:

Sähkötarvikeliikkeet

Sähkötarvikeliike · sähkötarvikeliikkeet · sähkötarvikeliikkeitä

Hakuehdolla sähkötarvikeliikkeet löytyi yhteensä 13 yritystä.

 

Sähkötalo-Asennus Oy - Sähkötalo JÄRVENPÄÄ

Sähkötarvikeliike, sähkötöitä

Sähkötalo on tunnettu luotettavana ja osaavana sähköurakoitsijana ja yhteistyökumppanina. Sähköistämme ammatillisesti vaativia uudis- ja saneerauskohteita. Vikapalvelumme korjaa ja kunnostaa erilaisia kiinteistö- ja teollisuuskohteita. Kuulumme sähköpätevyysluokkaan 1, eli olemme oikeutettuja tekemään kaikenlaisia sähköalan töitä. Meidät on valittu 2006 vuoden yrittäjäksi Järvenpäässä. Toimialuetta keskinen Uusimaa ja pääkaupunkiseutu.

 
 

Ekisähkö Oy TURKU

Sähköurakointia, sähköliike

EkiSähkö Oy - Sähkötyöt nopeasti ja luotettavasti Turun talousalueella. Toteutamme sekä uudisrakennuskohteet että sähkösaneeraukset yrityksille, yhteisöille ja julkiselle sektorille. Olemme sähkö- ja teleurakoitsijaliiton hyväksymä sähköalan yritys, joten meiltä kaikki lain ja standardien mukaiset pöytäkirjat tehdyistä sähköasennuksista. Myymälästämme Lemminkäisenkadulta löytyvät sähkötarvikkeet ja polttimot, tervetuloa tutustumaan!

Palvelu:sähkötarvikemyymälä
 
 

Tmi JoKa-Sähkö KOTKA

Sähköala

JoKa-Sähkö on vuonna 2007 perustettu kaikenlaisia sähköalan suunnittelu-, asennus-ja korjauspalveluita tuottava yritys, jonka pääasiallinen toiminta-alue on Kymenlaaksossa. Toimintaamme kuuluu myös tarvikemyymälä (Porthaninkatu 1), josta saat sähköasennustarvikkeita,valaisimia,lämmittimiä, jne. Palveluperiaatteemme myymälän osalta on: " mitä hyllystä ei löydy.....sen huomiseksi hankimme" ja " sen asennamme, minkä myymme" ! - Hälytys- ja kameravalvontajärjestelmät

Hakusana:sähkötarvikeliikkeet kotka, sähkötarvikeliike kotka, sähkötarvikemyymälä kotka, sähkötarvikemyymälät kotka
 

Muuta hakua

Sähkötarvikeliikkeet:

Liikkeet ja toimipaikat:

Toimialat:

Tuotteet ja palvelut:

Yritykset ja organisaatiot:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus