:

Siivousta

Siivous · siivousta · siivoukset · siivouksia

Hakuehdolla siivousta löytyi yhteensä 2769 yritystä. Tulokset 101—120:

 

Pesula Tip Top & ERISTYSLIIKE J.A. Ruotsalainen ORIVESI

Suomen Yrittäjien jäsen

Pesula, eristystöitä

Pesula Tip Top pesee ja viimeistelee asiakkaan tekstiilit laadukkaasti ja toimittaa ne sovittuna aikana joustavasti palvellen myöskin kotiin asti. Pesulapalvelumme eivät rajoitu pelkästään perustekstiileihin – Pesemme asiantuntevasti myös erikoisemmat pesua kaipaavat, kuten hääpuvut, pehmolelut, patjat ja pressut. Eristysliikkeen palveluihin kuuluu mm. lvi-eristykset, äänieristykset, solukumieristykset, armaflexeristykset, peltieristykset, paloeristykset, jäähdytyseristykset ja kone-eristykset.

Palvelu:siivousliikkeen sopimussiivous
 
 

CleanAri Oy JOENSUU

Suomen Yrittäjien jäsen

Siivoustarvikkeita

CleanAri Oy - Siivousalan tuotteet, siivousvälineet, siivoustarvikkeet, siivousvaunut, puhdistusaineet, pesuaineet sekä siivouskoneiden myynti, vuokraus ja huolto. Meiltä saat uudet ja käytetyt siivouskoneet kuten yhdistelmäkoneet, lakaisukoneet sekä varaosat. Soita ja kysy lisää!

Hakusana:siivous, siivousala
 
 

Rovaniemen Keskuspesulan palvelupiste ROVANIEMI

Suomen Yrittäjien jäsen

Pesulapalveluja, mattojen pesuja

Rovaniemen Keskuspesula Oy kuuluu Tekstiilihuoltoliitto ry:hyn ja Puhdaspalvelu Fi Oy:hyn. PuPa Fi:n jäsenet ovat kokeneita pesula-alan yrityksiä,joilla on hyvä ammattitaito sekä vankka markkina-asema omalla toimialueellaan ja erikoisosaamisessaan. Myymälästämme ratkaisut sekä yritysten, että yksittäisten ihmisten tekstiilihuolto-ongelmiin. Sievin työjalkinemyynti, työvaatteiden myynti ja vuokraus, vaihtomattopalvelu. Tervetuloa, ratkaisemme tekstiilinhuoltoon liittyvät ongelmat ammattitaidolla.

Tuote:Siivousalan työvaatteita
 
 

Siivouspalvelut Helena & Tytöt Ay KAJAANI

Suomen Yrittäjien jäsen

Siivousliike, siivousta

Siivousliike Helena & Tytöt tarjoaa yrityksille ja kotitalouksille siivouspalveluita ammattitaidolla. Panostamme työmme laatuun, luotettavuuteen ja asiakastyytyväisyyteen. Pyrimme luomaan pysyviä asiakassuhteita unohtamatta kertasiivouksen tarvitsevia. Teemme sopimussiivouksia yrityksille, toimistoille sekä kauppa- ja liiketiloille Kajaanin ja Kainuun alueella. Palveluitamme ovat mm. muuttosiivous, ikkunanpesu, suursiivous, ylläpitosiivoukset ja perussiivoukset.

Palvelu:liiketilojen siivous
 
 

Kotihoito Ailan Palvelut Ky KEMINMAA

Suomen Yrittäjien jäsen

Kotipalvelu, kotihoitopalveluita

Siivousta ja kodinhoitoapua sinulle, laadukasta työtä lähimmäiselle. Kotipalvelu, omaishoidon lomitus ja lähihoitajapalvelut perheille, vanhuksille, vammaisille ja kuntoutujille. Kun tarvitset siivoojaa, asiointiapua, omaishoitajaa, seuraa sairaalakäynnille tai ulkoiluun, palvelemme mielellämme. Kotiapu, ruoanlaitto, lastenhoito, ikkunanpesu, laboratoriokäynnit, ostokset ja kaikki kodin pinnat hoituvat hyvillä mielin. Palveluseteli. Kotihoito Ailan palvelut - Kemi - Tornio - Keminmaa alueella!

Palvelu:siivouspalvelut
 
 

FIX-AA ESPOO

Kiinteistönhoitoa

Fix-AA tarjoaa kiinteistöhuollon ja korjausrakentamisen asiakaslähtöiset palvelut Uudellamaalla. Toteutamme vankalla ammattitaidolla myös asennustyöt, siivoukset, pienet purkutyöt sekä restauroinnit. Räätälöimme palvelumme asiakkaan toivomusten mukaan. Fix-AA:n valtit ovat täsmällisyys, luotettavuus, hinta-laatu-suhde, nopeat toimitusajat - ja ennen kaikkea suurella sydämellä palveluiden tuottamisen ilo! Älä stressaa - anna Fix-AA hoitaa!

Hakusana:siivouspalvelut
 
 

Uudenmaan Siivous-ja Kodinhoitopalvelut Oy ESPOO

Tarvitsetko hyvän ja nopean kotisiivouksen? Etsitkö luotettavaa siivousyritystä toimistosi tai julkisten tilojen siivoamiseen? Uudenmaan siivous- ja kodinhoitopalvelut palvelee sinua ammattitaitoisesti ja luotettavasti. Yhteistyö kanssamme on sujuvaa ja mutkatonta. Teemme työt aina sovitusti ja aikataulussa, lopputuloksen laadusta tinkimättä.

Hakusana:palvelutalojen siivous
 
 

Siivous Marinka RAAHE

Suomen Yrittäjien jäsen

Siivouspalveluita

Siivous Marinka ja Mari Kinnunen tarjoaa kotitalouksille luotettavaa puhtautta ja siisteyttä. Toimin Raahen seutukunnan alueella: Raahe, Pyhäjoki, Vihanti ja Siikajoki. Siivouspalvelut kotitalouksille: kotisiivous, viikkosiivous, perussiivous, ikkunoiden pesu, saunan pesu, saunan lauteiden pesu, kylpyhuoneen pesu. • Kaikkien palvelupakettien hinta on 31,00€/tunti. • Yli 10 km päässä Raahesta hinta on 33,00€/tunti. • Muistathan kotitalousvähennyksen!

Palvelu:siivous Raahe
Tuote:kodin siivous Raahe
 
 

Turvasiivous Oy HELSINKI

Turvallisuuspalveluita, siivousala

Korkean turvallisuustason siivouspalveluita Helsingissä. Siivouspalveluita, jotka lisäävät aktiivisesti asiakkaan turvallisuutta. Asiakkaita erilaiset yritykset. Siivoamme mm. toimistotiloja sekä kauppoja ym. Perus- ja laajatason turvasiivouspalvelut sekä vähittäiskaupan palvelut Siivoojat tarkkaan valikoituja, erikoiskoulutettuja ja sertifioituja turvasiivoojia. Ainutlaatuinen konsepti.

Palvelu:siivoukset, siivous
 
 

Pusa Service Oy NUMMELA

Siivouspalveluita

Tarjoamme Helsingin ja Uudenmaan alueilla siivous- ja puhdistuspalveluita sekä kiinteistöhuoltoa. Työt teemme rivakasti, joustavasti, ammattitaitoisesti ja monipuolisella osaamisella.

Palvelu:liikehuoneistojen siivous, taloyhtiöiden siivous
 
 

Kotipalvelu Orvokki Oy TURKU

Hoiva-alan palveluita, siivouspalveluita

Kotipalvelu Orvokki Oy on Turussa toimiva hoiva- ja siivouspalveluita tarjoava yritys. Tarjontaamme kuuluu koti- ja yrityssiivoukset sekä kodinhoito- ja hoivapalvelut. Palvelemme asiakkaitamme Turussa sekä lähikunnissa.

Palvelu:siivousta
 
 

Aalto Hoivapalvelut Oy VAASA

Hoivapalvelua

Aalto Hoivapalvelut Oy tarjoaa korkeatasoisia hoivapalveluita aina asiakkaan henkilökohtaisiin tarpeisiin ja tilanteeseen mitoitettuna. Toimipaikkamme sijaitsee Vaasassa. Tehtävänämme on taata asiakkaan mahdollisuus selviytyä kotona arjen toiminnoissa. Apu voi olla tilapäistä tai jatkuvaa, riippuen asiakkaan tarpeesta sekä omista voimavaroista. Osaavalla ja ammattitaitoisella henkilökunnallamme on vuosien kokemus alalta ja aito kiinnostus työtään kohtaan. Ota yhteyttä!

Palvelu:siivouspalvelut
 
 

KotiAika JOENSUU

Kotipalvelu, siivouspalveluita

KotiAika on ammattitaitoinen siivous ja kotipalveluita tarjoava yritys Joensuussa. Teemme yritys- ja kotisiivouksia, muuttosiivouksia, rakennusten loppusiivouksia, ikkunanpesuja seka avustamme asiakasta. Teemme myös asiointia, kylvetystä, vaatehuoltoa sekä avustavia tehtäviä lapsiperheille ja vanhuksille. Yrityksellemme on myönnetty kotityöpalvelun laatusertifikaatti 09/12. Yrittäjä on suorittanut kotityöpalvelujen ammattitutkinnon 12/10. MUISTA KOTITALOUSVÄHENNYS.

Hakusana:siivousliike
 
 

PUHDASPÄIVÄ - Porrassiivous Lahti LAHTI

Siivouspalveluita

Porrassiivous Lahti - Porrassiivoukset tehokkaasti Lahdessa jo vuodesta 2012. Palveluihimme kuuluu toimistojen siivoukst, porraskäytävien siivoukset, rakennuksenloppusiivoukset, vahaukset sekä peruspesut sekä kotitalouksien siivoukset. Ota yhteyttä kun tarvitset ammattitaitoista siivousta!

 
 

NUTTU-NALLE T:MI HELSINKI

Hääsuunnittelija, rekrytointia, siivouspalveluita, sisustussuunnittelua, nallet, pehmoleluja, somistuspalveluita

Tarjoamme ammattitaitoista somistusta myymälöihin, toimistoihin ja messuosastoille. Myös sisustussuunnittelua. Meiltä saatte myös palvelukseenne ammattitaitoisen siivoojan, toimistoon, myymälään tai kotisiivoukseen, lisäksi myös suoritamme rekrytointia jos olette etsimässä yritykseenne lisää henkilökuntaa, mutta oma aikanne ei riitä. Uutena palveluna myös hääsuunnittelua, lisätietoa kotisivuiltamme. Meiltä myös ihanat käsintehdyt pehmolelut, kuvia löytyy facebook-sivuiltamme. Ota yhteyttä.

Palvelu:siivouspalvelut, siivousta
 
 

Tmi Syrämmellä SASTAMALA

Lastenhoitoa, vanhusten hoitoja, terveydenhuolto, terveyspalveluja

Yksilöllistä koti-ja sairaanhoitopalvelua kotona selviytymisen tukemiseksi Sastamalan ja Valkeakosken lähialueilla. Olet sitten omainen tai mahdollinen asiakas, ota rohkeasti yhteyttä.

Palvelu:siivous
 
 

Siivoussieppari KOKEMÄKI

Siivousliike, ylläpitosiivousta

Siivousta asiakkaan ehdoilla. Pääasiallisesti teemme laitosten ylläpitosiivouksia, yrityssiivouksia sekä liike- ja toimitilasiivouksia, mutta tarvittaessa palvelemme myös yksityisiä. Soita ja kysy lisää tai katso lisätietoa kotisivuiltamme!

 
 

Peten Siivous Oy KUOPIO

Siivousliike, siivouspalveluita, toimistosiivousta

Erikoisalaamme ovat yrityssiivous, toimistosiivous ja rakennussiivous. Olemme kattava siivouspalveluja tuottava yritys ja toimintamme perustana ovat palvelu, puhtausluokitus ja pettämättömät aikataulut. Palvelumme sisältävät kaikki alan palvelut: mm. suursiivoukset, loppusiivoukset, ikkunanpesut, lattioiden vahaukset, vahausten poistot sekä tekstiilipesut. Kun tarvitset aidosti ammattitaitoista siivousta, ota meihin yhteyttä.

 
 

McClean Express ajoneuvosiivous HELSINKI

Autopesu, siivousta

McClean Express on helsinkiläinen siivousyritys, jonka voit soittaa luoksesi: kotiin, työpaikalle tai missä oletkin. Pääkaupunkiseudulle ilman kilometrikorvausta! Sinun ei tarvitse enää varata aikaa autosi, kotisi tai toimistosi siivoamiseen - säästät aikaa soittamalla meidät luoksesi.

 
 

JM Salonen Oy TAMPERE

Suomen Yrittäjien jäsen

Kotipalvelu, kattoturvallisuustuotteita

- JM SALONEN OY PALVELEE - Saumattomat vesikourut, kattoturvatuotteet, tikkaat, lumiesteet ym. alan tuotteet joko tarvikkeina tai paikalleen asennettuna. Kotihoitopalveluja yli 20 vuoden kokemuksella. Kotiapu, siivouspalvelut, ruoanlaitto, asiointiapu jne. sopimuksen mukaan. Asiakkaitamme ovat pääasiassa yksityistaloudet Pirkanmaan alueella. - Sadevesijärjestelmät - Vesikourut, eri väreissä - Vesirännit - Kattoturvatuotteet - Tikkaat - Seinätikkaat

Hakusana:siivous
 

Muuta hakua

Siivousta:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus