Sairaalat

Sairaala · sairaalat · sairaaloita

Hakuehdolla sairaalat löytyi yhteensä 209 yritystä. Tulokset 1—20:

Mehiläinen Tampere TAMPERE

Sairaala, yksityisiä lääkäripalveluita

Mehiläinen Tampere on täyden palvelun lääkärikeskus ja sairaala, joka sijaitsee Finlaysonin alueella keskellä kaupunkia. Saman katon alta löytyvät n. 150 yleis- ja erikoislääkärin sekä muun alan ammattilaisen vastaanotot ja palvelut. Yleislääkäripäivystys ilman ajanvarausta viikon jokaisena päivänä. Lastenlääkärin ja korvalääkärin vastaanotolle myös viikonloppuisin ajanvarauksella, puh. 010 414 00.Lääkärikeskuksen yhteydessä toimii kirurginen Sairaala Mehiläinen.

Yhteystiedot: Sairaala, ma-pe 7:30-15:30
03 313 43 400

 

Pihlajalinna Oy - Tampere - Kehräsaari TAMPERE

Kauppakamarin jäsenSuomen Yrittäjien jäsen

Lääkäriasema, yksityisiä lääkäripalveluita

Pihlajalinna -lääkäriasemilla sinua palvelevat terveydenhuollon ammattilaiset. Kattavat yleis- ja erikoislääkäripalvelut Kehräsaaren lääkäriasemalla Kattavat työterveyshuollon palvelut Myös laboratorio- ja röntgenpalvelut (natiivi- ja ultraäänitutkimukset) sekä allergiatutkimukset Yleislääkärille joka päivä. Monipuoliset tuki- ja liikuntaelin/kuntoutuspalvelut. Omapihlaja.

Yhteystiedot: Johtaja hoitaja - sairaala, Elina Alarotu
044-755 4202

Liiketoimintajohtaja - sairaala, Jyri Lepistö
050-581 0571

 

Pihlajalinna Oy - Sairaala TAMPERE

Kauppakamarin jäsen

Sairaala, yksityissairaala

Pihlajalinna sairaala on kirurginen yksityissairaala, joka on keskittynyt päiväkirurgisiin ja lyhytjälkihoitoisiin leikkaushoitoihin. Hoidamme yksityis- ja vakuutuspotilaita sekä kuntien maksusitoumuspotilaita. Sairaalassamme toimivat seuraavat erikoisalat: Anestesiologia Gastrokirurgia Gynekologia Korva-, nenä- ja kurkkutaudit Käsikirurgia Lastenkirurgia Ortopedia Plastiikkakirurgia Silmäkirurgi

 

Lääkärikeskus Dextra HELSINKI

Sairaala, lääkärikeskus

Dextran lääkärikeskukset - Parempaa huomista! Olemme osa Pihlajalinna-konsernia, joka on suurin kotimaisessa omistuksessa oleva yksityinen sosiaali- ja terveydenhuoltopalveluiden tuottaja. Dextra-brändin alla toimivissa yksityisissä lääkärikeskuksissa ja sairaaloissa konserni tuottaa muun muassa yleis- ja erikoissairaanhoidon palveluita, päivystyspalveluita, monipuolisia kirurgisia palveluita sekä työterveyshuollon ja suunterveydenhoidon palveluita.

Hakusana:plastiikkakirurginen sairaala
Yhteystiedot: Plastiikkakirurginen sairaala Oy
09 612 6363

Sairaala Munkkivuori, Helsinki
030 6060

Sairaala Tampere
075 3253 600

 

Ilveskoti HÄMEENLINNA

Kuntoutuspalveluja, terveyspalveluja

Ilveskodin lupaus on, että jokainen asiakkaamme saa terveyttä ja toimintakykyä edistävää kuntoutusta sekä hyvää ja huolellista hoitoa. Ilveskodin toiminta perustuu asiakkaan ainutlaatuiseen, aitoon kohtaamiseen ja sujuvaan palveluun sekä pätevään ja sitoutuneeseen henkilökuntaan.

Palvelu:sairaala
 

Oulun 11. Kastellin Apteekki OULU

Suomen Yrittäjien jäsen

Apteekki

Kastellin Apteekki (Ma-La 8.00-21.00 Su 10.00-18). Apteekkiin vain parin kilometrin matka Oulun keskustasta, sijaitsemme Katrillin talossa OYS:a vastapäätä. Ilmaisia parkkipaikkoja on aivan sisäänkäynnin edessä. Sama farmaseutti palvelee sinua alusta loppuun ilman ylimääräisiä jonotuksia. Palvelemme nyt myös eReseptiasiakkaita! Tuotteet myös kätevästi ympäri Suomen verkkoapteekistamme. Apteekillamme on kattavat aukioloajat, joten voit asioida aamuvarhain, iltamyöhään, sunnuntaisin ja juhapyhinä.

Aihepiiri:apteekki lähellä OYS sairaalaa Oulu
 

Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin kuntayhtymä - Oulun yliopistollinen sairaala (OYS) OULU

Sairaala, keskussairaala, yliopistollinen sairaala, terveyspalveluja

Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin toiminnan tarkoituksena on edistää väestön terveyttä saumattomassa yhteistyössä muiden sosiaali- ja terveyspalvelujen tuottajien kanssa.Sairaanhoitopiiri tuottaa terveyspalveluja ja Oulun yliopistollinen sairaala vastaa koko Pohjois-Suomen erityistason palveluista valtakunnallisen tehtäväjaon mukaisesti.Vierailuja muilla osastoilla ei ole rajoitettu paitsi synnytys osasto 13 ja 14, katso ajat lisätieto kohdasta.

Hakusana:Psykiatrinen sairaala, Sairaala, Keskussairaalan vuodeosasto
 

RAS - Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä RAAHE

Terveyspalveluja

Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä vastaa Raahen kaupungin sekä Pyhäjoen ja Siikajoen kuntien yhteensä 35.000 asukkaan sosiaali- ja terveydenhuollon palveluista lukuun ottamatta varhaiskasvatusta ja ympäristöterveydenhuoltoa. Kuntayhtymä vastaa myös jäsenkuntien väestön niistä erikoissairaanhoidon palveluista, jotka hankitaan sairaanhoitopiiristä tai muualta alueen ulkopuolelta.Peruserikoissairaanhoidon palveluja myydään myös jäsenkuntien ulkopuolelle.

Palvelu:sairaala
 

EIRAN LÄÄKÄRIASEMA JA SAIRAALA HELSINKI

Lääkäriasema, sairaala

LÄÄKÄRIASEMA: Vastaanotolle joustavasti ja jonottamatta. Yleislääkärivastaanotto, 80 eri alojen erikoislääkäriä, laboratorio, röntgen, fysioterapia - kaikki saman katon alla. YKSITYISSAIRAALA: Kirurgista ja vuodeosastohoitoa. Kirurgian erikoisalueina mm. silmäkirurgia, plastiikkakirurgia, gynekologia sekä yleiskirurgiset toimenpiteet. Kokeneiden, pitkälle erikoistuneiden kirurgiemme käytössä on mm. viimeisin tähystys- ja laserteknologia. Tervetuloa leikkaukseen turvalliseen sairaalaympäristöön.

Palvelu:sairaala
 

Muuta hakua

Sairaalat:

Liikkeet ja toimipaikat:

Tuotteet ja palvelut:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.