:

Sairaalatarvikkeita

Sairaalatarvike · sairaalatarvikkeet · sairaalatarvikkeita

Hakuehdolla sairaalatarvikkeita löytyi yhteensä 615 yritystä. Tulokset 1—20:

Algol - Trehab Oy ESPOO

Sairaalatarvikkeita

Algol-Trehab on monipuolisesti erikoistunut kuntoutus- ja apuvälineiden toimituksiin, alan ratkaisujen työstämiseen ja tuotekoulutukseen. Algol-Trehab on aktiivisesti mukana työssä yhä parempien apuvälineiden kehittämiseksi. Yhtiö kuuluu suomalaiseen Algol-monialakonserniin, jolla on perinteitä teollisuuden ja julkisen sektorin suurhankkijana jo vuodesta 1894.

 
 

Merivaara Oy LAHTI

Sairaalatarvikkeita

Hoitotyön hyväksi ja potilaan parhaaksi. Merivaara valmistaa, kehittää ja markkinoi korkealuokkaisia sairaala ja hoitokotikalusteita. Se on alallaan johtava valmistaja Pohjoismaissa. Päätuoteryhmämme ovat leikkauspöydät, potilashuonekalusteet ja potilaspaarit. Monipuolisia hoitokalusteratkaisuja!

 
 

Pensi Rescue Oy SASTAMALA

Suomen Yrittäjien jäsen

Sairaalatarvikkeita

 
 

B. Braun Medical Oy HELSINKI

Sairaalatarvikkeita

B. Braun Medical Oy ja B. Braun Avitum Oy kuuluvat saksalaiseen B. Braun konserniin, joka on Euroopan ja maailman johtavia terveydenhuoltoalan yrityksiä. Suomalainen B. Braun Medical Oy on eräs konsernimme vanhimpia tytäryrityksiä. B. Braunin ja Aesculapin tuotenimet ovatkin kaikkien suomalaisten terveydenhoidon ammattilaisten hyvin tuntemia. Me Suomen B. Braunilaiset haluamme sitoutua B. Braunin periaatteisiin. Tarjoamme moderneja tuotteita ja palveluita Suomen terveydenhoidon tarpeisiin.

Hakusana:sairaalatarvikkeet
 
 

Prokvali Oy ESPOO

Sairaalatarvikkeita

 
 

Kuuloxi Oy JYVÄSKYLÄ

Sairaalatarvikkeita, kuulolaitteita

Kuuloxi on kuuloalaan erikoistunut yritys, joka valmistaa käsityönä yksilöllisiä tuotteita sekä myy kuuloalan tuotteita. Yritys on aloittanut toimintansa vuonna 2002. Tuotteet valmistetaan käsityönä omassa laboratoriossa yli 20 vuoden kokemuksella. Kuluttaja-asiakkaiden lisäksi asiakkaitamme ovat sairaalat, kuulokojeiden maahantuojat sekä yksityiset lääkäriasemat ympäri Suomen.

 
 

Camp Scandinavia Oy HELSINKI

Sairaalatarvikkeita, terveydenhuoltoalan tuotteita

Camp Scandinavia on yksi johtavista ortopedisten kuntoutustuotteiden toimittajista pohjoismaissa.

 
 

MT-Ortopedia Oy VAASA

Sairaalatarvikkeita

Tekopohjat Ortopediset lastenjalkineet Ala- ja yläraajaproteesit Tukiliivit urheilutuet Ranne-,polvi- ja nilkkatuet

 
 

Silmäproteesit Lehto ja Sohlberg Oy HELSINKI

Sairaalatarvikkeita

Silmäproteesit Lehto ja Sohlberg Oy on Helsingissä sijaitseva yritys, joka valmistaa yksilöllisiä silmäproteeseja. Yritys aloitti toimintansa 1997. Sen omistajilla on Suomen pisin kokemus yksilöllisten, muovisten silmäproteesien valmistuksesta.

 
 

Askox Oy VEHMAA

Talonrakennusta

Ascox on suomalainen sairaala-alan erikoistarvikkeiden myyjä ja maahantuoja. Valikoimastamme löytyvät laadukkaat sairaanhoidon tarvikkeet ja laitteet (mm. päivittäisessä sairaala- ja leikkauskäytössä olevat tarvikkeet). Ascox on erikoistunut sairaala-alan erikoistuotteisiin. Yrityksellä on luotettavat yhteistyökumppanit, joten kaikkien tuotteiden laatu on aina korkeatasoista.

Hakusana:sairaalatarvikkeet
 
 

Rehashop HELSINKI

Sairaalatarvikkeita

Rehashop on terveydenhuoltoalan yritys, jonka valikoimaan kuuluu erilaisia tarvikkeita ja apuvälineitä arkipäivää helpottamaan. Asiakkaitamme ovat niin yksityiset kuin terveydenhuoltoalan yrityksetkin, kuten terveyskeskukset ja sairaalat. Katso lisätietoja kotisivuiltamme! Tervetuloa liikkeeseemme ja verkkokauppaamme!

 
 
 
 

Fimet Oy MONNINKYLÄ

Sairaalatarvikkeita

 
 

Philips Oy VANTAA

Sairaalatarvikkeita

 
 

Millipore Oy ESPOO

Sairaalatarvikkeita

 
 

Medikro Oy KUOPIO

Sairaalatarvikkeita

 
 

Dentsply IH Oy ESPOO

Sairaalatarvikkeita

 
 
 
 
 
 

Mega Elektroniikka Oy KUOPIO

Sairaalatarvikkeita

 
Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus