:

Risteilyjä

Risteily · risteilyt · risteilyjä

Hakuehdolla risteilyjä löytyi yhteensä 57 yritystä. Tulokset 1—20:

Eckerö Linjen Ab MARIEHAMN

Matkatoimisto, laivaristeilyjä, henkilöliikennettä vesiteitse

Koko Ahvenanmaa yhdestä numerosta 018-28040. Mökit, hotellit, golf, kalastus, pyöräily, ryhmämatkat, koulumatkat, kokous- ja virkistysmatkat. Olemme yhteistyössä kaikkien matkanjärjestäjien kanssa sekä Ahvenanmaalla että mantereella. Lento-, laivamatkat ja kaikki matkapalvelut kätevästi kauttamme.

 

Ålandsresor MARIEHAMN

Matkatoimisto, risteilyjä

Ålandsresor i Mariehamn är en del av Eckerö Linjens marknadsavdelning som använder Ålandsresor som marknadsföringsnamn på finsk marknad. Incoming avdelningen säljer alla åländska turistprodukter, hotell, stugor, paketresor, gruppresor och internationella kongresser.

 

Naantalin Matkakauppa avoin yhtiö NAANTALI

Matkatoimisto, seuramatkoja

Olipa mielessäsi sitten rantaloma, matka kaukomaille tai vaikka loma kotisuomessa, astu sisään palvelevaan Matkakauppaan. Kauttamme voit varata erilaisia valmismatkoja (mm. Aurinkomatkat, Ok-Matkat, Detur, Saga-matkat, Olympia Kaukomatkat) ja mikäli valmiista valikoimasta ei löydy sopivaa, räätälöimme mielellämme juuri sinulle sopivan matkapaketin. Kauttamme myös mm. lento- ja laivaliput, majoitukset, autonvuokraus, ryhmämatkat, tilausajot ja oman tuotannon matkat.

Palvelu:risteilyt
 

Mirelle - Behmboat Ky Kb PORVOO

Suomen Yrittäjien jäsen

Tilausristeilyjä, laivamatkoja, risteilyjä, henkilöliikennettä vesiteitse

Tee jotain erilaista ja koe unohtumaton elämys Mirellellä! Kesäristeilyt, saunaillat, merkkipäivät ym. Vie ystäväsi,ryhmäsi, asiakkaasi ja itsesi ainutlaatuiselle risteilylle entiselle ruotsalais torpedo-veneellä, joka tarjoaa aitiopaikan upeille merikokemuksille. Laivalla on kaikki mukavuudet ja palvelut. Erikoisuutena mm. rentouttava seurustelutila ainutlaatuisen saunaosaston yhteydessä. Ohjaamo/salonki/keittiö: 30m2 valoisaa tilaa kannella, saman verran lisää aurinkokannella. Makuupaikat 5x2.

Hakusana:Risteily Porvoo - Helsinki, Risteily Suomenlahti
Palvelu:laivaristeily, risteilyt
 

Mirelle - Behmboat Ky Kb (på svenska) PORVOO

Suomen Yrittäjien jäsen

Risteilyjä

Upplev något speciellt med en oförglömlig sjöresa med Mirelle! Sommarkryssningar, bastukvällar, bemärkelsedagar. Tag dina vänner, din grupp, dina kunder, dig själv på en kryssning med en före detta svensk torpedbåt som erbjuder enastående upplevelser. Båten har alla bekvämligheter och service du kan önska dig. Som specialitet bl.a. ett avkopplande sällskapsutrymme i samband med bastuavdelningen. Kommandobrygga/salong/kök: 30m2 ljust utrymme på däck och ett utrymme på soldäcket. Sovutrymmen 5x2.

 

Helsingin Purjelaivakonttori HELSINKI

Suomen Yrittäjien jäsen

Laivaristeilyjä

Helsingin Purjelaivakonttori järjestää yli 40 vuoden kokemuksella purjehduksia aidoilla vanhanajan purjelaivoilla. Purjealukset Astrid, Ingrid ja Svanhild tarjoavat unohtumattomia elämyksiä. Lounas merellä, tunnelmallinen iltahetki, päivä saaristossa, muutaman päivän kurssi tai palaveri ainutkertaisessa ympäristössä. Ota yhteyttä niin kerromme mielellämme lisää. Varaa oma purjelaiva!

Palvelu:risteily, tilausristeily
 
 

Perinnepurjelaiva s/v Valborg - Valborg Oy HELSINKI

Suomen Yrittäjien jäsen

Laivaristeilyjä

Perinnepurjelaiva s/v Valborg jatkaa suomalaista meriperinnettä nykyaikaisella tavalla ja perinteitä arvostaen. Häät, illanvietot, rapujuhlat, työkaverin läksiäiset, koulutustilaisuudet tyylikkäästi ja näyttävästi. Pikkujoulut merellä ja purjehdukset ryhmämatkoille. Lähde koulupurjelaiva s/v Valborgin mukana merelle! Purjehduskoulutusta ja myös nuorisopurjehduksia! Lähtö ja paluu Pohjoisrannan Halkolaiturista! Katso lisää www-sivuiltamme!

Palvelu:risteilyt, tilausristeilyt
 
 

IHA-Lines Oy Helsinki Cruises HELSINKI

Kauppakamarin jäsenSuomen Yrittäjien jäsen

Ravintola, risteilyjä

IHA Lines Oy Helsinki Cruises tarjoaa upeaa ohjelmaa aivan keskeltä kaupunkia. Tervetuloa kokemaan elämyksiä Helsingin saaristossa. Suuren m/s Doris -laivan lounas- ja illallisristeilyt Kauppatorilta. Tasokas ravintola: kuuluisa merilounaspöytä sekä à la carte, A-oik. Lisäksi tilausristeilyt yrityksille, ryhmille ja juhlan aikaan! Useita eri aluksia. Järjestämme luotettavasti yritystilaisuudet, elämykset, virkistys- ja tiimipäivät, syntymäpäivät, häät, juhlat... Söderskärin majakka.

Palvelu:laivaristeilyt, risteilyt
 
 

Raahen Purjelaivasäätiö - Raahen Fiia RAAHE

Laivaristeilyjä

Tervetuloa purjehtimaan kuunari Raahen Fiialla! Purjehdukselle voi tulla, vaikka ei olisi koskaan merellä käynyt. Tapahtumiin liittyvät kahden tunnin purjehdukset ovat silloin oiva vaihtoehto tutustua purjehduksen saloihin. Kerää oma porukkasi ja varaa oma purjehdus. Varauksen voi tehdä tunneiksi, päiväksi, useammaksi päiväksi tai viikonlopuksi. Ole yhteydessä 050 919 3029, niin neuvotellaan ajankohta ja hinta kohdilleen!

Hakusana:purje risteily
 
 

Oululines - M/S Alexandra OULU

Laivaristeilyjä

M/S Alexandran, joka risteilee merellä Oulun edustalla, M/S Angelina vie sinut jokiristeilylle Oulujoelle ja Perämerelle pääset Kemistä uudella Casandra-laivallamme.Kaikilla laivoillamme voit käydä risteilyllä joko aikataulujemme mukaisesti, tai voit varata yksityistilaisuuden, kokouksen laivalla tai perhejuhlat risteilyn merkeissä.Laivoillamme on ruokaravintola A-oikeuksin.Aurinkokannellamme voit nauttia kespäivästä ja saunatilamme ovat myös vuokrattavissa.

Hakusana:risteily, tilausristeily
Yhteystiedot: Ti-Pe 12:00-16:00, Tilausristeilyt
040 528 2190

 
 

ABC matkatoimisto Ky TURKU

Matkatoimisto

ABC matkatoimisto tarjoaa yksin tai kaksin liikkuville, perheille ja tietenkin myös ryhmällesi tai yhteisöllesi täyden palvelun yhteistyökumppanin matkailupalveluiden alalla tilausajoista hotellimajoituksiin, kokousmatkoista kylpylämatkoihin ja erikoismatkoista (kuten oopperamatkat) perinteisiin risteilyihin ja reittimatkoihin.

Palvelu:risteilyt
 
 

Oululines - M/S Casandra KEMI

Laivaristeilyjä

Casandra on uusi ja ympäristöystävällinen alus, joka järjestää meriristeilyjä Perämerellä, Kemin edustalla.M/s Casandralla voit risteilyn aikana nauttia merihenkisen ruokalistamme antimista, pistää jalalla koreasti tanssiparketilla, nauttia drinkkibaarimme makuelämyksistä. Sisäravintolan lisäksi voit nauttia merimaisemista ulkokannen ravintolassamme. Voit tilata myös risteilyn yrityksesi kokouksille, illanviettoihin, tilamme soveltuvat myös juhlatiloiksi.

Hakusana:perämeren risteilyt, tilausristeily
 
 

FSP Floating Systems Production Oy TORNIO

Erikoisalarakennusta

FSP Floating Systems Production Oy - Kelluvien rakenteiden ammattilainen, kahdessa sukupolvessa. Valmistamme kokemuksella laiturit, ponttoonit ja saunalautat sekä mittatilauksesta räätälöidyt kelluvat rakenteet. Laiturirakentaminen sisäsatamiin sekä yksityisrantoihin yksilöllisesti ympäri Suomen. Valmistamme tuotteet Torniossa, toimitus ympäri Suomen.

Palvelu:risteily torniojoki
 

Muuta hakua

Risteilyjä:

Liikkeet ja toimipaikat:

Tuotteet ja palvelut:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus