:

Säiliöiden korjauksia

Säiliöiden korjaus · säiliöiden korjausta · säiliöiden korjaukset · säiliöiden korjauksia

Hakuehdolla säiliöiden korjauksia löytyi yhteensä 7 yritystä.

Suomen Säiliöhuolto Oy PIEKSÄMÄKI

Säiliöhuoltoa, hiekkapuhallusta, pintakäsittelyitä, teollisuusmaalausta

Suomen Säiliöhuolto tekee pitkäaikaisella ja vahvalla ammattitaidolla kaikki säiliöiden tarkastukset, huollot ja puhdistukset sekä teollisuuden raskasöljysäiliöiden puhdistukset. Teemme pintakäsittelyt, hiekkapuhallukset, vesihiekkapuhallukset ja teollisuusmaalaukset niin yksityishenkilöille kuin yrityksille. Hiekkapuhallamme kerrostaloista lusikkaan (kesämökkien seiniä, omakotitalojen kivijalkoja jne.). Toimimme koko Suomen alueella. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Hakusana:säiliöiden korjaukset, säiliöiden tarkastukset, säiliöiden puhdistukset, säiliöiden käytöstä poisto
 

Öljysäiliötarkastus P. Lepistö TAMPERE

Säiliöhuoltoa, öljysäiliöiden huoltoa

Yrityksemme on erikoistunut öljysäiliöiden tarkastuksiin. Suoritamme ammattitaidolla myös öljysäiliöiden huollot, korjaukset, asennukset ja puhdistukset. Toimitamme myös säiliöiden varaosat. Asiakkainamme yksityiset, rakennusliikkeet, julkinen sektori. Toimialue on pääasiassa Pirkanmaa; Tampere, Ylöjärvi, Nokia, Valkeakoski, Akaa, Sastamala, Ruovesi, Vilppula, Mänttä), mutta palvelemme myös koko Etelä-Suomen alueella. Kysy lisää!

Palvelu:säiliöiden lasikuitupinnoitukset, öljysäiliöiden korjaus, säiliöiden purkutyöt, säiliöiden ylöskaivuu, säiliöiden varaosat, säiliöiden käytöstäpoisto, säiliöiden asennustyöt
 
 

Itäpaine Oy YLÄMYLLY

Paineilmakompressorien korjausta, paineilmalaitteet

Itäpaine Oy - Paineilmaverkostojen suunnittelu, rakennus ja asennus sekä paineilmalaitteiden huolto, asennus, myynti ja korjaus Itä-Suomen alueella. Olemme valtuutettu Kaeser kompressorien jälleenmyyjä ja huoltoliike. Huollamme, asennamme ja korjaamme kaikki paineilmalaitteet, paineilmajärjestelmät ja kompressorit merkkiriippumattomasti. Tarjoamme täsmälliset huolto- ja korjauspalvelut alueella: Kajaani, Lappeenranta, Kuopio, Iisalmi, Varkaus, Joensuu. Myös erikoishitsaukset. (0500 190 465).

Hakusana:paineilmalaitteiden korjaus, säiliöiden asennus
 
 

Talopa Oy KUHMO

Säiliöiden huoltoa

Päätoimintamme on säiliöiden huolto, asennus, purku ja puhdistustyöt. Alalta meillä on jo yli 25 vuoden kokemus, joten olet ammattilaisen käsissä. Toimialue on pääsääntöisesti Kainuu, Pohjois-Savo mutta teemme tarvittaessa kauempanakin. Tilaukset: Kotamaa Heikki puh. 0400164464

Palvelu:Säiliöiden korjaus, Säiliöiden asennus, Säiliöiden puhdistus
 

Muuta hakua

Säiliöiden korjauksia:

Liikkeet ja toimipaikat:

Tuotteet ja palvelut:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus