:

Sähkönsiirtoa

Sähkönsiirto · sähkönsiirtoa

Hakuehdolla sähkönsiirtoa löytyi yhteensä 22 yritystä. Tulokset 1—20:

Kemin Energia ja Vesi Oy KEMI

Suomen Yrittäjien jäsen

Sähkölaitos, energiayhtiö, sähkön jakeluja, kaukolämpö, kaukolämmön myyntiä

Kemin Energia Oy on Kemin kaupungin omistama osakeyhtiö. Palvelujamme ovat sähkön siirto, kaukolämmön myynti sekä asennuspalvelut. Sähkönmyyntipalvelut tarjoamme asiakkaillemme Oulun Sähkönmyynti Oy:n kautta, jonka palvelupiste toimii asiakaspalvelumme yhteydessä. Kotisivultamme löydät muun muassa lisätietoa sähköisestä asioinnista, vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin ja ohjeita sähköhäiriötilantesiin.

Palvelu:sähkönjakelu, sähkönsiirto
 

Fingrid Oyj HELSINKI

Sähkölaitos

Fingridin maanlaajuinen kantaverkko on keskeinen osa Suomen sähköjärjestelmää. Luotettava sähkön saanti on yhteiskunnan hyvinvoinnille ja elinkeinoelämän kehitykselle välttämätöntä. Fingrid vastaa sähkömarkkinalain velvoittamana sähköjärjestelmän toimivuudesta valtakunnan tasolla. Sähkömarkkinoiden tehtävänä on huolehtia sähkön riittävyydestä Suomessa.

Palvelu:sähkönsiirto kantaverkossa
 
 

KMJ-Engineering Oy PORI

Sähköinsinööritoimisto, sähköteknistä suunnittelua

Toimimme teollisuuden energianjakeluverkkojen laskentaan, hallintaan ja mittauksiin liittyvissä asiantuntija- ja suunnittelutehtävissä.

Hakusana:sähkönjakelu
 
 

Raahen Energia Oy RAAHE

Sähkölaitos, sähkön jakeluja, kaukolämpö

Raahen kaupungin omistama Raahen Energia Oy on osa Pohjoista voimaa -yhtiöitä. Tarjoamme yksityis- ja yritysasiakkaillemme sähkönsiirtopalveluita sekä vaivatonta ja energiaa säästävää kaukolämpöä. Sähkönmyyntipalvelut tarjoamme asiakkaillemme Oulun Sähkönmyynti Oy:n kautta. Kotisivuiltamme löydät mm. lisätietoa sähköisestä asioinnista, häiriökeskeytyksistä sekä linkin Oulun Sähkönmyynnin kotisivuille.

Palvelu:sähkönsiirto
 
 

EPF - Electric Power Finland Oy PAIMIO

Sähkötöitä, sähköurakointia, sähköasennusta, teollisuussähkötöitä

ELectric Power Finland Oy on sähköalan ammattilainen, palvelemme lähinnä teollisuutta sekä julkisisia laitoksia. Olemme erikoistuneet vaativiin sähkötyökohteisiin. Suoritamme relekoestuksia, määräaikaiskoestuksia, käyttöönottoja, pääkeskusasennuksia, sähköasemia, saneerauksia, sähkönjakelua, muuntamotöitä ja lämpökuvauksia. Sähkötyöt junaliikenteen turvaamiseksi, kuten mm. syöttö- ja välikytkinasemien sähkönjakelutyöt EPF on kokenut ja luotettava vahvavirtaosaaja. Toimialueenamme on koko Suomi.

Palvelu:sähkönjakelu
 
 

Kymenlaakson Sähkö Oy ELIMÄKI

Sähkölaitos, sähkön myyjä

Meiltä monipuoliset sähköalan palvelut. Sähköä Sinulle ja kaikkialle Suomeen - katso lisätietoa nettisivultamme!Turvallisuutta, viihtyvyyttä, lämpöä ja hyvinvointia Jatkuvana tavoitteenamme on tuoda valoa ihmisten elämään ja voimaa yritysten toimintaan. Tunnemme asiakkaamme ja kehitämme ja tarjoamme heille kilpailukykyisiä ratkaisuja, joilla he voivat parantaa omaa toimintaansa ympäristön ja yhteiskunnan kestävän kehityksen mukaisesti.

Palvelu:sähkönjakelu
 
 

Haukiputaan Sähköosuuskunta HAUKIPUDAS

Sähkölaitos, energiayhtiö, sähkön jakeluja

Haukiputaan Sähköosuuskunta - Paikallinen, itsenäinen ja jäsentensä omistama osuuskunta. Palvelujamme ovat Haukiputaan ja Kellon kaupunginosien sähkönsiirto, tarvikemyynti ja asennuspalvelut. Kotisivuilta löydät mm. lisätietoa sähköisestä asioinnista, liittymistä, häiriökeskeytyksistä sekä energian käytön seurannasta.

Hakusana:sähkönjakelu, sähkönsiirto
 
 

Tornion Energia Oy TORNIO

Kauppakamarin jäsen

Sähkölaitos, energiayhtiö, sähkön jakeluja, kaukolämpö, kaukolämmön myyntiä

Tornion Energia Oy on Tornion kaupungin omistama osakeyhtiö. Yhtiö vastaa sähkönsiirrosta, sähkö- ja kaukolämpöverkon rakentamisesta ja ylläpidosta, sekä kaukolämmön tuotannosta Tornion kaupungin alueella.

Hakusana:sähkönsiirto
 
 

Koillis-Satakunnan Sähkö Oy VIRRAT

Kauppakamarin jäsen

Sähkölaitos

Sähköyhtiömme siirtää ja myy sähköenergiaa verkkoomme liittyneille asiakkaille sekä sähköenergiaa muualle Suomeen.

Palvelu:sähkönsiirto
 
 

Etelä-Savon Energia Oy MIKKELI

Sähkölaitos, sähköenergia

Yhteystiedot: Vikailmoitukset, Sähkönjakelu
015 1953800

 

Muuta hakua

Sähkönsiirtoa:

Liikkeet ja toimipaikat:

Toimialat:

Tuotteet ja palvelut:

Yritykset ja organisaatiot:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus