:

Seurakunnat

Seurakunta · seurakunnat · seurakuntia

Hakuehdolla seurakunnat löytyi yhteensä 264 yritystä. Tulokset 1—20:

Lappeenrannan seurakuntayhtymä LAPPEENRANTA

Seurakunta, uskonnollista toimintaa, hautauspalveluja, kokoustilojen vuokrausta

Joutsenon, Lappeen, Lappeenrannan, Lauritsalan ja Sammonlahden evankelis-luterilaiset seurakunnat muodostavat Lappeenrannan seurakuntayhtymän, jonka yhteisinä työmuotoina toimivat apu ja tuki elämään, erityisnuorisotyö, lapsityö, diakonia, kansainvälinen- ja maahanmuuttajatyö, oppilaitostoiminta, perheasiain neuvottelukeskus, päihde- ja kriminaalityö, sairaalasielunhoito, yhteiskunnallinen työ sekä viestintä. Katso lisätietoa seurakuntien toiminnasta verkkosivuiltamme!

Hakusana:luterilainen seurakunta
Aihepiiri:Evankelisluterilainen Seurakunta
Yhteystiedot: Lappeenrannan seurakunta, Kirkkoherra Hannu Haikonen
040 3126 300

Joutsenon seurakunta, Kirkkoherra Tero Kalpio
040 3126 700

Lappeen seurakunta, Kirkkoherra Mika Lehtola
040 3126 601

Lauritsalan seurakunta, Kirkkoherra Pentti Berg
040 3126 400

Sammonlahden seurakunta, Kirkkoherra Juha Eklund
040 3126 500

 

Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymä TURKU

Seurakunta, uskonnollista toimintaa, kokoustilojen vuokrausta

Kaikki Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymän kymmenen paikallisseurakuntaa löytyvät näiltä sivuilta. Tätä kautta pääset myös tutustumaan muiden kieliryhmien seurakunnalliseen toimintaan. Kansainvälinen seurakunta toimii englanniksi ja kokoontuu Tuomiokirkossa. Saksalainen seurakunta kokoontuu Tuomiokirkossa ja toimitilassaan Kaskenkadulla.

Hakusana:seurakunnan päiväkerhot, seurakunnan iltapäiväkerhot, luterilainen seurakunta
Yhteystiedot: Turun ruotsalaisen seurakunnan asiat
040 3417 229

 

Helsingin Ortodoksinen seurakunta HELSINKI

Seurakunta, uskonnollista toimintaa

Helsingin ortodoksinen seurakunta on jäsenmäärältään suurin maamme ortodoksisista seurakunnista. Seurakuntaamme kuuluu yli 20 000 jäsentä eli noin 30 % kirkkokuntamme väestöstä. Alueellisesti seurakunta käsittää lähes koko entisen Uudenmaan läänin alueen. Toiminta on erityisen vilkasta pääkaupunkiseudulla, jossa valtaosa jäsenistöstä asuu.

Palvelu:ortodoksi seurakunta
Yhteystiedot: Seurakunnan asiakaspalvelu
09 856 46 100
09 85646250 (fax)

 

Kuopion ev.lut. seurakunnat KUOPIO

Seurakunta, uskonnollista toimintaa

Kuopion ev.lut. seurakunnat palvelevat kaikissa elämäntilanteissa, avioliittoon vihkiminen, kodin siunaaminen, perheasiain neuvottelukeskus ja pappien päivystys. Kaikki kirkolliset palvelut. Järjestetään leiririppikouluja, päivärippikouluja, iltarippikouluja ja sairaalasielunhoitoa. Rippikouluun ilmoittautuminen kotisivuiltamme. Seurakunnat ovat Alava, Kallavesi, Männistö, Puijo, Riistavesi, Vehmersalmi ja Tuomiokirkkoseurakunta.

 

Kirkkonummen suomalainen seurakunta KIRKKONUMMI

Kirkko, seurakunta, uskonnollista toimintaa

Seurakunnastamme löytyy toimintaa kaiken ikäisille ihmisille. Lapsiperheille seurakunta tarjoaa muun muassa pyhäkouluja, päiväkerhoja, perhekerhoja sekä erilaisia leiriä ja retkiä. Varhaisnuorille pidetään monenlaisia kerhoja, ja myös heidän kanssaan leireillään yhdessä. Aikuisille seurakunta tarjoaa mm. raamattupiirejä ja hiljaisuuden viikonloppuja. Ikäihmisille järjestetään kerhoja, leirejä sekä syntymäpäiväjuhlia.

Aihepiiri:seurakunta
 
 

Porin Evankelis-Luterilainen Seurakuntayhtymä PORI

Seurakunta, uskonnollista toimintaa

Kirkossa välittyy tunnelma! Tule sinäkin. Porin seurakuntayhtymässä on kuusi paikallisseurakuntaa. Asukkaat ja kirkko kohtaavat arjessa monella tapaa: lasten harrastuksissa, nuorisotoiminnassa, perhetyössä ja useissa ikimuistoisissa juhlissa. Seurakunta tarjoaa virkistäytymismahdollisuuksia kuntalaisilleen. Leirikeskukset ja kurssikeskukset ovat kaikkien käytettävissä. Kaunis Porin kaupunki ja sen seurakunta kutsuu mukaansa. Käy kotisivuillamme katsomassa ajankohtaiset leirit ja tapahtumat!

 
 

ALAJÄRVEN SEURAKUNTA ALAJÄRVI

Kirkko, seurakunta

Alajärven ev. lut. seurakunta. Kirkkoherranvirasto avoinna: ma 8.45 - 16.00, ti - pe 8.45 - 14.00.

Palvelu:seurakuntia
 
 

KIURUVEDEN SEURAKUNTA KIURUVESI

Seurakunta

Kiuruveden seurakunta - mukana elämän matkalla.

 
 
 
 

Ähtärin Seurakunta ÄHTÄRI

Seurakunta

Ähtärin seurakunta on olemassa: Kutsuakseen ihmisiä armollisen Jumalan yhteyteen niin juhlassa kuin arjessa. Tuodakseen heidän elämäänsä kestävää perustaa. Rohkaistaakseen heitä välittämään läheisistä ja luomakunnasta. Kaste- ja lähetyskäskyn (Matt. 28: 18-20) mukaisesti.

 
 

Suonenjoen Seurakunta SUONENJOKI

Seurakunta

Suonenjoen seurakunta on herännäistaustainen, perinteitä kunnioittava, tämän ajan haasteisiin vastaava seurakunta Sisä-Savossa. Seurakunta kuuluu Kuopion hiippakuntaan ja Rautalammin rovastikuntaan. Työnäyn mukaisesti seurakunta välittää evankeliumin hyvän sanoman kaikille suonenjokelaisille. Käy myös facebook-linkin kautta katsomassa toimintaamme.

 
 

Kemijärven seurakunta KEMIJÄRVI

Seurakunta

Tervetuloa Itä-Lapin suurimman seurakunnan toimintaan. Klikkaa kotisivuillemme ja tutustu monimuotoiseen toimintaamme. Ota yhteyttä ja tule mukaan!

Hakusana:evankelis-luterilainen seurakunta
 
 

Pelkosenniemen seurakunta PELKOSENNIEMI

Seurakunta

Olet lämpimästi tervetullut Pelkosenniemen seurakunnan toimintaan kauniiseen Koillis-Lappiin. Pelkosenniemen seurakuntaan kuuluu kaksi kuntaa, Pelkosenniemi ja Savukoski. Savukosken rajakirkossa sijaitsee seurakuntamme aktiivinen toimintakeskus, jossa toimivat eri kerhot, partio. Savukosken rajakirkosta löytyy myös kokoontumistilat ja oma keittiö. Pelkosenniemellä seurakuntakoti. Kirkkoherranvirasto avoinna ma-to klo 9-12. Soita ja kysy lisää palveluistamme.

 
 
 
 

Kouvolan seurakuntayhtymä - Kuusankoski KUUSANKOSKI

Seurakunta

Tutustu Kouvolan seurakuntayhtymään kotisivuilla, mistä löydät yhteystiedot yhtymän yksiköihin. Yhtymän yksiköistä Kuusankosken seurakuntakeskuksessa toimii hallintopalvelut, henkilöstöpalvelut, talouspalvelut ja viestintäpalvelut.

 
 

Anjalankosken seurakunta INKEROINEN

Seurakunta

Tutustu Anjalankosken ev.lut. seurakunnan toimintaan kotisivuilla. Seurakuntatoimisto on avoinna ma-pe klo 9-13. Puh. 05 3411 304 Kirkollisten toimitusten (vihkimiset, kasteet, hautaan siunaukset) varaus, virkatodistukset Puh. 05 3411 303 Seurakunnan toimintaan liittyvät asiat, muut tilavaraukset Puh. 05 3411 310 Sukuselvitykset

 
 

Elimäen seurakunta ELIMÄKI

Seurakunta

Tutustu Elimäen ev.lut. seurakunnan toimintaan kotisivuilla. Seurakuntatoimisto on avoinna ma-to klo 9-15. Puh. 05 3411 305 Seurakunnan toimintaan liittyvät asiat, muut tilavaraukset Puh. 05 3411 306 Kirkollisten toimitusten (vihkimiset, kasteet, hautaan siunaukset) varaus, virkatodistukset, sukuselvitykset

 
 

Kouvolan seurakunta KOUVOLA

Seurakunta

Tutustu Kouvolan ev.lut. seurakunnan toimintaan kotisivuilla. Seurakuntatoimisto on avoinna ma-pe klo 9-15. Puh. 05 3411 307 Seurakunnan toimintaan liittyvät asiat, muut tilavaraukset Puh. 05 3411 308 Kaste- ja vihkivaraukset, virkatodistukset Puh. 05 3411 309 Hautaus- ja siunausvaraukset Puh. 05 3411 310 Sukuselvitykset

 

Muuta hakua

Seurakunnat:

Liikkeet ja toimipaikat:

Tuotteet ja palvelut:

Yritykset ja organisaatiot:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus