:

Siirtovaunuja

Siirtovaunu · siirtovaunut · siirtovaunuja

Hakuehdolla siirtovaunuja löytyi yhteensä 7 yritystä.

Carl Stahl Oy TURKU

Nostolaitteita, nostureita, nostotarvikkeita

Nostovälinetalo Carl Stahl on perustettu 1880 ja toimii vieläkin perheyrityksenä. Tällä hetkellä toiminta on maailmanlaajuista ja työllistää jo 1500 ihmistä, 54:ssä toimipisteessä. Suomessa Carl Stahl aloitti toimintansa 2003 turussa. Tuotteitamme ovat mm. Nosturit, nostimet, nostoapuvälineet, nostolaitteet ja nostotarvikkeet ja kaikki mikä liittyy tavaran nostamiseen. Tutustu kotisivuumme www.carlstahl.fi.

Tuote:Siirtovaunut
 

MeramaTec Oy IKAALINEN

Suomen Yrittäjien jäsen

Metallituotteiden valmistaja, nostolaitteita, kuljetinlaitteita, siirtolaitteita

Suunnittelemme ja valmistamme viranomaismääräysten mukaisia nostoapuvälineitä sekä suoritamme nostoapuvälineiden määräaikaistarkastuksia. Olemme erikoistunut materiaalin-, ja rullankäsittelylaitteiden, nostoapuvälineiden, hylkyrullaleikkureiden sekä kuljettimien valmistamiseen. Teemme työturvallisuus koulutuksia, turvallisuuskartoituksia sekä normien tulkintaan ja työturvallisuuden kehittämiseen liittyvää konsultointia.

Valmistaa:akkukäyttöinen teräslevyjen siirtovaunu, siirtovaunut, kartonkirullien siirtovaunu
 
 

Mariomec Oy KAUHAJOKI

Agentuuritoimintaa

Mariomec Oy on teollisuuden laitetoimittaja Kauhajoella. Valittavana on tuotteet aina yksittäisistä laitteista tuotantolinjoihin ja kokonaisiin tehdastoimituksiin. Mariomec-laitteilla voidaan myös modernisoida jo käytössä olevia linjoja tehokkaamman kannattavuuden, läpimenoaikojen ja kapasiteetin saavuttamiseksi.

Hakusana: siirtovaunut
 

Muuta hakua

Siirtovaunuja:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus