:

Sähköurakoitsijat

Sähköurakoitsija · sähköurakoitsijat · sähköurakoitsijoita

Hakuehdolla sähköurakoitsijat löytyi yhteensä 43 yritystä. Tulokset 1—20:

Sähkö-Eagles Oy *SÄHKÖVIKA-PÄIVYSTYS 24h Puh. 0400- 812 899 VANTAA

Suomen Yrittäjien jäsen

Hälytysjärjestelmiä, sähkötöitä, sähköurakointia, televerkkoasennusta, sähköasennusta, sähköhuoltoa

Sähkö-Eagles Oy palvelee jo yli 20 vuoden kokemuksella, täyden palvelun sähköalan yrityksenä. Toimimme pääosin pääkaupunkiseudun alueella. Urakoimme S1-luokassa, jolloin voimme suorittaa asennukset niin pienistä pistorasian vaihdoista isoihin julkiskohteisiin. Toimintaamme kuuluu myös huolto ja sähkövika-päivystys 24h. Suoritamme myös teleurakointia ja hälytys- ja valvontajärjestelmien asennuksia.

Palvelu:sähköurakoitsija
 

Akin Sähkö Oy HELSINKI

Sähkötöitä, sähköurakointia

Tele- ja tietoverkkojen asennustyöt. Päivystys ja vikapalvelu 24/7. Sähkösuunnittelu, -urakointi ja -asennustyöt ammattitaidolla. Myymme ja asennamme johtavat laatumerkit ja 25 vuoden takuu Atk- kaapeloinnille. Yrityksellemme on myönnetty AAA-luottoluokitus. Soita tai voit myös jättää yhteydenottopyynnön sähköpostitse.

Palvelu:sähköurakoitsija
 

Sähkö-Pusa Oy LAHTI

Suomen Yrittäjien jäsen

Sähköurakoitsija, sähkötöitä, sähköurakointia

Sähkö-Pusa Oy on nuorekas yritys, joka tarjoaa laaja-alaisesti kaikkia sähköalan palveluita nopeasti ja luotettavasti sovittujen aikataulujen mukaan. Toimintaamme kuuluu kaikki sähköalan työt suunnittelusta toteutukseen Päijät-Hämeen alueella. Olemme erikoistuneet teollisuuden kunnossapitoon ja kaapelin paikannukseen. Kauttamme voi myös hankkia kaikkia sähkötukkukaupassa tarjottavia tuotteita. Soita ja pyydä tarjous. Päivystämme 24 tuntia vuorokaudessa.

Palvelu:sähköurakoitsija Lahdessa
 

Sähkö ja automaatio Kyösti Oy HIMANKA

Sähkötöitä, sähkösuunnittelua

Sähkö ja automaatio Kyösti Oy - LED valaisimet ja suunnitelmat. Meiltä saat sähkösuunnittelun, sähköasennukset, automaatioasennukset sekä tarvikkeet kaikenlaiseen rakentamiseen. Kun tarvitset sähköalan ammattilaista - SOITA tai 'MEILAA' ja kysy lisää palveluistamme. Toimimme Kalajoella ja lähialueilla. 'Sen minkä teemme, teemme hyvin'. Edustamme mm. seuraavia tuotemerkkejä: ELKO, ENSTO, GE, HAGER, SIEMENS, ABB, SCHNEIDER, WinLed.

Aihepiiri:sähköurakoitsija
 

Pororajan Sähkö PUOKIOVAARA

Sähköasennusta

Pororajan Sähkö - Sähkö- ja automaatioasennukset sekä suunnitelmat yksityisille talouksille ja yrityksille ammattitaidolla. Asennuksia teemme pääasiassa kainuun alueella. Suunnitelmien tekeminen onnistuu kaikkialle suomessa. Täytämme asiakkaiden tarpeet ja toiveet yli 20 vuoden sähköalan kokemuksella. Ota yhteyttä 040 591 1476 tai jukka.vaisanen@pororajansahko.fi, niin saat ammattitaitoista sähköalan palvelua luotettavasti.

Palvelu:sähköurakoitsija
 
 

Vimpelin Voima Oy VIMPELI

Sähkölaitos

Vimpelin Voima Oy on 1944 perustettu sähköalan yritys. Vimpelin Voima harjoittaa sähkön myyntiä sekä sähköverkkotoimintaa omalla sähköverkko-alueellaan, joka käsittää käytännössä Vimpelin kunnan alueen. Meiltä saat kaikki sähköalan palvelut kattavasti. Sähkön myynnin ja sähköverkkotoiminnan lisäksi kauttamme onnistuu myös sähkösuunnittelut, -asennukset, -huollot ja -korjaukset. Myös isommat urakat onnistuvat. Toimipisteessämme myös sähkötarvikemyynti.

Hakusana:sähköurakoitsijat, sähköurakoitsija
 
 

Sähkötalo Lehtinen Oy LAIHIA

Sähkötöitä

Sähkötalo Lehtinen Oy on vuonna 1996 perustettu täyden palvelun sähköalan yritys Pohjanmaalla! Teemme ammattitaidolla ja kokemuksella S1 - ryhmän sähköasennuksia kotitalouksille, yrityksille ja teollisuudelle. Myös sähköurakoinnit, -saneeraukset sekä -suunnitelmat, kaapeloinnit ym. alan työt. Palvelemme asiakkaita myös sähkötarvikemyymälässämme Laihialla.

Hakusana:sähköurakoitsija
 
 

Turun Sähkötyö Oy PAIMIO

Sähkötöitä

Sähköalan palvelut teollisuudelle. Toimimme Turun seudulla.

Hakusana:sähköurakoitsijoita, sähköurakoitsijat
 
 

Henkilö- ja Yritysarviointi Seti Oy ESPOO

Teknistä palvelutoimintaa, työturvallisuus

Ylläpidämme myös kuntotutkijarekisteriä. Hakemuksesta sähkö-, tele-, turva- ja hissipätevyydet sekä kelpoisuustodistukset. Myös ehdot täyttäville yrityksille SETI-tele- ja turvaurakoitsijahyväksyntöjä. Sähköalan henkilöiden ja -liikkeiden sertifiointia.

Hakusana:sähköurakoitsija
 
 

EPF - Electric Power Finland Oy PAIMIO

Sähkötöitä, sähköurakointia, sähköasennusta, teollisuussähkötöitä

ELectric Power Finland Oy on sähköalan ammattilainen, palvelemme lähinnä teollisuutta sekä julkisisia laitoksia. Olemme erikoistuneet vaativiin sähkötyökohteisiin. Suoritamme relekoestuksia, määräaikaiskoestuksia, käyttöönottoja, pääkeskusasennuksia, sähköasemia, saneerauksia, sähkönjakelua, muuntamotöitä ja lämpökuvauksia. Sähkötyöt junaliikenteen turvaamiseksi, kuten mm. syöttö- ja välikytkinasemien sähkönjakelutyöt EPF on kokenut ja luotettava vahvavirtaosaaja. Toimialueenamme on koko Suomi.

Palvelu:Sähköurakoitsijat
 
 

Ab Tekas Oy (på svenska) TEERIJÄRVI

Suomen Yrittäjien jäsen

Sähköurakoitsija

Elinstallation och elentreprenad samt passerkontroll och brandalarm åt företag och enskilda. Starkström och svagström. Verksamhetsområdet är Österbotten där vi jobbar i Terjärv med kringliggande kommuner samt bl.a. i städerna Karleby, Kaustby, Jakobstad, Nykarleby, Kannus. Arbeten utförs på såväl entreprenad som mot timdebitering. Förutom normala elarbeten utför Tekas, med lång erfarenhet, olika svagströmsarbeten som tex adb-nät och antennät mm.

 
 

Lapenergia Oy PYHÄTUNTURI

Sähkötöitä

Lapenergia Oy on palveleva sähköliike joka toimii Pyhätunturilla sekä sen ympäristössä. Teemme asiakaskohteissamme monipuoliset ja kattavat sähköalan työt jo 30 vuoden ammattitaidolla ja kokemuksella. Toimintamme on keskittynyt etupäässä Itä-Lapin alueelle. Tervetuloa tutustumaan palveluihimme sivujemme kautta!

Palvelu:sähköurakoitsija
 
 

Sähköasennus Ekström P C Ky ESPOO

Sähkötöitä

Sähköasennus P.C. Ekström Ky on toiminut vuodesta 1980 asti monipuolisena sähköurakoitsijana Etelä-Suomen alueella. Urakoimme Espoosta käsin koko pääkaupunkiseudulla. Tilaa asiansa osaava sähköasentaja hoitamaan kodin sähköt kuntoon!

Hakusana:sähköurakoitsija
 
 

Vetur Oy TAMPERE

Suomen Yrittäjien jäsen

Rakennuspalveluja, sähkötöitä

Olemme monipuolinen rakennusalan ammattilainen Pirkanmaalla. Palvelemme yrityksiä ja teollisuutta vahvalla osaamisella yli 20 vuoden kokemuksella. Palveluihimme kuuluvat sähköurakointi ja rakennuttamispalvelut. Keskeisintä osaamistamme ovat sähköasennukset vaativiin ja suuriin kohteisiin. Kauttamme saatte mm. teollisuushallien ja asuintilojen uudisrakentamisen kuin saneeraukset. Pidämme tärkeänä, että sovituissa aikatauluissa pysytään ja, että työn laatu täyttää tiukimmatkin laatukriteerit.

Palvelu:sähköurakoitsijat
 
 

Kiites Oy JYVÄSKYLÄ

Sähkötöitä

Toimintaperiaatteenamme on toimia siten, että lopputulos on asiakkaan kannalta paras mahdollinen. Paikallisena ja vastuullisena toimijana ajattelemme toimintaamme ja tekemisiämme pitkällä tähtäimellä.

Palvelu:sähköurakoitsija
 
 

Sähköasennus Samro MUURLA

Sähkötöitä, sähköasennusta

Sähköjohtojen ja -laitteiden asennusta, korjausta ja huoltoa. Sekä uudisrakennus- että saneerauskohteisiin. Myös sähköalan aliurakointi. Myös saneeraus- ja pintaremonttityöt. Lähinnä Turun ja Salon seudulla. Ota yhteyttä, Sami Rokka.

Palvelu:sähköurakoitsija
 
 

Sähkö-Vinkki Oy ONTTOLA

Suomen Yrittäjien jäsen

Sähköasennusta

Ammattitaitoista sähköasennusta, sähkösuunnittelua, sähköurakointia ja sähkökorjaukset Joensuussa ja Pohjois-Karjalan alueella. Olemme palvelleet sähköalan asennuksissa, remontoinnissa ja saneerauksessa 30 vuotta niin yksityisiä kuin julkisia tahoja. Ota yhteyttä ja kysy lisää palveluistamme ja kotitalousvähennyksestä. Korjaussähkötyöt, laiteasennus ja sähkösuunnittelupalvelu. Palvelemme Teitä aina mielellämme! Vesa Sivonen: 050 300 1170.

Aihepiiri:Sähköurakoitsijat
 
 

Sähkövuono Oy VANTAA

Sähköasennusta

Sähkövuono tekee laajalti eri sähkötyöt Vantaan, Helsingin ja muun pääkaupunkiseudun alueella. Hoidamme niin kotitalouksien kuin pienten yritystenkin sähköasennukset ja -korjaukset yli 25 vuoden kokemuksella. Meiltä onnistuu monipuolisesti sähköalan palvelut vankalla ammattitaidolla ja tarvittavin asennusoikeuksin. Tavoitteenamme on tehdä sähkötyöt aina huolellisesti, koska asiakkaan turvallisuus ja tyytyväisyys on meille tärkeää. Ota yhteyttä niin teemme sähkötyösi sovitulla aikataululla!

Yhteystiedot: sähköurakoitsija, Timo Vuono
0400 907729

 
 

Sähköurakointi V. Leinonen KULHO

Sähköasennusta

Sähköurakointi Veijo Leinonen - Sähköurakointia ammattitaidolla jo vuodesta 1989. Palveluihini kuuluu kokonaisvaltainen sähköurakointi ja sähköalan työt, omakotitalojen, kesämökkien ja teollisuushallien sähköistys, sähköremontit, sähkösaneeraus, sähkölaitteiden huolto, sähkölaitteiden vikatarkastukset ja korjaukset sekä sähköasennus. Toimialue: Pohjois-Karjala, Joensuu, Kulho, Eno, Lehmo, Kontiolahti, Ylämylly, Reijola, Liperi, Hammaslahti, Kiihtelysvaara. Soita ja kysy lisää!

Hakusana:sähköurakoitsija Joensuu
 
 

Sähköpalvelu Sakari Tähtilä Ky OULU

Suomen Yrittäjien jäsen

Sähköurakoitsija, sähkötöitä

Sähköpalvelu Sakari Tähtilä - Sähköurakointia vuodesta 1993 alkaen. Sähköasennus, sähkösuunnittelu ja sähkötyöt yrityksille, vakuutusyhtiöille ja julkiselle sektorille. Urakkana tai tuntityönä.

 

Muuta hakua

Sähköurakoitsijat:

Ammattilaiset:

Liikkeet ja toimipaikat:

Toimialat:

Tuotteet ja palvelut:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus