Samsung huolto

Samsung huolto

Hakuehdolla samsung huolto löytyi yhteensä 8 yritystä.

Pläkin Pojat Ky TURKU

Viihde-elektroniikka, digibokseja, tv-huolto

Olemme pitkän linjan turkulainen huoltoliike. Huollamme ja korjaamme kodin viihde-elektroniikan. Digiboxit, taulu-TV:t, videot, DVD-ja hifilaitteet, kotiteatterit ja videokamerat. Takuuhuoltomerkkimme ovat Samsung, Finlux, Sharp ja Thomson, Panasonic ja Dual. Takuuajan jälkeen kaikki merkit! Myymme alkuperäiset- ja tarvikekaukosäätimet useisiin merkkeihin. Tarvittaessa ohjaamme ja neuvomme esim. digiboxien asennuksessa ja käytössä. Ota yhteyttä ja kysy lisää! Olemme yrittäjäjärjestön jäsen.

Palvelu:Samsung huolto turku, Sharp huolto turku, Finlux huolto turku, viihde-elektroniikan huolto ja korjaus
Toimialue:Thomson huolto turku
Tuote:tv huolto
 

Kylmäkomppania Oy HAUKIPUDAS

Kodinkonehuoltoja, kylmälaitehuoltoja

Kylmäkomppania Oy - Haukiputaan kylmälaite- ja kodinkonehuolto. Kylmälaitteiden, kodinkoneiden ja lämpöpumppujen huolto ja asennus Oulun talousalueella. Huollamme yritysten kylmälaitteet ja korjaamme kodinkoneet merkistä riippumatta. Pyydä tarjous ilma-, vesi- tai maalämpöpumpusta. Liikkeessämme myös valikoima käytettyjä kodinkoneita. Palvelemme arkisin 9 - 17.

Palvelu:kaupan pakastealtaiden huolto, lvi laitteiden huolto, lämpöpumppujen huolto
Tuotemerkki:Samsung
 
 

Oulun Huoltotalo Oy OULU

Kodinkonehuoltoja, elektroniikkahuoltoa

Oulun Huoltotalo Oy on kodin viihde-elektroniikkaan erikoistunut palveleva huoltoliike. Takuuhuollot:,JVC, KAON, THOMSON, JAMO, PIONEER. Merkkihuolto: PANASONIC, SAMSUNG, SONY, LG, SALORA, FINLUX, DAEWOO, CANON, FINNSAT, HANDAN, HUMAX, GRUNDIG JA AUDIOPRO. Meiltä myös: Levysoittimen neulat, kaukosäätimet, TV-antennit, AV-Tarvikkeet, radioputket. DVD DIGITOINTI - VANHAT VIDEOT JA KAITAFILMIT DVD-LEVYLLE Kuljetuspalvelu, sekä TV- ja digiboxi-asennukset.AV huollot, AV-laitteiden huollot.

Palvelu:videokamera huolto
Tuotemerkki:samsung huolto
 
 

EVahti Oy HILTULANLAHTI

Verkkokauppa, tieto- ja viestintätekniikka-ala

EVahti Oy - on avannut uuden edullisen verkkokaupan. Tuotteitamme ovat: valvontakamerat, autokamerat, tietokoneet, tabletit, matkaupuhelimet ja antennit. Palveluihini kuuluu: kaikkien matkapuhelinten näyttöjen ja lasien vaihdot edullisesti, Tracker ja Garmin koirapaikantimien asennukset, myynti ja huolto, valvontakameroiden suunnittelu, asennus ja huolto, tietokoneiden myynti, asennus ja huolto, ohjelmointipalvelut(C,Java,PHP) sekä elektronisten laitteiden myynti ja huolto.

Palvelu:huolto, atk huolto, tietokoneiden huolto
Tuotemerkki:Samsung
 
 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.