Sähkötarvikemyynti

Sähkötarvikemyynti

Hakuehdolla sähkötarvikemyynti löytyi yhteensä 33 yritystä. Tulokset 1—20:

Eiskon Sähkö Oy TURKU

Sähkötarvikkeiden tukkumyyntiä

KAIKKI SÄHKÖTÖISTÄ - Maahantuomme GEWISS sähkökomponentteja, koteloita ja valaisimia, sekä FRIEDLAND ovikelloja ja teollisuuden hälytys ja varoituslaitteita. Suunnittelemme ja valmistamme FI -SERTIFIOITUJA sähkökeskuksia. Toimitamme laajan valikoiman erikoiskomponentteja teollisuuteen sekä sähkötarvikkeita, työmaakeskuksia, videovalvonta-ovipuhelin- ja rikosilmoitinjärjestelmiä. S1-ryhmän sähköurakointia ja suunnittelua omakoti-rivi- ja kerrostaloihin ja liikekiinteistöi

Yhteystiedot: Sähkötarvikemyynti, Heikki Suominen
0400 970 587

 

Raision Sähkö-INSTO Oy RAISIO

Suomen Yrittäjien jäsen

Sähkötarvikkeita, sähköliike, kodintekniikka

Raision Sähkö-INSTO Oy - Täyden palvelun sähkötalo. Palvelemme yli 50 ammattilaisen voimin kuluttajia, yrityksiä, yhteisöjä ja liikelaitoksia kaikissa sähköön liittyvissä asioissa. Toimialat: kiinteistö- ja liikerakennuksien sähköistykset, teollisuus- ja automaatioasennukset, verkonrakennus ja tievalaistusasennukset, sähkö- ja korjausasennukset yksityistalouksille, tarvikemyynti, kodintekniikan myynti sekä sähkösuunnittelu. Muista ottaa aina sähköistykset alan ammattilaiselta!

Yhteystiedot: Sähkötarvikemyynti, Santtu Myllymäki
0207 129 711, 0400-239683

Sähkötarvikemyynti, Kari Fredriksson
0207 129 711, 0400-239684

 

Järvenpään Sähkö Oy JÄRVENPÄÄ

Sähkötöitä

Teemme asiantuntemuksella ja 60 vuoden kokemuksella sähköalan palvelut suunnittelusta toteutukseen niin yksityisille kuin yrityksillekin Uudenmaan ja pääkaupunkiseudun alueella. Myymälästämme löytyvät myös sähköasennustarvikkeet.

Palvelu:sähkötarvikemyynti
 

Haukiputaan Sähköosuuskunta HAUKIPUDAS

Kauppakamarin jäsen

Sähkölaitos, sähkön jakeluja, energiayhtiö

Haukiputaan Sähköosuuskunta - Paikallinen, itsenäinen ja jäsentensä omistama osuuskunta. Palvelujamme ovat Haukiputaan ja Kellon kylien sänkönsiirto, tarvikemyynti ja asennuspalvelut. Sähkönmyyntipalvelua teemme yhteistyössä Oulun Sänkönmyynti Oy:n kanssa. Kotisivuilta löydät mm. lisätietoa sähköisestä asioinnista, häiriökeskeytyksistä sekä linkin Oulun Sähkönmyynnin kotisivuille.

Hakusana:sähkötarvikemyynti
 
 

Vimpelin Voima Oy VIMPELI

Sähkölaitos

Vimpelin Voima Oy on 1944 perustettu sähköalan yritys. Vimpelin Voima harjoittaa sähkön myyntiä sekä sähköverkkotoimintaa omalla sähköverkko-alueellaan, joka käsittää käytännössä Vimpelin kunnan alueen. Meiltä saat kaikki sähköalan palvelut kattavasti. Sähkön myynnin ja sähköverkkotoiminnan lisäksi kauttamme onnistuu myös sähkösuunnittelut, -asennukset, -huollot ja -korjaukset. Myös isommat urakat onnistuvat. Toimipisteessämme myös sähkötarvikemyynti.

Hakusana:sähkötarvikemyynti
 
 

Sähkötalo-Asennus Oy - Sähkötalo JÄRVENPÄÄ

Sähkötarvikeliike, sähkötöitä

Sähkötalo on tunnettu luotettavana ja osaavana sähköurakoitsijana ja yhteistyökumppanina. Sähköistämme ammatillisesti vaativia uudis- ja saneerauskohteita. Vikapalvelumme korjaa ja kunnostaa erilaisia kiinteistö- ja teollisuuskohteita. Kuulumme sähköpätevyysluokkaan 1, eli olemme oikeutettuja tekemään kaikenlaisia sähköalan töitä. Meidät on valittu 2006 vuoden yrittäjäksi Järvenpäässä. Toimialuetta keskinen Uusimaa ja pääkaupunkiseutu.

 
 

Mekeltek Oy PORI

Sähkötarvikeliike, työkaluja, teollisuuden kunnossapitopalveluja, laakereita, sähkömoottoreita

Teollisuuden tuntijat. Porissa: Mekeltek Oy ja Sata-Electro Oy. Raumalla: Mekeltek Rauma Oy. Sähkön ja Tekniikan osaamista yli 50 vuotta. Olemme maakunnan laaja-alaisin sähkötekniikan ja mekaniikan toimittaja. Palvelemme asiakkaitamme kaikissa sähkötekniikkaan ja mekaniikkaan liittyvissä komponenteissa, laiteratkaisuissa ja työkaluissa. Palvelumme kattaa myös sähkömoottori- ja laitekorjaamon sekä sähköurakoinnin. T e r v e t u l o a!

 
 

Sähköpalvelu Top Automation Oy JOENSUU

Kauppakamarin jäsenSuomen Yrittäjien jäsen

Sähköinsinööritoimisto

Sähköpalvelu Top Automation on vuonna 1997 perustettu Joensuussa toimiva sähköinsinööritoimisto joka suunnittelee ja asentaa luotettavasti sähkö- ja automaatioasennuksia.Toimintamme kattaa kaiken yksittäisestä suunnittelu- ja asennustehtävästä kokonaisprojektien hallintaan ja toimittamiseen.Periaatteenamme on tarjota asiakkaillemme varmoja,tehokkaita ja joustavia ratkaisuja tuotannon ylläpitoon.Top Automation on OMRON-partneri ja - jälleenmyyjä.

Palvelu:sähkötarvikemyynti
 
 

Telilän Sähkötyö Oy SASTAMALA

Suomen Yrittäjien jäsen

Sähköliike, sähköurakointia, sähkötarvikeliike

Telilän Sähkötyö – Hyvän tuulen sähkötalo. Olemme S1-ryhmän sähköasennusliike yli 50:n vuoden kokemuksella. Toimintamme keskittyy pääasiassa Pirkanmaalle ja Satakuntaan mutta suoritamme urakointia myös koko Suomen alueella. Asiakkaitamme ovat yksityiset, yritykset, julkisen sektorin laitokset ja sähkönjakeluyhtiöt. Palveluihimme kuuluu: sähkösuunnittelu, rakennusten sähköistykset, järjestelmäasennukset, kunnossapito, valvontajärjestelmät, sähkötarvikkeet, sähkökalusteet ja valaisimet.

Hakusana:sähkötarvikemyynti
 
 

Lappajärven Sähköasennus Oy VIMPELI

Sähkötöitä

Lappajärven Sähköasennus Oy on vuonna 1995 perustettu täyden palvelun sähköasennusliike. Yrityksellämme on toimipiste Lappajärvellä ja Vimpelissä. Tarjoamme kaikki sähköalan palvelut ammattitaidolla Etelä- ja Keskipohjanmaalla. Teemme mm. sähkösuunnitelma, sähköasennukset ja -urakoinnit. Olemme myös valtuutettu ilmalämpöpumppujen asennus- ja huoltoliike. Myös kattava sähkötarvikemyynti. Meiltä löytyy ammattitaitoinen ja kokenut henkilöstö. Ota yhteyttä!

Hakusana:sähkötarvikemyynti
 
 

Sähkö Nurmi Oy PERNIÖ

Sähköliike

Sähkö Nurmi Oy on monipuolinen ja palveleva sähköliike Perniössä, Varsinais-Suomessa. Palvelujamme ovat sähköurakointi ja -suunnittelu sekä uudiskohteisiin että saneerauskohteisiin. Urakoimme esimerkiksi omakotitaloja ja julkisia rakennuksia. Myymälästämme löydät lisäksi laajan valikoiman sähkötarvikkeita ja tyylikkäitä valaisimia. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Palvelu:sähkötarvikemyynti
 
 

Tmi JoKa-Sähkö KOTKA

Sähköala

JoKa-Sähkö on vuonna 2007 perustettu kaikenlaisia sähköalan suunnittelu-, asennus-ja korjauspalveluita tuottava yritys, jonka pääasiallinen toiminta-alue on Kymenlaaksossa. Toimintaamme kuuluu myös tarvikemyymälä (Porthaninkatu 1), josta saat sähköasennustarvikkeita,valaisimia,lämmittimiä, jne. Palveluperiaatteemme myymälän osalta on: " mitä hyllystä ei löydy.....sen huomiseksi hankimme" ja " sen asennamme, minkä myymme" ! - Hälytys- ja kameravalvontajärjestelmät

Hakusana:sähkötarvikeliikkeet kotka, sähkötarvikeliike kotka, sähkötarvikemyymälä kotka, sähkötarvikemyymälät kotka
 
 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.