:

Siivousta

Siivous · siivousta · siivoukset · siivouksia

Hakuehdolla siivousta löytyi yhteensä 2769 yritystä. Tulokset 181—200:

 

Sodankylän Siivouspalvelu SATTANEN

Siivouspalveluita yrityksille, siivousta, siivouspalveluita kotitalouksille

Siivouspalveluita yli 20 vuoden kokemuksella.Teemme kolmen vakituisen henkilön voimalla siivouksia sekä yksityisille että yrityksille.Teemme perus- ja viikkosiivouksista kaikenlaisiin loppusiivouksiin. Toimimme Sodankylästä noin 100 km sektorilla. Asiakkaina niin kotitaloudet kuin pk-yritykset.Käytössämme myös huonekalupesuri tekstiilien pesuun kuten patjat, matot jne. Teemme töitä maanantaista lauantaihin, mutta sopimuksesta myös pyhinä.Kotitalouksien kannattaa hyödyntää 60% kotitalousvähennys

Palvelu:liiketilojen siivous
 
 

Saijan siivous HAUHO

Siivouspalveluita

Saijan Siivous on yhden naisen siivous- ja kotipalveluyritys, joka on perustettu vuonna 2005. Palvelen sekä yksityisiä että yritysasiakkaita. Työskentelen Hauhon alueella 80 kilometrin säteellä. Räätälöin kaikki siivouspalvelut ja kotipalvelut asiakkaan toiveiden mukaisesti. Palveluihini kuuluu mm. siivouspalvelut, kodinhoitopalvelut, asiointipalvelut, avustuspalvelut, kotisiivous, ikkunanpesut, tarvittaessa ruoan laittoa asiakkaan kotona sekä toimisto- ja sosiaalitilojen siivousta.

Hakusana:siivouspalvelu
 
 

Leenan Siivouspalvelu Oy KIHNIÖ

Puutarhuri, siivouspalveluita, sisustussuunnittelua

Palvelut luotettavasti ja ammattitaidolla Parkanon ja Kihniön talousalueelle yrityksiin ja julkiselle sektorille. Siivousalan palvelut katosta lattiaan. Kotona tehdystä työstä 60% kotitalousvähennys verotuksessa. Piha-alueiden, istutusten ja puutarhan kartoitus, suunnittelu ja toteutus. Myös sisustussuunnittelijan palvelut yksityisiin asuntoihin sekä julkisiin tiloihin. Ota yhteyttä, räätälöimme palvelun sinun kodin tai toimitilojen tarpeisiin.

Palvelu:siivousta
Yhteystiedot: Siivous, Leena Yli-Lankoski
040 833 7184

 
 

Justmatic Oy HELSINKI

Siivouspalveluita

Teemme siivousalan työt pääkaupunkiseudulla (Helsinki, Espoo, Vantaa) yksityisille ja yrityksille. Palveluihimme kuuluvat kotisiivuokset, esim. ikkunanpesut, viikkosiivoukset ja rakennussiivoukset, teollisuussiivoukset, loppusiivoukset, toimistosiivoukset, liiketilasiivoukset ja sopimussiivoukset. Yksityisillä mahdollisuus kotitalousvähennykseen. Palvelut tyytyväisyystakuulla. Meiltä myös kaikenkattavat isännöintipalvelut. Soita ja kysy lisää!

 
 

Kemin Siivouspalvelu ARIEL LAUTIOSAARI

Siivouspalveluita

Kemin Siivouspalvelu Ariel on Kemi - Keminmaa - Tornio -alueella toimiva monipuolinen siivousalan yritys. Olipa kohteesi pieni tai suuri, meiltä siivous sujuu nopeasti ja laadukkaasti. Palveluihimme kuuluvat koti-, remontti-, joulu- ja yrityssiivoukset. Teemme ammattitaitoisesti myös peruspesut ja kotitaloustekstiilien sekä kokolattiamattojen pesut. Ota yhteyttä!

Hakusana:siivouspalvelu
 
 

JR-Hoivapalvelut Oy NASTOLA

Hoiva-alan palveluita, siivouspalveluita, hoivapalvelua

JR-Hoivapalvelut tarjoaa hoito- ja hoiva-alan palveluita kaiken ikäisille. Tarjoamme käyttöösi koko kymmenen vuoden työkokemuksen hoiva-alalta lastenkodeissa ja vanhusten hoidossa sekä julkisella sektorilla hoitolaitoksissa että yksityiskodeissa. Erityislastenhuollon parissa toimimme omaohjaajana, henkilökohtaisena ohjaajana. Yksityiskodeissa palvelumme kattavat peruspalvelut kodinhoidosta ja asioinnista siivoukseen. Myös lastenhoitoapu järjestyy kauttamme. Soita ja kysy lisää.

 
 

KAIJALISA Oy VANTAA

Kiinteistönhuoltoa, siivousta

Kaijalisa Oy tekee mökkitalkkarityöt ja pienkiinteistöhuollot kuten lumenluonnit, matalilta katoilta lumen pudotukset, hiekoitukset ja kesällä mm. nurmikoiden ja pensaiden leikkaukset,pienten puiden kaadot, loma-aikoina kiinteistöstä huolehtiminen, pikkuremontit, maalaukset jne. Siivouspuolella teemme kotisiivoukset, ikkunanpesut, lattioiden pesut, pienten toimistojen ja liiketilojen siivoukset.

Yhteystiedot: toimitusjohtaja, siivouspalvelut, Lisa Blomqvist
044 5285 229

 
 

Puolangan kunta - Puolankajärven koulu PUOLANKA

Yläkoulu, alakoulu, koulu

Yhteystiedot: Siivous, Riitta Kemppainen
040 832 4385

Siivous, Kaarina Köngäs
040 830 6591

 
 

Posion kunta - Toimintaympäristöpalvelut POSIO

Tekninen toimi

Yhteystiedot: Siivous, Aholan koulu
044 7674250

Siivous, Posion peruskoulu
044 7674253

Siivous, Kuntakeskus
044 7674251

Siivous, Vanhainkoti
044 7674252

Siivous, Palvelukeskus
044 7674254

 
 

Toiminimi Outi Metsänkylä RAISIO

Siivouspalveluita

Hoivapalvelut, asiointipalvelut ja siivoukset Turun talousalueella. Tarjoamme asiakkaillemme heidän toiveidensa mukaista palvelua!

Palvelu: siivouspalvelu
 
 

Siivouspalvelu T. Oksman Ky LAHTI

Siivousta

Tarjoamme yrityssiivoukset, toimistosiivoukset, liiketilasiivoukset sekä talo-yhtiöiden eri siivouspalvelut Lahden alueella!

 
 

KotisiivousUusimaa.com ESPOO

Kotisiivouksia, kotisiivouspalveluja

Tasokasta sekä monipuolista kotisiivousta Uudenmaan alueelta. VS ProProjekt Oy tekee perinteiset siivoustyöt Espoon, Helsingin, Vantaan ja muun Uudenmaan alueella. Yrityksille, laitoksille sekä yksityisille asunnonomistajille.

Palvelu:koti siivous
 
 

Saijan Siivouspalvelu Tmi ESPOO

Siivouspalveluita

Ammattitaitoista kotisiivousta Espoon talousalueella. Palveluihimme kuuluu mm. kotisiivoukset, kodinhoitotyöt, ikkunanpesut sekä muut alaan liittyvät työt. Ota Yhteyttä ja kysy lisää.

Palvelu:siivouspalvelu, siivous
 

« edellinen 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus