:

Sahausta

Sahaus · sahausta

Hakuehdolla sahausta löytyi yhteensä 82 yritystä. Tulokset 1—20:

Oy Maanterä Ab VANTAA

Työkalujen tukkumyyntiä, työtarvikkeiden tukkumyyntiä

Oy Maanterä Ab on lastuavia työkaluja ja työkalujärjestelmiä maahantuova yritys. Erikoisosaamistamme ovat metalli- ja konepajateollisuudessa käytettävät pora-, kierre-, jyrsintä-, sorvaus-, sahaus- ja hiontatyökalut ja kiinnittimet.

Palvelu:metallin sahaus
 

Salosen Saha Ky JÄRVELÄ

Höyläämö, puutavara

Saat meiltä erikoismittaisen saha- ja höylätavaran nopealla toimituksella. Valmistamme esimerkiksi ylileveät paneelit ja lattialaudat, erikoisprofiilit ja vinosahaukset. Pystymme jalostamaan puuta mm. kuorimakoneella, kenttäsirkkelillä, vaakavannesahalla, halkaisuvannesahalla, paneelihöylällä ja pohjamaalauskoneella. Olemme tunnettuja hyvästä palvelusta ja laadukkaasta puutavarasta. Pyrimme toteuttamaan asiakkaiden vaikeatkin toiveet. Kun muut eivät pysty tarjoamaan, kannattaa kysyä meiltä!

Palvelu:sahauspalvelu
 

Sah-Ko Oy OULU

Metallituotteiden valmistaja, konepaja, teollisuuden kunnossapitopalveluja

Sah-Ko Oy - asiakkaan tarpeisiin mukautuva täyden palvelun keskiraskas konepaja sekä kunnossapidon kumppani vuodesta 1955. Olemme erikoistuneet vaativien hitsattujen ja koneistettujen teräsrakenteiden sopimusvalmistukseen. Tarjoamme monipuolisia huolto-, korjaus- ja asennuspalveluja vankalla ammattitaidolla. Tarjoamme teollisuusputkistojen ja säiliöiden sekä niihin liittyvien teräsrakenteiden suunnittelun, valmistuksen, asennuksen ja korjaukset. Toimimme sekä metallitukkuna että jälleenmyyjänä.

Hakusana:alumiinilevyn sahaus
 
 

Turun Timanttisahaus Oy RAISIO

Timanttiporausta, timanttisahausta

Turun Timanttisahaus Oy tekee vahvalla ammattitaidolla kaikki timanttityöt: timanttiporaus, timanttisahaus sekä timanttileikkaus. Betonirakenteiden ja tiilirakenteiden poraukset ja sahaukset kautta Suomen. TOIMITUSEHDOT löydät kotisivuiltamme. Alan tietotaitoa jo yli 25 vuotta.

Palvelu:tiilitiilirakenteiden sahaukset
 
 

Polarputki Oy HELSINKI

Teräksen tukkumyyjä, terästeollisuutta

Polarputki Oy myy suomalaista terästuotantoa täydentäviä tuotteita ja palveluja Suomen konepaja-, telakka-, voimalaitos- ja terästeollisuudelle. Panostamme pitkäaikaiseen kumppanuuteen. Kilpailuetumme on päätuoteryhmien kattava varastointi Suomessa ja päämiehiemme laaja tuotevalikoima, mitkä mahdollistavat täsmätoimitukset asiakkaillemme. Pääosa toimituksista tehdään määrämittaan sahattuina täsmätoimituksina: oikea tuote, oikeaan paikkaan ja oikeaan aikaan. Toimialue koko Suomi.

Palvelu:pyöröteräksen sahaus
 
 

Laatuvaneri Oy OULU

Vaneri

Laatuvaneri Oy on oululainen vanerialan erikoisliike, joka myy, leikkaa määrämittaan ja muotoon sahaa hyllylevyt, vanerit, työpöytätasot ja liimapuulevyt. Olemme tunnettuja siitä, että tuotteemme ovat aina korkealaatuisia ja asiakkaan tarpeen mukaisia. Palvelemme asiakkaitamme pääasiassa Oulun seudulla. Kuljetukset hoidamme omalla kalustollamme. Voit myös lainata peräkärryämme ostostesi kuljettamiseen. Tutustu kaikkiin palveluihimme ja ota yhteyttä!

Palvelu:Sahaukset määrämittaan
 
 

Oy Jarihansa Ltd KOTKA

Keittiökalustevalmistaja, keittiökalusteita

Luomme sinulle keittiön, josta olet aina haaveillut. Yksilöllistä käsityötä - tutustu tarkemmin keittiö- ja WC-kalusteisiin ja löydä mieleisesi. Meiltä saat myös eteiskalusteet ja liukuovikomerot. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous.

Palvelu:sahauspalvelu
 
 

AK Timanttiporaus ja Sahaus Oy PORI

Timanttiporausta

AK TIMANTTIPORAUS JA SAHAUS OY on erikoistunut Satakunnan alueella timanttiporauksiin ja timanttisahauksiin. Ammattitaitoinen ja luotettava palvelu on taannut tyytyväiset asiakassuhteet. Palveluumme kuuluu mm. oviaukkojen sahaukset, reikien poraukset raudoitettuun betoniin ja erilaisten betonirakenteiden purkutyöt.

 
 

Janimatic Oy LAITILA

Metallin työstöä, metallialan töitä

Metallin työstöä, hitsaustyöt, tilauskonepaja toimintaa. Teemme teollisuudelle komponentteista kokoonpanoon sekä kaikki hitsaustyöt onnistuu, alumiinista ruostumattomaan teräkseen.

Hakusana:sahauspalvelu
 
 

Timanttityöt P. Nieminen Oy PORI

Timanttiporausta

TIMANTTITYÖT P. NIEMINEN OY on timanttiporaus ja -sahaus alan yritys Porissa. Teemme myös purkutyöt ammattitaidolla. Rakennustoiminta ja maanrakennustyöt kuuluvat myös palveluihimme pienimuotoiset räjäytystyöt. Palveluumme kuuluvat: - Timanttiporaukset - Sahaukset - Purkutyöt - Piikkaukset - Pienimuotoiset räjäytystyöt

Hakusana:sahaukset
 
 

Tmi Jukka Järvirova TORNIO

Kantojen jyrsintää

Tmi Jukka Järvirova on pihojen ja puistojen kantojyrsintään erikoistunut yritys. Hoidan myös kannot pois edullisesti ja nopeasti. Lisäksi pihapuiden sahaus, pensaiden leikkaus sekä puiden ja oksien poiskuljetus tarvittaessa. Pääasiassa toimin Meri-Lapin ja ympäristökuntien alueella. Ota yhteyttä!

Palvelu:pihapuiden sahaus
 
 

Salpavaneri Oy LAHTI

Puutavara, vaneri

Salpavaneri Oy on vanerituotteiden tukku- ja vähittäiskauppa. Vanerilevyt myymme kokonaisina tai asiakkaan toiveiden mukaisesti paloiteltuna. Varastossamme on vakiokokojen lisäksi myös ns. maxikokoja sekä erikokoisia paloja kaikissa vakiopaksuuksissa. Puupintaisista tuotteistamme löydämme ratkaisun moniin käyttö- ja laatutarpeisiin. Pinoitetuissa tuotteissa on runsaasti vaihtoehtoja moniin käyttökohteisiin.

Palvelu:sahauspalvelu
 
 

Kimmo Vuorisalo SÖÖRMARKKU

Puuntyöstöä, sahausta

Palveluihimme kuuluvat sahauspalvelut Satakunnan alueella. Teemme sahaukset asiakkaan luona siirrettävällä kenttäsirkkelillä. Ota yhteyttä ja kysy lisää sahauspalveluistamme!

Palvelu:sahaustyöt, puun sahaus, sahauspalvelut
 

Muuta hakua

Sahausta:

Liikkeet ja toimipaikat:

Toimialat:

Tuotteet ja palvelut:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus