:

Siivousta

Siivous · siivousta · siivoukset · siivouksia

Hakuehdolla siivousta löytyi yhteensä 2769 yritystä. Tulokset 81—100:

 

PrimaClean Oy - Siivousliike PrimaClean KERAVA

Suomen Yrittäjien jäsen

Siivouspalveluita

Olemme suomalainen yrityksille puhdistus- ja siivouspalveluita tarjoava vastuullinen, luotettava ja asiakaslähtöinen palveluntuottaja. Kauttamme saat sopimussiivoukset toimisto- ja tuotantotiloihin, kouluihin, virastoihin, taloyhtiöihin, logistiikkakeskuksiin ja julkisiin tiloihin. Teemme myös erikoispesuja. Palvelualueemme kattaa Keski-Uudenmaan kunnat (Järvenpää, Kerava ja Tuusula). Lisäksi palvelemme Sipoossa, Vantaalla ja Helsingissä, sekä mahdollisuuksien mukaan myös muualla Uudellamaalla.

Palvelu:siivousliikkeet, siivousta
 
 

PSK-Palvelut JÄRVENPÄÄ

Siivouspalveluita

Vankalla ammattitaidolla siivous- ja puhdistusalan palvelut yrityksille ja kotitalouksille. Myös koneellinen tekstiilikalusteiden puhdistus. Toiminta-alue Järvenpää ja Kerava sekä sopimuksesta myös muualla Uudellamaalla. Ota Yhteyttä ja kysy lisää monipuolisista palveluistamme.

Palvelu:siivouspalvelu
 
 

SVTY - Ämmänsaaren Palvelutalo SUOMUSSALMI

Vanhusten palveluja, vanhusten palveluasumista

SVTY - Suomussalmen vanhustentaloyhdistys ry vuokraa palveluasuntoja, tuottaa hoivapalveluja, kotipalveluja, ateriapalveluja, tukipalveluja ja palvelukeskustoimintana erilaisia päivittäisiin toimintoihin liittyviä palveluja sekä muita sosiaaliseen kanssakäymiseen liittyviä toimintoja kotiolosuhteissa asuville vanhuksille ja vammaisille. Ämmänsaaren palvelutalon palvelukeskuksessa toimivat yhdistyksen ylläpitämä ruokaravintola Kyltajyvä sekä ryhmä- ja päivätoimintapalveluja tuottava Aurinkoinen.

Palvelu:siivouspalvelu
 
 

Carra Oy ESPOO

Siivouspalveluita

Carra Ky:n siivouspalvelut tarjoaa tehokasta ja yksilöllistä siivouspalvelua taloyhtiöille ja yrityksille pääkaupunkiseudulla. Siivoamme porraskäytävät ja toimistot sekä rakennusten loppusiivoukset. Toiminta-alue: Espoo, Helsinki ja Vantaa.

Palvelu:siivouspalvelu, siivousliike, siivous
 
 

Akseli Kiinteistöpalvelut Oy TURKU

Kauppakamarin jäsen

Isännöintiä

Akseli Kiinteistöpalvelut Oy on vahva turkulainen kiinteistöpalveluiden monialayritys. Päätoimialamme ovat isännöinti, rakennusautomaatio, kiinteistöjen huoltotyöt, siivous ja jätehuolto. Akseli Kiinteistöpalvelut Oy:n toimipaikat Turussa ovat Varissuolla sekä Lausteella. Konserniin kuuluu lisäksi Varissuon Lämpö Oy ja Turun Isännöintikeskus Oy. Tutustu tarkemmin palveluihimme internet-sivuillamme!

Hakusana:siivouspalvelut
 
 

LP-Liikkuvat Palvelut Oy HELSINKI

Siivouspalveluita

Liikkuvat Palvelut tuo laatua elämääsi auttamalla arjen askareissa, kun sinulla itselläsi ei ole aikaa tai et jaksa hoitaa kaikkia asioita itse. Kaikki kodin ja sen ympäristön askareet sekä lasten ja vanhusten hoidot luotettavasti, ammattitaidolla. Ota yhteyttä!

Hakusana:siivouspalvelut, siivouspalvelu
 
 

Pohjois-Karjalan Napakka Osuuskunta JOENSUU

Kotipalveluita

Työosuuskuntamme tarjoaa ammattitaitoista työvoimaa vaivattomasti! Huolehdimme puolestasi kaikista työnantajille kuuluvista velvollisuuksista ja laskutamme vain tehdystä työstä. Tarjoamme palveluja kaikenikäisille perheen koosta riippumatta. Ota yhteyttä suoraan toimistolle. Olemme kuntien palvelutuottaja rekistereissä. Muista myös kotitalousvähennys!

Palvelu:Siivouspalvelu
 
 

Sannan Siivouspalvelu TURKU

Siivouspalveluita

Siivousten lähtökohtana on asiakkaan toivomusten kuunteleminen ja toiminta asiakkaan tarpeiden mukaan. Toimintamme perustuu ehdottomaan luotettavuuteen ja hyvään ammattitaitoon! Ota yhteyttä ja jutellaan lisää!

Hakusana:siivousliike
 
 

Siivous Hokkanen Oy HELSINKI

Siivouspalveluita

Siivousta laidasta laitaan: rakennusten loppusiivoukset, toimisto- ja liiketilasiivoukset, porras- ja rappusiivoukset, sopimussiivoukset ym. Myös kotisiivoukset mm. peruspesut, ikkunanpesu, lattianvahaus. Me palvelemme sekä yrityksiä, että yksityisiä. Teemme sopimus- ja kertasiivoukset asiakkaitten toiveiden mukaan. Pesemme myös matot ja patjat kuivapesulla. Toimimme alueella Helsinki - Espoo - Vantaa - pääkaupunkiseutu.

 
 

Hoivakoti Anna ja Aapeli Oy IVALO

Hoitokoti

Hoivakoti Anna ja Aapeli toimii Ivalossa ja palvelee Inarin ja lähikuntien asiakkaita tarjoamalla kattavasti erilaisia palveluita muun muassa ympärivuorokautisia asumispalveluita, kotihoitopalveluita kotona asuville, siivouspalveluita yrityksille ja yksityisille henkilöille, catering palveluita erilaisien tapahtumien yhteydessä. Teemme jatkuvasti yhteistyötä paikallisten kunta-alan toimijoiden ja päättäjien kanssa heidän tarpeidensa ja odotustensa täyttämiseksi.Toimintamme avointa ja rehellistä.

Palvelu:Siivouspalvelut
 
 

Ylöjärven Hyvä Työ Oy YLÖJÄRVI

Suomen Yrittäjien jäsen

Siivouspalveluita, kotisiivouksia

Ylöjärven Hyvä Työ Oy tarjoaa Ylöjärven alueella siivouspalveluja kotitalouksille. Teen perussiivoukset, kodin vaatehuollon sekä ikkunanpesuun liittyvät työt tinkimättömällä laadulla. Erikoisuutena palveluissani on höyryllä tapahtuva verhoilujen ja kodin tekstiilien pesut. Höyrypesu tappaa verhoilusta pölypunkit ja soveltuu huonekalujen, mattojen ja autojen sisäpesuihin.

 
 

Total Kiinteistöpalvelut Oy JYVÄSKYLÄ

Turvapalveluyritys, siivousyritys, verkkokauppa, kiinteistönhoitoa, logistiikkapalveluja

Total Kiinteistöpalveluilla on pitkä kokemus kiinteistöjen huoltamisesta ja siivouksesta. Meiltä saat kaikki tarvitsemasi kiinteistöpalvelut yhdellä oven avauksella. Ystävällinen ja osaava henkilökuntamme räätälöi parhaiten tarpeesi täyttävän palvelupaketin nopeasti ja edullisesti. Voit valita palveluja perusaskareista vaativiin asiantuntijatöihin. Lisätietoja saat kotisivuiltamme.

Palvelu:siivous
Yhteystiedot: Siivouspalvelut, Heljä Kastelin
020 710 7427

 
 

Sopulin Siivous HELSINKI

Suomen Yrittäjien jäsen

Siivouspalveluita yrityksille, kotisiivouksia, siivouspalveluita kotitalouksille, yrityssiivousta

Me teemme Siivousta pääkaupunkiseudulla. Helsinki, Espoo, Vantaa ja Kauniainen. Kun tarvitsette siivousapua kotiinne tai yritykseenne, olette tulleet oikeaan paikkaan. Siivouspalvelumme tekee kaikenlaisia siivouksia kertaluonteisesta viikkosiivouksiin. Kuulumme ennakkoperintärekisteriin , työmme on kotitalousvähennyskelpoista. Toiminnallamme on vastuuvakuutus Pohjola vakuutusyhtiössä. Olemme myös Suomen Yrittäjien jäsen.

 
 

Kiinteistöhuolto Toivonen Oy HELSINKI

Kiinteistönhuoltoa, kiinteistönhoitoa

Kiinteistöhuoltoa Helsingin Kallion ympäristössä. Asiakkaina ovat taloyhtiöt ym. Kanta-Helsingin alueelta.20 vuoden kokemuksella monipuolista ja korkealaatuista kiinteistöhuoltoa. Meiltä saat myös suursiivoukset tai tunnolliset porrassiivoojat viikkosiivoukseen koko pääkaupunkiseudulla. Kauttamme onnistuu myös talonmiestensijaisuudet, ullakontyhjennykset ja puutarhatyöt. Sopivan pienenä yrityksenä saat meiltä henkilökohtaista palvelua.

Palvelu:siivouspalvelu
 
 

Kotiapu Sireeni TAMPERE

Kotipalvelu, siivouspalveluita kotitalouksille

Kotiapu Sireenin Helena Lindström tarjoaa monipuolisia kotihoitopalveluita sekä toimistosiivouksia Tampereella ja lähiympäristössä. Yrityksen toimialaan kuuluu myös; tarjoilutyöt, kotijuhlien suunnittelu, valmistelu ja emännöinti. Yrittäjä Helena Lindströmillä on 30 vuoden kokemus ravintola-alalta ja voimassa oleva hygienia- ja anniskelupassi sekä Palveluja Kotiin passi, eli myös ruokahuolto hoituu. Kotiapupaketit räätälöidään tarpeiden mukaan! Verovähennysoikeus! Myös arvonlisäveroton palvelu!

Palvelu:siivouspalvelu, siivous
 
 

Solomer Oy - Siivouspalvelu Espoo ESPOO

Siivouspalveluita, siivousta

Solomer Oy - Siivouspalvelu Espoo. Palveluihimme kuuluu kattava, kokonaisvaltainen ja luotettava siivous kaikenlaisiin tiloihin. Hoidamme kotien, toimistojen ja portaiden siivoukset sekä ikkunanpesut vankalla ammattitaidolla. Jos kaipaat luotettavaa ja osaavaa siivoojaa, ota yhteyttä!

Palvelu:Siivouspalvelu Espoo, Siivouspalvelu
 
 

Pro Clean Siivouspalvelut Ky NASTOLA

Siivousta

Monipuoliset siivouspalvelut sekä yksityisille että yrityksille. Teemme niin kotisiivoukset kuin toimisto- ja rakennussiivoukset. Toiminta-alueemme on lähinnä Päijät-Häme, mutta suurempia keikkoja voimme tehdä koko Etelä-Suomenkin alueella. Ota yhteyttä Kuuntelemme mielellämme millaisia tarpeita teillä on siivouksen suhteen ja kerromme miten voimme auttaa. Soita asiakaspalveluumme p. 040 412 9311

Hakusana:siivouspalvelut
 
 

Riitun siivouspalvelu NAANTALI

Suomen Yrittäjien jäsen

Siivouspalveluita

Siivouspalvelut kotitalouksille ja yrityksille Turussa ja lähialueilla. Tarjoamme erilaisia siivouspalveluja asiakaslähtöisesti ja joustavasti Turun talousalueella. Ota yhteyttä kun tarvitset siivousapua, niin löydämme tarpeisiisi sopivan ratkaisun. Kauttamme saat joko viikkosiivoukset tai kertaluontoiset siivoukset joustavasti.

Hakusana:siivouspalvelut yksityisille, siivouspalvelut yrityksille
Yhteystiedot: Riitun siivouspalvelu, Ritva Anttila
050 371 0207

 

Muuta hakua

Siivousta:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus