:

Saunakalusteita

Saunakaluste · saunakalusteet · saunakalusteita

Hakuehdolla saunakalusteita löytyi yhteensä 14 yritystä.

 

Helsingin Sisustuspuu Oy HELSINKI

Puusepäntuotteita, puusepänliike

Olemme tasokkaisiin julkisten tilojen ja kodin kalusteisiin sekä kokonaisvaltaisiin remontteihin erikoistunut puusepänyritys. Vankka ammattitaitomme palkittiin Länsi-Helsingin vuoden yrittäjä 2005 palkinnolla. Verstaamme sijaitsee Helsingin Konalassa. Yli 20 vuoden aikana olemme olleet mukana sadoissa projekteissa. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Palvelu:saunakalusteet
 
 

Saunamajor Oy FORSSA

Saunoja, saunatarvikkeita, saunasisustusta, saunakalusteita, saunakalusteiden valmistusta

Saunamajor Oy valmistaa perus- ja erikoislauteita, moduuli eli kylpyhuonesaunoja ja kylpyhuone- sekä saunapenkkejä joko omilla malleilla tai asiakkaan toiveiden mukaan. Toimitamme n. 200 erilaista tervaleppätuotetta ympäri maailman. Varastostamme löytyy laudepuut, paneelit, listat, rimat sekä liimalevyt. Saunamajor urakoi suurempia ja pienempiä kohteita Etelä-Suomen alueella. Asiakaskuntaamme kuuluu rakennusyrityksiä, puualanyrittäjiä, puutukkuja sekä tietysti myös yksityisiä asiakkaita.

 
 

ERK INTERIORS PORI

Remontteja

Saunaremontit, kylpyhuoneremontit, keittiöremontit sekä kaikki muut remontit. Vesieristykset, laatoitustyöt, maalaustyöt, tapetointityöt, paneloinnit, vesivahinkosaneeraukset, ikkuna-asennukset, oviasennukset, ulkovuorilaudoitukset. Toimimme kovalla kokemuksella ja vankalla ammattitaidolla Satakunnan alueella. Yritys tunnetaan korkealuokkaisesta yksilöllisestä asiakaspalvelusta ja hyvästä työjäljestä. Asiakkaitamme ovat yksityiset ja yritysasiakkaat, sekä taloyhtiöt. Katso lisää kotisivuiltam

Valmistaa:saunakalusteet
 
 

Ajankoti Oy JYVÄSKYLÄ

Saunakalusteita

 

Muuta hakua

Saunakalusteita:

Tuotteet ja palvelut:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus