Apteekkiketjua. Apteekin farmaseutit ja proviisorit ovat lääkkeiden ja lääkehoidon ammattilaisia. Henkilökuntamme neuvoo ja opastaa sinua kaikissa lääkkeisiin liittyvissä asioissa. Astma-, sydän- tai diabetespotilaita varten apteekissamme työskentelee näiden sairauksien lääkehoitoon erikoistuneet henkilöt. Yhdyshenkilöt osaavat neuvoa sinua lääkkeiden käytössä ja itsehoidossa. Tervetuloa palvelevaan hyvän mielen apteekkiin!

Palvelu:reseptien uusiminen
 

Oulun Keskus Apteekki OULU

Suomen Yrittäjien jäsen

Apteekki

Oulun Keskus Apteekki on moderni ja uusiutuva apteekki. Sijaitsemme ODL Hyvivointikeskuksessa, sisäänkäynti käynti myös Terveystalon sisäpihalta. Henkilökuntamme palvelee asiakkaita nopeasti ja ystävällisesti - asiakasta kuunnellen ja henkilökohtaisesti neuvoen. Kuukausittain vaihtuvat tarjoustuotteemme tuovat apteekin itsehoitotuotteet edullisesti kaikkien saataville. Tämän hetken tarjoukset löydät kotisivuiltamme. Palvelemme arkisin: 8.30-21 ja la-su: 10-21, myös juhlapyhinä. Tervetuloa.

Palvelu:reseptien uusiminen
 

Parikkalan 1. apteekki PARIKKALA

Apteekki

Parikkalan 1.Apteekki on palveleva ja asiantunteva lääkkeiden vähittäiskauppa. Valikoimamme käsittää itsehoito- ja reseptilääkkeitä sekä ravintolisiä, rohdosvalmisteita, luontais-, ihonhoito- ja hygieniatuotteita, sidetarpeita ja apteekkikosmetiikkaa. Saaren Apteekki palvelee osoitteessa Akapohjantie 6 C 4 59510 Saari sekä palvelupisteemme sijaitsee Uukuniemellä Osuuspankin tiloissa osoitteessa Niukkalantie 1465,59720 Uukuniemi. Lisätietoa kotisivuiltamme. Tervetuloa.

Palvelu:resepti
 

Sörnäisten apteekki HELSINKI

Apteekki

Apteekimme sijaitsee Sörnäisten metroaseman välittömässä läheisyydessä. Hämeentiellä vastapäätä apteekkia ovat sekä raitiovaunu- että bussipysäkit. Apteekin edessä pysähtyvät myös Vantaalle menevät bussit. Katso kulkuyhteydet osoitteesta www.hsl.fi.

Palvelu:reseptit
 

Oulun III Hansa Apteekki OULU

Apteekki

Oulun Hansa Apteekki palvelee arkisin klo 8-21 Limingantullin Prismassa, viikonloppuisin olemme avoinna: la klo 8-18 ja su klo 12-21. Apteekissamme on ajankohtaisten kausituotteiden lisäksi paljon erilaisia tarjoustuotteita ja mm. S-etukorttitarjouksia. Lääke- ja muut apteekkiasiat voi hoitaa kätevästi kauppareissulla ilman pitkiä jonotusaikoja. Apteekkituotteita suoraan kotiisi nettiapteekistamme. Tutustu apteekkimme kauneushoitolapalveluihin. Lämpimästi tervetuloa asiakasmieliseen apteekkiin!

Palvelu:reseptien uusiminen
 

Hansa-Apteekki KOUVOLA

Apteekki

Hansa-Apteekki palvelee Kouvolan ydinkeskustassa, Hansakeskuksessa ma-pe 8-19, la 8-15. Päivystysviikonloppuina 8-18 ja su 10-18, päivystämme joka kolmas viikonloppu. Tarkista päivystysajat verkkosivulinkistä. Olemme esteetön apteekki, apteekkiimme pääsee sekä Hansakeskuksen ensimmäisestä kerroksesta että Keskikadulta. Pysäköintitilaa Hansakeskuksen parkkihallissa ja kadulta apteekin edestä. Tervetuloa!

Palvelu:Reseptien uusiminen
 
 

Myllyn Apteekki - Kauppakeskus Mylly RAISIO

Apteekki

Tervetuloa Myllyn Apteekkiin, Raision keskustaan. Palvelemme arkisin 9–21, La 9–18 ja Su 12–18 Kauppakeskus Myllyn 1. kerroksessa. Invapaikat sisäänkäyntien läheisyydessä, esteetön kulku Myllyn Apteekkiin. Myllyn Apteekki on valoisa palveluapteekki, meiltä saat lääkeneuvontaa ja runsas valikoima apteekkikosmetiikkaa. Ammattitaitoinen henkilökuntamme on valmiina palvelemaan Sinua, terveytesi hyväksi. Kanta-asiakkaana saat parhaan hyödyn palveluistamme. WWW-sivuilta näet kanta-asiakastarjoukset.

Palvelu:sähköinen resepti, resepti
 
 

Laitilan Ykkösapteekki LAITILA

Apteekki

Meillä hoidat kaikki lääkkeisiin liittyvät asiasi vaivattomasti - olipa kyseessä reseptien uusinta, lääkkeiden yhteensopivuuden arviointi tai lääkekorvauksiin liittyvät seikat. Henkilökuntamme antaa mielellään lääkkeiden käyttöön liittyvää opastusta parhaan hoitotuloksen saavuttamiseksi. Tutustu tarkemmin apteekkipalveluihin nettisivuillamme ja ota yhteyttä!

Hakusana:reseptien toimitus, sähköinen resepti, reseptien uusinta
 
 

Vetokannaksen Apteekki VAASA

Apteekki

Tervetuloa Vetokannaksen apteekkiin, me tarjoamme alan asiantuntijapalvelua vauvasta vaariin, asiakkaan ehdoilla. Koulutettu henkilökuntamme neuvoo lääkkeiden oikeasta ja turvallisesta käytöstä. Tarjoamme myös farmaseuttista palvelua esimerkiksi vanhainkodeille.

Palvelu:reseptin uusiminen
 
 

Kupittaan Apteekki TURKU

Apteekki

Kupittaan Apteekki sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella aivan Kaupungin sairaalan kupeessa Kunnallissairaantien varrella. Meiltä löytyy runsaasti ilmaista pysäköintitilaa apteekin edestä. Ammattitaitoinen henkilökuntamme tarjoaa asiantuntevaa ja nopeaa palvelua. Aukioloajat ma-pe 8-20, la 10-18 ja su 12-18. Juhlapyhinä suljettu!

Hakusana:sähköiset reseptit
 
 

Tasalan Apteekki RAISIO

Apteekki, kauneudenhoitotuotteita, apotek

APTEEKKIMME ON AVOINNA MA-PE 9-20, LA 9-17. Olemme ystävällinen ja palveleva apteekki Raision keskustassa, K-Marketin ja Postin yhteydessä. Apteekkiimme on hyvät kulkuyhteydet. Automaattiovien ansiosta sisälle pääsee helposti vaikka pyörätuolilla ja lastenvaunujenkin kanssa. Apteekin edustalla on runsaasti ilmaista parkkitilaa. Meiltä löydät monipuoliset ja laajat valikoimat apteekkituotteita. Ystävällinen sekä asiantunteva henkilökuntamme palvelee sinua mielellään. Lämpimästi tervetuloa!

Palvelu:sähköinen resepti
 
 

Pirkkalan apteekki PIRKKALA

Apteekki

TERVETULOA KOKO PERHEEN APTEEKKIIN! Pirkkalan apteekki palvelee Sinua ystävällisesti, yksilöllisesti ja asiantuntevasti.

Palvelu:resepti
 
 

Lappeenrannan I Apteekki LAPPEENRANTA

S-ryhmän jäsen

Apteekki

Lappeenrannan I apteekki sijaitsee Lappeenrannan keskustan läheisyydessä kauppakeskus Prismassa. Meiltä saat bonukset S-etukortilla itsehoitovalmisteista, joita ei ole rekisteröity lääkkeeksi.

Palvelu:Sähköinen resepti
 
 

Heinolan Vanha Apteekki HEINOLA

Apteekki

Alueen asiantuntija apteekkiasioissa! Heinolan Vanha Apteekki on Itä-Hämeen suurin apteekki ja myös alueen vanhin edelleen toimiva yritys. . Apteekki tarjoaa työpaikan lähes 20:lle alan ammattilaiselle ja toimii farmaseutti- ja proviisoriopiskelijoiden opetusapteekkina. Apteekki kuuluu Hyvän Mielen Apteekit Oy-apteekkiketjuun. Tervetuloa!

Palvelu:resepti
 
 

Kirjavantolpan apteekki HYVINKÄÄ

Apteekki

Apteekissamme Sinua palvelevat lääkealan ammattilaiset. Apteekkarin lisäksi apunasi ovat proviisori, farmaseutit, lääketyöntekijät, apteekkimerkonomi, sairaanhoitaja, bioanalyytikko ja homeopaatti. Apteekkimme työntekijät vastaavat asiakkaiden neuvonnasta, asiakaspalvelusta ja lääkejakelusta. Runsaasti ilmaista pysäköinti tilaa apteekin edessä. Tervetuloa!

Hakusana:reseptien uusiminen
 
 

Keski-Kotkan apteekki KOTKA

Apteekki

Keski-Kotkan apteekki on täyden palvelun apteekki, löydät meiltä kaikki apteekkipalvelut ja tuotteet. Apteekkiin on esteetön kulku myös rollaattorin, pyörätuolin tai lastenvaunujen kanssa liikkuvalle. Apteekin edestä (Kotkankatu) löytyy lähes aina autollesi paikoitustilaa. Lisätietoa palveluistamme kotisivuiltamme. Voit tulostaa kotisivuiltamme tarvitsemasi lomakkeen, kuten: - Annosjakelusopimuslomake - Suoraveloitussopimus - Tilimyyntisopimus Tervetuloa!

Palvelu:reseptit
 
 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus