:

Sähkötarvikemyynti

Sähkötarvikemyynti

Hakuehdolla sähkötarvikemyynti löytyi yhteensä 34 yritystä. Tulokset 1—20:

Raision Sähkö-INSTO Oy RAISIO

Suomen Yrittäjien jäsen

Kodintekniikka, sähköliike, sähkötarvikkeita

Raision Sähkö-INSTO Oy - Täyden palvelun sähkötalo. Palvelemme yli 50 ammattilaisen voimin kuluttajia, yrityksiä, yhteisöjä ja liikelaitoksia kaikissa sähköön liittyvissä asioissa. Toimialat: kiinteistö- ja liikerakennuksien sähköistykset, teollisuus- ja automaatioasennukset, verkonrakennus ja tievalaistusasennukset, sähkö- ja korjausasennukset yksityistalouksille, tarvikemyynti, kodintekniikan myynti sekä sähkösuunnittelu. Muista ottaa aina sähköistykset alan ammattilaiselta!

Yhteystiedot: Sähkötarvikemyynti, Kari Fredriksson
0207 129 711, 0400-239684

 

Eiskon Sähkö Oy TURKU

Sähkötarvikkeiden tukkumyyntiä

KAIKKI SÄHKÖTÖISTÄ - Maahantuomme GEWISS sähkökomponentteja, koteloita ja valaisimia, sekä FRIEDLAND ovikelloja ja teollisuuden hälytys ja varoituslaitteita. Suunnittelemme ja valmistamme FI -SERTIFIOITUJA sähkökeskuksia. Toimitamme laajan valikoiman erikoiskomponentteja teollisuuteen sekä sähkötarvikkeita, työmaakeskuksia, videovalvonta-ovipuhelin- ja rikosilmoitinjärjestelmiä. S1-ryhmän sähköurakointia ja suunnittelua omakoti-rivi- ja kerrostaloihin ja liikekiinteistöi

Yhteystiedot: Sähkötarvikemyynti, Heikki Suominen
0400 970 587

 

Järvenpään Sähkö Oy JÄRVENPÄÄ

Sähkötöitä

Teemme asiantuntemuksella ja 60 vuoden kokemuksella sähköalan palvelut suunnittelusta toteutukseen niin yksityisille kuin yrityksillekin Uudenmaan ja pääkaupunkiseudun alueella. Myymälästämme löytyvät myös sähköasennustarvikkeet.

Palvelu:sähkötarvikemyynti
 

Sat-Electric Oy KOKEMÄKI

Teollisuuden kunnossapitopalveluja, sähkösuunnittelua

Sat Electric Oy on vuonna 2001 perustettu sähkösuunnitteluun ja -urakointiin sekä teollisuuden kunnossapitoon erikoistunut yritys. Toimipaikkamme sijaitsee Kokemäellä, mutta toimialueemme on koko Satakunta. Teemme sähköalan töitä teollisuudelle ja kiinteistöille. Toimintaamme kuuluu sähkötyöt, sähkösuunnittelu, sähkökeskusvalmistus ja sähkötarvikemyynti.

Palvelu:sähkötarvikemyynti
Yhteystiedot: Sähkötarvikemyynti, Ismo Jalonen
0400 976 332

 
 

Vimpelin Voima Oy VIMPELI

Sähkölaitos

Vimpelin Voima Oy on 1944 perustettu sähköalan yritys. Vimpelin Voima harjoittaa sähkön myyntiä sekä sähköverkkotoimintaa omalla sähköverkko-alueellaan, joka käsittää käytännössä Vimpelin kunnan alueen. Meiltä saat kaikki sähköalan palvelut kattavasti. Sähkön myynnin ja sähköverkkotoiminnan lisäksi kauttamme onnistuu myös sähkösuunnittelut, -asennukset, -huollot ja -korjaukset. Myös isommat urakat onnistuvat. Toimipisteessämme myös sähkötarvikemyynti.

Hakusana:sähkötarvikemyynti
 
 

Sähkötalo-Asennus Oy - Sähkötalo JÄRVENPÄÄ

Sähkötarvikeliike, sähkötöitä

Sähkötalo on tunnettu luotettavana ja osaavana sähköurakoitsijana ja yhteistyökumppanina. Sähköistämme ammatillisesti vaativia uudis- ja saneerauskohteita. Vikapalvelumme korjaa ja kunnostaa erilaisia kiinteistö- ja teollisuuskohteita. Kuulumme sähköpätevyysluokkaan 1, eli olemme oikeutettuja tekemään kaikenlaisia sähköalan töitä. Meidät on valittu 2006 vuoden yrittäjäksi Järvenpäässä. Toimialuetta keskinen Uusimaa ja pääkaupunkiseutu.

 
 

Lappajärven Sähköasennus Oy VIMPELI

Sähkötöitä

Lappajärven Sähköasennus Oy on vuonna 1995 perustettu täyden palvelun sähköasennusliike. Yrityksellämme on toimipiste Lappajärvellä ja Vimpelissä. Tarjoamme kaikki sähköalan palvelut ammattitaidolla Etelä- ja Keskipohjanmaalla. Teemme mm. sähkösuunnitelma, sähköasennukset ja -urakoinnit. Olemme myös valtuutettu ilmalämpöpumppujen asennus- ja huoltoliike. Myös kattava sähkötarvikemyynti. Meiltä löytyy ammattitaitoinen ja kokenut henkilöstö. Ota yhteyttä!

Hakusana:sähkötarvikemyynti
 
 

Ekisähkö Oy TURKU

Sähköurakointia, sähköliike

EkiSähkö Oy - Sähkötyöt nopeasti ja luotettavasti Turun talousalueella. Toteutamme sekä uudisrakennuskohteet että sähkösaneeraukset yrityksille, yhteisöille ja julkiselle sektorille. Olemme sähkö- ja teleurakoitsijaliiton hyväksymä sähköalan yritys, joten meiltä kaikki lain ja standardien mukaiset pöytäkirjat tehdyistä sähköasennuksista. Myymälästämme Lemminkäisenkadulta löytyvät sähkötarvikkeet ja polttimot, tervetuloa tutustumaan!

Palvelu:sähkötarvikemyymälä
 
 

Sähköpalvelu Top Automation Oy JOENSUU

Kauppakamarin jäsenSuomen Yrittäjien jäsen

Sähköinsinööritoimisto

Sähköpalvelu Top Automation on vuonna 1997 perustettu Joensuussa toimiva teknologia-alan suunnittelu- ja palveluyritys. Meillä on luotettava ja asiantunteva henkilöstö teollisuuden tarpeisiin sähkö- ja automaatiosuunnittelussa sekä sähkö- ja automaatioasennuksessa. Toimintamme kattaa kaiken yksittäisestä suunnittelu- ja asennustehtävästä kokonaisprojektien toimittamiseen. Periaatteenamme on tarjota asiakkaillemme varmoja, tehokkaita ja joustavia ratkaisuja tuotannon ylläpitoon.

Palvelu:sähkötarvikemyynti
 
 

Haukiputaan Sähköosuuskunta HAUKIPUDAS

Sähkölaitos, energiayhtiö, sähkön jakeluja

Haukiputaan Sähköosuuskunta - Paikallinen, itsenäinen ja jäsentensä omistama osuuskunta. Palvelujamme ovat Haukiputaan ja Kellon kaupunginosien sähkönsiirto, tarvikemyynti ja asennuspalvelut. Kotisivuilta löydät mm. lisätietoa sähköisestä asioinnista, liittymistä, häiriökeskeytyksistä sekä energian käytön seurannasta.

Hakusana:sähkötarvikemyynti
 
 

Sähköpalvelu Nikkinen Ky LEMPÄÄLÄ

Sähkötöitä

Teemme sähköurakoinnit Pirkanmaan alueella (Lempäälä, Tampere, Nokia, Pirkkala, Kangasala). Olemme erikoistuneet pientalokohteiden sähköurakointiin. Uudiskohteiden lisäksi olemme toteuttaneet lukuisia sähkösaneerauskohteita aina pienimuotoisesta muutostyöstä koko kiinteistön kattavaan uudistukseen. Olemme asentaneet mm. kodinturvajärjestelmiä sekä tehneet antenniasennuksia. Palveluihimme kuuluvat omakoti- ja pientalojen sähkösuunnittelut aina suunnitelmasta toteutukseen. Ota yhteyttä!

Palvelu:sähkötarvikemyynti
 
 

Sähkö Nurmi Oy PERNIÖ

Sähköliike

Sähkö Nurmi Oy on monipuolinen ja palveleva sähköliike Perniössä, Varsinais-Suomessa. Palvelujamme ovat sähköurakointi ja -suunnittelu sekä uudiskohteisiin että saneerauskohteisiin. Urakoimme esimerkiksi omakotitaloja ja julkisia rakennuksia. Myymälästämme löydät lisäksi laajan valikoiman sähkötarvikkeita ja tyylikkäitä valaisimia. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Palvelu:sähkötarvikemyynti
 
 

Suomen Sähkörakennus Oy KEMINMAA

Sähkötöitä

Suomen Sähkörakennus Oy on erikoistunut infrarakentamiseen liittyviin sähköasennuksiin sekä valaistus- ja sähkösuunnitteluun. Urakoimme myös kiinteistöjen sähköistykset, saneeraukset ja huoltopalvelut. Toiminta-ajatuksemme on tuottaa asiakkaallemme avaimet käteen -ratkaisuja suunnittelusta rakentamiseen. Toiminta-alueemme on koko Suomi ja toiminnassamme noudatammme sertifioituja johtamisjärjestelmästandardeja.

Hakusana:Sähkötarvikemyynti
 
 

Tmi JoKa-Sähkö KOTKA

Sähköala

JoKa-Sähkö on vuonna 2007 perustettu kaikenlaisia sähköalan suunnittelu-, asennus-ja korjauspalveluita tuottava yritys, jonka pääasiallinen toiminta-alue on Kymenlaaksossa. Toimintaamme kuuluu myös tarvikemyymälä (Porthaninkatu 1), josta saat sähköasennustarvikkeita,valaisimia,lämmittimiä, jne. Palveluperiaatteemme myymälän osalta on: " mitä hyllystä ei löydy.....sen huomiseksi hankimme" ja " sen asennamme, minkä myymme" ! - Hälytys- ja kameravalvontajärjestelmät

Hakusana:sähkötarvikeliikkeet kotka, sähkötarvikeliike kotka, sähkötarvikemyymälä kotka, sähkötarvikemyymälät kotka
 
 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus