:

Saattohoitoa

Saattohoito · saattohoitoa · saattohoidot · saattohoitoja

Hakuehdolla saattohoitoa löytyi yhteensä 9 yritystä.

Keski-Pohjanmaan Hoitopalvelu Oy KOKKOLA

Suomen Yrittäjien jäsen

Terveyspalveluja

Yrityksemme on kotihoidon, osastohoidon, työterveyshuollon, palveluasumisen ja vastaanottotoiminnan ammattilainen jo v. 1993 lähtien. Julkisen terveyden- ja sairaanhoidon rinnalla pyrimme täydentämään hoitoketjua tarjoamalla halukkaille yksityisen palveluntuottajan laadukasta ja turvallista hoitoa.

Palvelu:saattohoito
 

Kotipalvelu Ykköset Oy ESPOO

Kotipalveluita

Luotettava kodinhoitopalveluita tarjoava yhteistyökumppani niin perheille, ikäihmisille kuin yrityksillekin pääkaupunkiseudulla ja kehyskunnissa. Toimintakonseptimme ydin on asiakaslähtöinen palvelu – laadimme palvelukokonaisuuden yksilöllisesti asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaisesti. Meiltä voit tilata myös kotipalvelulahjakortin ystävällesi, läheisellesi tai vaikkapa äidille äitienpäivälahjaksi.

Hakusana:saattohoito
 
 

Tmi Syrämmellä SASTAMALA

Lastenhoitoa, vanhusten hoitoja, terveydenhuolto, terveyspalveluja

Yksilöllistä koti-ja sairaanhoitopalvelua kotona selviytymisen tukemiseksi Sastamalan ja Valkeakosken lähialueilla. Olet sitten omainen tai mahdollinen asiakas, ota rohkeasti yhteyttä.

Palvelu:saattohoito
 
 

Materon Palvelukoti SUOMUSSALMI

Palvelukoti

Materon Palvelukoti on yksilöllistä hoito- ja hoiva-alan palvelua tarjoava yksityinen palvelukoti. Toiminta-ajatuksenamme on tuottaa kodinomaisia, kuntouttavia asumispalveluita vanhuksille ammattitaitoisen henkilökunnan ohjauksella. Henkilökuntamme ja ympärivuorokautinen päivystys luovat turvallisen, yksilöllisen asuinympäristön. Ryhmäkodissa on 16 paikkaa, kauniit ja viihtyisät tilat, 24-h turvapäivystys, ateriapalvelut sekä monipuolista viriketoimintaa.

Palvelu:saattohoito
 
 

Ylöjärven terveyskeskus - Sairaala YLÖJÄRVI

Sairaala, julkisia palveluita

Terveyskeskus -sairaalassa hoidetaan äkillisesti sairastuneita potilaita, saattohoitopotilaita tai potilaita, jotka saapuvat osastolle poliklinikan kautta tai suoraan sovitusti muista sairaaloista.

Hakusana:saattohoito
 

Muuta hakua

Saattohoitoa:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus